Αθηνά Οικονομάκου (δήθεν ευτυχισμένη) Καμία αληθινά ευτυχισμένη δεν θα είχε την ανάγκη να μας το “ΧΤΥΠΑΕΙ” κάθε μέρα
Αθηνά Οικονομάκου (δήθεν ευτυχισμένη) Καμία αληθινά ευτυχισμένη δεν θα είχε την ανάγκη να μας το “ΧΤΥΠΑΕΙ” κάθε μέρα. Τίποτα δεν φαίνεται να αγοράζει ευτυχία. Παρά το ότι αν είχα άγχος για τα προς το ζειν, θα έκανε μόνιμες διακοπές; Θα χε γυρίσει τον κόσμο; Αν την κάλυπταν τα τρελά ποσά που εισπράτει από το ίνσταγκραμ η ομορφιά, τα νιάτα της κι ο έρωτας της με τον 39χρονο Μπρούνο Τσερέλα, θα της περνούσε από το μυαλό να του γράφει δημόσια για να διαβάζουμε εμείς, πόσο υπέροχος είναι, πόσο μοναδική την κάνει να νοιώθει, πόσο απίστευτα ευτυχισμένη είναι, θα πήγαινε ο η σκέψη της να το δηλώνει σε μας; Γιατί δεν της αρκεί να τον πάρει αγκαλιά να του τα πει; Και ναι θα ρωτήσουμε και μεις την ουσία όσων η ίδια με τις αναρτήσεις της μας βάζει στο μυαλό: Τα παιδιά που είναι όλον αυτό τον καιρό που η Αθηνά Οικονομάκου διακοπεύει;
Κάνει πως δεν δίνει σημασία στα σχόλια, στις κάμερες προσπαθεί να είναι κουλ. Αν από μόνη σου διαφημίζεις την ευτυχία σου με πάθος, πρέπει να το κοιτάξεις. Δείτε τι έγραψε σήμερα: «Χρόνια πολλά αγάπη μου! Κάθε μέρα μαζί σου μοιάζει με μαγεία. Με κάνεις να γελάω όπως κανείς άλλος ποτέ.. ειλικρινές, ολόκαρδο γέλιο που γεμίζει το δωμάτιο και την ψυχή μου. Το μυαλό σου με εκπλήσσει συνεχώς, τόσο δημιουργικό, τόσο κοφτερό, τόσο ζωντανό. Νιώθω δέος για όλα όσα έχεις χτίσει και όλα όσα είσαι, σε κάθε κομμάτι της ζωής σου.
Με εμπνέεις με τη δύναμή σου, το πάθος σου, την καλοσύνη σου και την απίστευτη καρδιά σου. Αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, με κάνεις να νιώθω ασφαλής.. πραγματικά, βαθιά ασφαλής. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν νιώθω μόνη. Ξέρω, χωρίς αμφιβολία, ότι περπατάμε μαζί σε αυτή τη ζωή… χέρι-χέρι, δίπλα-δίπλα, σε όλα.
Σε εμπιστεύομαι απόλυτα. Σε θαυμάζω ασταμάτητα. Και είμαι τόσο περήφανη για εμάς, για την αγάπη που δημιουργήσαμε, την οικογένεια που χτίζουμε και τη ζωή που ζούμε. Σε ευχαριστώ που είσαι ο βράχος μου, η χαρά μου, η ηρεμία μου, η περιπέτειά μου, το σπίτι μου.
Χρόνια πολλά, Bruno. Είσαι τα πάντα. Σ’ αγαπώ», έγραψε στα αγγλικά η Αθηνά Οικονομάκου για τον Μπρούνο Τσερέλα που έγινε 39 ετών.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
