Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

ΑΘΟΡΥΒΗ ανθρωπιά! Ζήνα και Λύρας ΛΥΤΡΩΣΑΝ άνεργη ΓΥΝΑΙΚΑ πνιγμένη στα ΧΡΕΗ! Βαθιά συγκινιτική ιστορία! Το καλό, καλό είναι! Είτε το κάνεις γνωστό, είτε όχι, κάποιος δέχεται το αποτέλεσμα αυτής της καλής πράξης! Πόσοι όμως έχουν αυτή την αυθεντική ανθρωπιά; Πόσοι βοηθούν συνάνθρωπο χωρίς να φροντίσουν να γίνει βούκινο; Υπάρχουν αδέρφια και τέτοιο είδος ανθρώπου. Ταπεινού. Και αν τα μαθηματικά του δικού μας μυαλού κάνουν σωστά τις πράξεις, αυτό που τόσο …κρυφά έκανε ο Γιώργος Λύρας με την πέγκυ Ζήνα είναι τόσο μα τόσο σπάνιο στα μέρη της σόου μπιζ. Πόσο σπάνια κάποιος που έχει δύο ρούχα πόσο μάλλον περισσότερα δεν το ξεχνά αυτό και αφιερώνει χρόνο για το πως μπορεί σε κάποιον που το χει ανάγκη, αν φανεί χρήσιμος; Πόσο θα πρεπε να γίνονται παράδειγμα αυτοί οι άνθρωποι που ένιωσαν την ανάγκη να βοηθήσουν και το έκαναν τόσο αθόρυβα;

Δεν θα το ξέρατε, δεν θα το ξέραμε ούτε εμείς, ακόμα και μέρες μετά. Το μάθαμε και μεις από την κυρία που βοήθησαν. Εκείνη θέλησε να….προδώσει την καλοσύνη τους.

Πραγματικά μέχρι δάκρυα μας φέρνουν άνθρωποι σαν το ζευγάρι αυτό! Όχι τίποτα άλλο, αλλά να δεις που ήδη λεέμ: Αυτό το γλυκό, γεμάτο ευγένεια πρόσωπο της Πέγκυς Ζήνα, δεν είναι μόνο εικόνα! Πίσω από την…κουρτίνα είναι το καλύτερο!

 

Διαβάστε ακόμα: Υπάρχουν άνθρωποι ακόμα! Πέγκυ Ζήνα – Γιώργος Λύρας ΕΣΩΣΑΝ άνθρωπο!!!…στα κρυφά! Χωρίς οι ίδιοι να το πουν ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ! Ούτε στο δήθεν εμπιστευτικό! Η γυνάις που ήταν στο χείλος του γκρεμού και δέχτηκε την βοήθεια τους, εκείνη “εξέθεσε” την καλοσύνη τους! Διότι ο Γιάννης Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα, δεν χρωστούσαν κάτι σε κάποιον. Ήθελνα και βοήθησαν εντελώς αθότυβα ξαναλέμε, κάποιον που τον γνώριζαν και αντιλήφθηκαν την δεινή του θέση.

Δέσποινα Βανδή-Πέγκυ Ζήνα: Η συνεργασία που… ΝΑΥΑΓΗΣΕ

Ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα, δεν δίκασαν πρώτα την έχουσα ανάγκη από βοήθεια. Δεν ενδιαφέρθηκαν για τον αν η οικονομική της αδυναμία ήταν δικό της λάθος, ή άλλων. Ήθελαν, μπορούσαν και βοήθησαν
Όλοι οι άλλοι, δίκαζαν!

Φυσικά όταν η κόρη του πιο διάσημου συνθέτη μας απευθ΄νη δημόσια έκκληση και ..παράπονα, θέτει τον εαυτό της στην κρίση του όχλου! Όμως το πως αντιμετώπισε το ζευγάρι την κόρη του Μίκυ Θεοδωράκη, είναι παράδειγμα προς μίμηση και ελπίδα…Υπάρχουν άνθρωποι…ακόμα!

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, λίγες εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει,…

…αποκάλυψε ότι η Πέγκυ Ζήνα και ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας ήταν εκείνοι που τη βοήθησαν να ανταπεξέλθει οικονομικά σε ό,τι αφορά το χρέος της, ύψους 6.000 ευρώ στη ΔΕΗ.

«Για εμένα ως Μαργαρίτα Θεοδωράκη πιστεύουν όλοι ότι είμαι πλούσια και δεν είμαι. Δεν έχω καμία βοήθεια από το κράτος. Είμαι μια φτωχή γυναίκα και οι φίλοι μου είναι φτωχοί. Τρεις ημέρες τρέφομαι με τραχανά και κανείς δεν με πιστεύει επειδή είμαι η κόρη του Θεοδωράκη. Κάθονται όλοι αυτοί οι μα….ες και λένε ότι έχω λεφτά. Μπιμπελό είμαι επειδή είμαι η κόρη του Θεοδωράκη;» ανέφερε σε συνέντευξή της στο DownTown και συνέχισε:

«Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος που έχει χρέη και υποχρεώσεις. Βγήκαν όλοι αυτοί οι «κανίβαλοι» που με κατηγορούν συνεχώς ότι πούλησα ένα σπίτι 2 εκατ. ευρώ. Όλα πήγαν στην Εφορία. Το πουλήσαμε για να μην έχουμε χρέη. Δεν έχουμε λεφτά. Μας έκοψαν το ρεύμα πριν από ένα μήνα γιατί χρωστάμε 6.000 ευρώ. Ξέρεις ότι η Πέγκυ Ζήνα με τον άντρα της μου πλήρωσαν το ρεύμα; Είμαι άνεργη από το 2012, έχω σκληρή αντιμετώπιση από τον Τύπο και το υπουργείο Πολιτισμού σιγή.

Είμαι στα 62 μου, έχω δώσει τα χρήματά μου στο ΙΚΑ και δεν θα μπορώ να πάρω σύνταξη. Τι να μην δείξω ότι πεινάω και ότι είμαι φτωχός; Ο πατέρας μου έχει οικονομικές δυσκολίες και νομίζουν ότι είναι πάμπλουτος και μπορεί να πληρώσει το ρεύμα της κόρης του. Πάντα με βοηθούσε και ήταν γενναιόδωρος. Είμαστε μία δεμένη οικογένεια. Ξέρεις τι φθόνο έχω φάει για τον πατέρα μου;» κατέληξε.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :