Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Mega Μπάγια Αντωνοπούλου και ο σύντροφός της και σεφ, Άκης Δρούγκας, αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη σχέση τους, σύμφωνα το ρεπο" />

Hit enter after type your search item

Μπάγια Αντωνοπούλου – Άκης Δρούγκας: Χώρισαν μετά από δυόμισι χρόνια σχέσης!

/
/
img

Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Mega Μπάγια Αντωνοπούλου και ο σύντροφός της και σεφ, Άκης Δρούγκας, αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη σχέση τους, σύμφωνα το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτης στο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά. Οι δυο τους, έπειτα από δυόμισι χρόνια σχέσης και κοινή συγκατοίκηση, πριν από λίγες ημέρες αποφάσισαν να χαράξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντος του πρώην ζευγαριού αναφέρουν ότι τα προβλήματα φάνηκαν ξεκάθαρα την περίοδο της καραντίνας.

«Ο σύντροφός μου με στηρίζει όποια απόφαση και να πάρω, μου έχει εμπιστοσύνη για τη μετέπειτα πορεία μου. Μου είπε πως, για να πάρω αυτή την απόφαση, αυτό είναι το σωστό και πως θα είναι δίπλα μου σε κάθε μου επιλογή. Είμαι ευτυχισμένη που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει απόλυτα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για τον σύντροφό της στο παρελθόν η μελαχρινή παρουσιάστρια με τα υπέροχα μάτια.

Ωστόσο τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν και να παραμείνουν «έναν πρώην ζευγάρι με καλές σχέσεις». Αυτή την περίοδο η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελματικά της και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», που παρουσιάζει κάθε πρωί με τον Νίκο Φιλιππίδη.

Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη με αυτήν τη συνέργασία, αλλά και με τη μεταγραφή της στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, αρκετές φορές κάνει focus σε κοινωνικά θέματα, τα οποία της αρέσουν πολύ, και είναι για αυτήν μια ωραία εμπειρία.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :