ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΛΛΟΥΣΗ | Φωτογραφίζει τον Λευτέρη Πετρούνια αγκαλιά με την κόρη τους
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας.
Το ζευγάρι βιώνει τις πρώτες ημέρες μαζί με την μοναχοκόρη τους, η οποία ήρθε στον κόσμο την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα το ζευγάρι πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο το Σάββατο και πλέον ζουν τις πρώτες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι τους.
Η αθλήτρια δημοσίευσε το βράδυ της Κυριακής μια φωτογραφία, όπου απεικονίζει τον χρυσό Ολυμπιονίκη να έχει στην αγκαλιά του την κόρη του. «Κάπως έτσι περάσαμε την πρώτη μέρα σπίτι μας!Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα υπέροχα μηνύματά σας και τις ευχές,να είστε όλοι καλά», έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα.
…Κάπως έτσι περάσαμε την πρώτη μέρα σπίτι μας!Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένηud83eudd70ud83dude4fΣας ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα υπέροχα μηνύματά σας και τις ευχές,να είστε ολόι καλαu2763u2763 #mommy #daddy #parents #baby #blessed
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) στις 10 Νοέ, 2019 στις 9:21 πμ PST
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
