Μπάστα και Ηλιάδη ΕΧΑΣΑΝ! Όσο ΡΟΖ και να ΕΓΙΝΕ την φάρμα την ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ το survivor!!!
Μπάστα και Ηλιάδη ΕΧΑΣΑΝ! Όσο ΡΟΖ και να ΕΓΙΝΕ την φάρμα την ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ το survivor!!! Μπάστα και Ηλιάδη ΕΧΑΣΑΝ! Όσο ΡΟΖ και να ΕΓΙΝΕ την φάρμα την ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ το survivor!!! Και ο Σασμός! Το σίριαλ που έχει κερδίσει τους θεατές δεν αφήνει το ριάλιτι του Αντ1, το…σκληρό ριάλιτι να πάρει ανάσα. Φανταστείτε, δεν είχαν παίξει ακόμα τα προκλητικά πλάνα από το survivor! Αυτά με τον Βαλάντη να χουφτώνει την πρώην play mate Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Δείτε τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Alpha
ΣΑΣΜΟΣ
23,5% 24,6%
ΣΚΑΪ
SURVIVOR
19,3% 20,2%
Mega
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ
16,9% 22,3%
Alpha
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ
13% 11,5%
Ant1
Η ΦΑΡΜΑ
10,5% 12,3%
Open Beyond TV
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ
5,1% 3,9%
ΕΡΤ1
ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ
3,6% 4,8%
Διαβάστε ακόμα:
Η ξανθιά καλλονή μετά τις συμμετοχές της στο «My Style Rocks» και το «J2US», αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις τις στο ριάλιτι επιβίωσης και το σίγουρο είναι πως με την εμφάνισή της και τον δυναμικό χαρακτήρα της, θα απασχολήσει έντονα το τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε συνηθίζει να «ανάβει» φωτιές με δηλώσεις της και όχι μόνο.
Ας θυμηθούμε τη δήλωση που είχε κάνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τον Ιανουάριο του 2017 στο Newsbomb.gr. Τότε το μοντέλο, τα είχε «πετάξει» σχεδόν όλα μπροστά στη Βουλή θέλοντας να συνδυάσει (αστειευόμενη πάντα) τις πόζες της, με τις επιλογές του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor
Η Ευρυδίκη τότε δεν είχε διστάσει να πει «Αλέξη μας τα πήρες όλα και με άφησες με το βρακί», ενώ είχε αναφέρει πως ακόμα και να πουλήσει την Ακρόπολη, εμείς θα την πάρουμ πίσω.
Όσο για τη φωτογράφισή της; Μια ματιά στην παρακάτω gallery θα σας κάνει να μείνετε με το στόμα ανοιχτό.
Διαβάστε ακόμα: Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor 5 το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/12). Ο λόγος για τον οποίο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέσπασε σε κλάματα είναι πως της λείπει η οικογένεια της καθώς εκείνη βρίσκεται στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και οι αγαπημένοι της στην Ελλάδα.

«Στεναχωρήθηκα γιατί μου λείπουν οι γονείς μου, η αδερφή μου, τα ζωάκια μου…» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα της παραγωγής και πρόσθεσε πως:
«Ο πατέρας μου είναι ο καλύτερος μου φίλος, μιλάμε κάθε μέρα πάρα πολλές φορές στο τηλέφωνο. Όλη αυτή η συνήθεια, διεκόπη απότομα και είναι ένα μικρό σοκ».
Survivor: Ο Βαλάντης ξεκίνησε το… peeling κι έφτασε αρκετά ψηλά – “Θα παρεξηγηθεί ο άντρας μου”
«Έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτομαι ότι αν συμβεί κάτι σε εκείνους και επειδή θα φοβηθούν να μου το πουν για να μην με ταράξουν εδώ που είμαι, σκέφτομαι πως όταν γυρίσω στην Ελλάδα μήπως νιώθω τύψεις επειδή είμαι εγώ και δεν το πέρασα μαζί τους» τόνισε η παίκτρια.
Οι συμπαίκτες της έσπευσαν στο πλευρό της για να την ηρεμήσουν ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου χάρισε την πιο γλυκιά στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Μόνο να ήξερα ότι οι γονείς μου είναι καλά» είπε η παίκτρια.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
