Μπομπ Γκέλντοφ και Έντ Σίραν: Αντιπαράθεση για το Band Aid
Μπομπ Γκέλντοφ και Έντ Σίραν: Αντιπαράθεση για το Band Aid Ο Μπομπ Γκέλντοφ απευθύνθηκε στον Έντ Σίραν: Ο τραγουδιστής των Boomtown Rats αποκάλυψε ότι έχει καλέσει τον σούπερ σταρ για να ζητήσει μια «συζήτηση για να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν» μετά την αντιπαράθεση σχετικά με το φιλανθρωπικό δίσκο.
Ο Μπομπ Γκέλντοφ αποκάλυψε ότι έχει επικοινωνήσει με τον Έντ Σίραν σχετικά με τις κριτικές που δέχτηκε το νέο φιλανθρωπικό κομμάτι του Band Aid – αλλά περιμένει ακόμα να μιλήσουν.

Ο συν-συγγραφέας του “Do They Know It’s Christmas?” ανέφερε ότι έχει καλέσει τον ποπ σταρ Σίραν, ο οποίος έχει εκφράσει την αντίθεσή του στην επανηχογράφηση για την 40η επέτειο.
Ο Σίραν, 33 ετών, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα προτιμούσε οι φωνητικές του συμμετοχές από μια ηχογράφηση του 2014 να μην χρησιμοποιηθούν στη νέα έκδοση που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα. Ο Geldof υπερασπίζεται το τραγούδι του απέναντι στις κατηγορίες ότι ενισχύει την “οίκτο αντί για συνεργασία” και προάγει επιβλαβή στερεότυπα για την Αφρική.

Συνεργάτες μουσικοί έχουν στραφεί κατά του Sheeran στη διαρκώς κλιμακούμενη αντιπαράθεση, με τον Tony Hadley των Spandau Ballet να του λέει να “σιωπήσει” – ωστόσο, ο Geldof σήμερα πρότεινε ότι επιθυμεί μια πιο φιλική “συζήτηση” με τον νεότερο καλλιτέχνη.
Ο Trevor Horn, παραγωγός της νέας 40ης επετειακής έκδοσης, ο οποίος είχε αναλάβει τον ίδιο ρόλο το 1984 για το αρχικό σινγκλ, έχει επίσης απαντήσει στον Sheeran μετά από τα σχόλια του στο Instagram την περασμένη εβδομάδα.

Μια καταστροφική πείνα στην Αιθιοπία ενέπνευσε τον Geldof να ξεκινήσει το Band Aid το 1984, γράφοντας το Do They Know It’s Christmas; μαζί με τον Midge Ure από τους Ultravox και στη συνέχεια οργανώνοντας τις συναυλίες Live Aid που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο του 1985.
Ο Sheeran αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα την δυσαρέσκειά του για τη χρήση των φωνητικών του στη νέα επανηχογράφηση, η οποία θα είναι επίσημα διαθέσιμη αυτή την Παρασκευή.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
