Hit enter after type your search item

ΜΠΟΥΝΙΕΣ στη ΜΕΣΗ του ΔΡΟΜΟΥ! Ο Πέτρος Φιλιππίδης ΕΚΤΟΣ εαυτού!!! Πως περιγράφει την ΣΥΜΠΛΟΚΗ! Η ερώτηση αυτή είχε να κάνει με τη φήμη που τον συνόδευε χρόνια για τον…οξύθυμο χαρακτήρα του απέναντι στους συναδέλφους του! Με άνεση και μάλιστα μεγάλη, μπορείς να πεις πως καμάρωνε κιόλας, περιέγραψε το…στιλ με το οποίο παίζει μπουνιές στον δρόμο!

Χρεοκοπημένος και άστεγος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης

Αν δεις αυτό το βίντεο μετά τα όσα ακούστηκαν για τον ταλαντούχο ηθοποιό. Για τα οποία δεν πάινρεις θέση επειδή δεν γνωρίζεις, αλλά …όσο και να ναι μένεις άφωνος από τις περιγραφές. Σγυκλονιστικό το αν είναι ψέματα, συγκλονιστικό αν είναι αλήθεια. Μπρος γκρεμός και πίσω..

Πέτρος Φιλιππίδης

Πάντως εκείνο το εμασημέρι δεν μάσησε τα λόγια του ο Πέτρος Φιλλιπίδης, δεν ντράπηκε να πει και να περιγράψει και με μορφασμούς και με κινήσεις τον χεριών, πως ρίχνει πολύ…ξύλο στο δρόμο. Για το ΞΥΛΟ που ΡΙΧΝΕΙ και το πως ΔΕΡΝΕΙ στον ΔΡΟΜΟ (βίντεο με …αναπαράσταση από τον ίδιο). Βασικά, δεν είναι μία, δεν είναι δύο, δεν είναι τρεις οι συνεντεύξεις. Δεν μας επηρρεάζει καν το ότι καταγγέλεται.

ΑΠΟ Τ’ ΑΦΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!! Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ!

Απλά ,με την ευκαιρέια των καταγγελιών, θυμηθήκαμε ότι χρόνια τον βλέπουμε τον Πέτρο Φιλλιπίδη, με μεγάλη έπαρση. Με δασκαλίστικο ύφος. Πάντα να εμφανίζεται…θυμωμένος στις συνεντεύξεις του. Ακόμα και την ώρα που χαμογελούσε και απαντούσε, νοιώθεις πια αν τις ξαναδείς, πως είναι έτοιμος να “τα χώσει”. Σαν να του φταίνε όλοι και όλα.

Καμμία λες αίσθηση της…τύχης του, να έχει χρόνια δουλειά, χρόνια προβολή.

ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ…ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ Ν’ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΣΤΡΙΜΩΞΕ”.

Η ερώτηση αυτή είχε να κάνει με τη φήμη που τον συνόδευε χρόνια για τον…οξύθυμο χαρακτήρα του απέναντι στους συναδέλφους του!

Με άνεση και μάλιστα μεγάλη, μπορείς να πεις πως καμάρωνε κιόλας, περιέγραψε το…στιλ με το οποίο παίζει μπουνιές στον δρόμο!

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1, ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΓΚΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ, ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ..ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΪΖΕΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!

Καταρχήν, χρησιμοποίησε ενεστώτα διαρκείας. Διορθώνοντας τον Λιάγκα που χρησιμοποίησε αόριστο στην ερώτηση του.

“Τρώω, αλλά ρίχνω κιόλας πολύ” είπε και συνέχισε περιγράφοντας και με κινήσεις το πως παίζει μπουνιές, στην ερώτηση που του έκανε η Φαίη Σκορδά.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΠΩΣ “ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ” ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ‘ΕΚΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ…

Δες λοιπόν το βίντεο και θα το…απολαύσεις!

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!

Παράδειγμα του πόσο συνεπής μπορεί να είναι κάποιος απέναντι στις πεποιθήσεις που δηλώνει δημοσίως! Μια συνέντευξη που θα έπρεπε να αναλυθεί ολόκληρη. Λέξη προς λέξη.

ΜΕ ΥΦΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΛΛΙΠΙΔΗΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ!

Αυτό που όλοι υποδεικνύουν σε όλους τους άλλους το αυτονόητο, που κουνάνε το χέρι σε όλους, εκτόςτου εαυτού τους, πως σας φαίνεται;

Πως σας φαίνεται, όταν τα φέρνει έτσι ο καιρός που αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων; Είδατε πόσο προσεκτικά το λέμε;

Είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΗ αυτή η συνέντευξη επειδή φτάνει στο σημείο να καταγγέλει το σύστημα παιδείας, τους δασκάλους στην πρώτη δημοτικού που σύμφωνα με τον Γιάννη Μπέζο, βαριούνται βαριούνται και κάνουν αγγαρεία και γι αυτό δεν μαθαίνουν τίποτα στα παιδιά.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΑΤΑΚΕΣ – ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ, “ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ, ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ…”

Το ΚΑΨΑΜΕ! Φιλλιπίδης – Μπέζος: “Είμαστε ΠΡΩΤΥΠΟ! Εμείς μ’ αυτή την ΘΕΣΗ, την δημόσια εικόνα, το παρελθόν, είμαστε…ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ”

Θ’ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ…” ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙΣ…ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΖΟ, ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ).

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ, ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΕΤΣΙ Η ΖΩΗ.

Τώρα που άκουσε για το παρελθόν και τη δράση του Πέτρου Φιλλιπίδη ο Γιάννης Μπέζος – όσο και αν αποδειχθεί αθώος ο Πέτρος Φιλλιπίδης) πως αισθάνεται για τις δηλώσεις του; Ή μήπως τις έχει ξεχάσει;

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :