freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μπουρλότο από τη Βάνα Μπάρμπα! “Στ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ η Ελένη”! Μόνο η Βάνα Μπάρμπα θα μπορούσε να μιλήσει έτσι διότι μόνο η Βάνα Μπάρμπα γνωρίζει τόσο καλά την σόου μπιζ και ξέρει πότε πρέπει να φοβηθεί, ποιον και γιατί.

Στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται πως επειδή έχει πείρα και από δικαστήρια, η ποινή η έσχατη που μπορεί να “φάει” αν καταδικαστεί, είναι μια ποινή που μπορεί ν’ αντιμετωπίσει…χαλαρά! Αν κάποιος δεν το δέχεται ας πάει στα δικαστήρια. Είπα ταπεινά συγγνώμη, τι άλλο να κάνω; Στα αρχ@δ@α μου αν μου έχει κάνει μήνυση. Δε με ενδιαφέρει τίποτα εμένα. Δεν είπα ποτέ τίποτα για την κοπέλα. Της έχω ζητήσει συγγνώμη, της έχω αφήσει μήνυμα. Είναι παρεξήγηση».

Η Βάνα Μπάρμπα “έσπασε” για τον θάνατο της αδελφής της

Όπως ήδη γνωρίζεις η Βάνα Μπάρμπα εμφανίστηκε στην εκπομπή Dot και κάνοντας black humor ξεπέρασε τα όρια της Ελένης Φιλίνη και η δεύτερη δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά. Και αν υπήρχε μια περίπτωση η Ελένη Φιλίνη να αλλάξει γνώμη, η Βάνα Μπάρμπα φρόντισε να την εξαφανίσει.

Γιατί; Γιατί η Βάνα μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», μετά την συγνώμη που ζήτησε στην Ελένη Φιλίνη την οποία η ηθοποιός δεν δέχτηκε και δήλωσε: «Εμένα με ρωτήσανε ποια είναι η δουλειά σας σαν Βάνα Μπάρμπα και απάντησα σαν Βάνα Μπάρμπα. Χλευάζοντας τον εαυτό μου σαν σταρ και πορνοστάρ.

Η Βάνα Μπάρμπα “έσπασε” για τον θάνατο της αδελφής της

 

Αλλά κόπηκε η ερώτηση και φάνηκε έτσι. Αν κάποιος δεν το δέχεται ας πάει στα δικαστήρια. Είπα ταπεινά συγγνώμη, τι άλλο να κάνω; Στα αρχ@δ@α μου αν μου έχει κάνει μήνυση. Δε με ενδιαφέρει τίποτα εμένα. Δεν είπα ποτέ τίποτα για την κοπέλα. Της έχω ζητήσει συγγνώμη, της έχω αφήσει μήνυμα. Είναι παρεξήγηση».

Η Ελένη Φιλίνη και η Βάνα Μπάρμπα από ότι φαίνεται θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες. Μάλιστα οι δύο κυρίες έχουν επιδοθεί σε ένα πόλεμο ανακοινώσεων και δηλώσεων και καμία από τις δυο δεν φαίνεται να υποχωρεί. Η Ελένη Φιλίνη δεν δέχτηκε τη συγγνώμη της Βάνας Μπάρμπα και εκείνη δεν δείχνει να ενδιαφέρεται.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να θυμηθούμε τι είχε συμβεί. Η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot και κάνοντας χιούμορ μάλλον άστοχο και ανόητο είχε πει: «Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ».

Η Βάνα Μπάρμπα “έσπασε” για τον θάνατο της αδελφής της

Η συγγνώμη της όμως δεν έπεισε την Φιλίνη η οποία μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είπε:

«Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ, σχετικά μ’ εμένα από την κ. Μπάρμπα, φυσικά με την ανοχή των συνεργατών και τη συνέργεια των συντελεστών της εκπομπής αποτελούν εξ’ αντικειμένου τον ορισμό της προσβολής της προσωπικότητάς μου έτσι; Προσβάλουν την τιμή μου, την υπόληψή μου και την αξιοπρέπειά μου σε κάθε της έκφραση.

Για την προστασία αυτή λοιπόν εγώ, να προστατευτώ, προσέφυγα στη δικαιοσύνη και θα χρησιμοποιήσω κάθε μέσον που μου παρέχει το δικαστικό μας σύστημα. Αυτό έκανα.

Βάνα Μπάρμπα
Βάνα Μπάρμπα

Είναι το ψεύδος και η προσβολή, είναι όλο το βίντεο. Δηλαδή συγγνώμη αλλά ό,τι ειπώθηκε αναφέρθηκε στο όνομά μου. Συγγνώμη λέμε γιατί σε σκούντηξα.

Όλη αυτή η χυδαιότητα και η προσβολή που έγινε στο πρόσωπό μου… Δεν βγήκα χτες.

Είμαι 40 χρόνια στον χώρο, έχω δώσει τις εξετάσεις μου. Δεν καταλαβαίνω. Τι σημαίνει συγγνώμη; Όλο αυτό που βγήκε, η ύβρις στο πρόσωπό μου και η προσβολή και το ψεύδος σβήνει μ’ ένα συγγνώμη; Λυπάμαι, δεν είναι έτσι. Δεν νομίζω ότι με λέξεις σβήνουν αυτά τα πράγματα έτσι απλά, με μια συγγνώμη. Όχι.

Μπορεί να είναι οι εποχές περίεργες αλλά πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Όποιος δει το βίντεο γλυκιά μου και όποιος έχει δει το βίντεο ξέρει πάρα πολύ καλά ότι αναφέρει το όνομά μου με όλο αυτό το ψεύδος και την προσβολή για μένα. Και όταν τη ρωτάνε ότι μοιάζετε με την κ. Μπάρμπα εκείνη λέει καμία σχέση εγώ δεν έχω με αυτήν, για την ίδια δηλαδή.

Αν ήταν να μιλήσει για τον εαυτό της ποιος θα είχε ασχοληθεί. Δικαίωμά της να λέει για τον εαυτό της ό,τι θέλει.

Να’ σαι σίγουρη ότι τ’ όνομά μου και την υπόληψη μου κορίτσι μου έχω πληρώσει με κόστος εγώ σ’ αυτή τη ζωή και ήταν επιλογή μου να κρατήσω το όνομά μου, την τιμή μου και την αξιοπρέπειά μου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τη θίγει. Σε κανέναν και καμία».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner