Hit enter after type your search item
img

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ με τις δηλώσεις της εστεμμένης μις Ευρώπη! “Αν δεν θέλεις δεν σου συμβαίνει” Η Ισαβέλλα Δάρρα έκανε κι άλλη ανάρτηση για την…κακοποίηση…ΕΝΗΛΙΚΩΝ!

/
/

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ με τις δηλώσεις της εστεμμένης μις Ευρώπη! “Αν δεν θέλεις δεν σου συμβαίνει” Η Ισαβέλλα Δάρρα έκανε κι άλλη ανάρτηση για την…κακοποίηση…ΕΝΗΛΙΚΩΝ! Άκουσε πολλά και κυρίως τ’ άκουσε από την Ναταλία Γερμανού μετά τις…εντελώς διαφορετικές δηλώσεις της που όμως αρκετοί έχουν εκφράσει πιο…διακριτικά! Δηλαδή, τα…θύματα ευθύνονται που μένουν και υπομένουν, που βρίσκονται στο λάθος σημείο.

Η Ισαβέλλα Δάρα πρώην Σταρ Ελλάς και μις Ευρώπη μάλιστα πριν 23 χρόνια, δήλωσε πως δεν βρήκε ποτέ παρόμοιο πρόβλημα με όσα καταγγέλουν ηθοποιοί το τελυεταίο διάστημα. Πεποίθηση της είναι πως αν δεν θέλεις, δεν σου συμβαίνει.

Αυτό ήταν αιτία να γίνει χαμός. Ας δούμε π΄ρωτα, ας θυμηθούμε τι έγινε και μετά δείτε την προσφατη τοποθέτηση της πρώην μις Ευρώπη. Αντιδράσεις προκλήθηκαν μετά τη δήλωση της Ισαβέλλας Δάρρα, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων για το φλέγον θέμα των παρενοχλήσεων πως «για να γίνει κάτι, πρέπει να θέλουν και οι δύο».

Συγκεκριμένα η Ισαβέλλα Δάρρα ανέφερε για τις παρενοχλήσεις: «Δεν μου έχει συμβεί γιατί δεν έχω δώσει χώρο ποτέ. Πώς να έρθει ο άλλος αν δεν έχει βρει χώρο να έρθει κοντά σου;

Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε όλους τους χώρους.

Όμως, για να γίνει κάτι, πρέπει να θέλουν και οι δυο.

Αν δεν δώσει χώρο κάποιος από τους δύο, δεν μπορεί ο άλλος να πλησιάσει, δεν θα βρει τρύπα».

Χείμαρρος η Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού δεν έκρυψε την ενόχληση και την έντονη αντίθεσή της στις δηλώσεις αυτές του μοντέλου.

Σχολιάζοντας όσα είπε η Ισαβέλλα Δάρρα, η Ναταλία Γερμανού σημείωε χαρακτηριστικά: «Προσπαθώ να καταλάβω αν υπάρχει συνοχή στις απαντήσεις γιατί η Σάσα Σταμάτη έκανε δεύτερη και τρίτη ερώτηση προσπαθώντας να την απαλλάξει από αυτή τη δυσάρεστη θέση που η ίδια βρέθηκε με τις απαντήσεις της.

Ισαβέλλα Δάρρα: «Κάναμε ένα διάλειμμα αλλά δεν έχω πάρει διαζύγιο με τον άντρα μου»

Λέει, λοιπόν, η Ισαβέλλα Δάρρα ότι ο άνθρωπος πρέπει να δουλέψει με τον εαυτό του και να μάθει να λέει όχι. Γιατί μπορείς να είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου, λέει, αλλά όχι για τον άλλον».

«Ναι, αλλά όταν ο άλλος σε κακοποιεί και δεν ακούει το δικό σου όχι , σε αυτή την περίπτωση τι κάνεις Ισαβέλλα μου; Αυτό είναι το θέμα των ημερών, αυτό πραγματεύεται το κίνημα #metoo», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία η Ισαβέλλα που βγαίνει και λέει πως «πρέπει να θέλει και ο άλλος για να συμβεί το κακό».

Το έχουμε ξανακούσει και άλλες φορές και από άνδρες και από γυναίκες» πρόσθεσε.

«Αυτή η ακραία και κατά τη γνώμη μου ντροπιαστική αντίληψη, επιτρέψτε μου την έκφραση και λυπάμαι που την λέω, του «τα ‘θελε και τα ‘παθε».

Ότι αν δεν αφήσεις χώρο στον άλλο δεν θα σου κάνει κακό. Ε, δεν είναι έτσι δυστυχώς τα πράγματα!

Προσπαθήσαμε πάρα πολύ ώρα στο γραφείο να επικοινωνήσουμε μαζί της και κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες, γιατί δεν θέλουμε να καταδικάζουμε κάποιον εάν δεν του δώσουμε το δικαίωμα να εξηγήσει τα λεγόμενα του, να τα ανασκευάσει στην καλύτερη περίπτωση και να μας πει πως άλλο εννοούσε.

Δεν κατέστη δυνατό να την βρούμε, το τηλέφωνο της ήταν μονίμως κλειστό και δεν απαντούσε», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε τώρα την ανάρτηση της πριν λίγο!

Σε νέα ανάρτηση μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή της ότι τα θύματα πρέπει να δουλέψουν με το εαυτό τους και να μάθουν να λένε όχι, προχώρησε το γνωστό μοντέλο Ισαβέλλα Δάρρα.

Τη δήλωση αυτή, μάλιστα, σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού, όπου εξέφρασε την αντίθεσή της: «Αυτή η ακραία και κατά τη γνώμη μου ντροπιαστική αντίληψη, επιτρέψτε μου την έκφραση και λυπάμαι που την λέω, του «τα ‘θελε και τα ‘παθε». Ότι αν δεν αφήσεις χώρο στον άλλο δεν θα σου κάνει κακό.

Ε, δεν είναι έτσι δυστυχώς τα πράγματα!».

Το απόγευμα της Κυριακής και μετά την έκταση που πήρε η συνέντευξη της, η Ισαβέλλα Δάρρα απάντησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Μεταξύ άλλων, η Ισαβέλλα Δάρρα, σημειώνει:

«Φιλες κ φίλοι, σας αποσαφηνίζω τα περί της συνέντευξης μου για τη σεξουαλική παρενόχληση, γιατί αναίτια έχει πάρει μεγάλη έκταση. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ κ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ:

Άλλο (και τρομερά σοβαρό) το θέμα των βιασμών και μάλιστα ανηλίκων.

Το αντιμετωπίζω με ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως και το θέμα της κακοποίησης παιδιών, καθώς είμαι μητέρα νέου παιδιού και κατανοώ το ότι πρέπει να παρέχουμε στα παιδιά μας ενα ασφαλες περιβάλλον και να τα προστατεύουμε, έτσι ώστε να μεγαλώνουν ως υγιή (σωματικά κ ψυχικά) μέλη της κοινωνίας μας.

Αδιανόητη κάθε πράξη-όρεξη που στοχεύει ανήλικα παιδιά και όχι μόνο….

Με τη στάση μας και έχοντας ένα δομημένο εκπαιδευτικό σύστημα, να μαθαίνουμε ότι μπορούμε να λέμε όχι, κι ότι αυτό το ΟΧΙ δεν μας καθιστά αδύναμους, απλά αποδυναμώνει τον κάθε εξουσιαστή, ξελογιαστή, σεξιστή, που με ανήθικες προτάσεις προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την θέση του και ποντάρει στο ότι δεν θα ακούσει ποτέ το ΟΧΙ».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της Ισαβέλλας Δάρρα:

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :