Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν απαλλάσσεται τελικά από την «κηδεμονία» του πατέρα της | life

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν απαλλάσσεται τελικά από την «κηδεμονία» του πατέρα της | ΖΩΗ

Τελικά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν κατάφερε να απαλλαχθεί από τον πατέρα της ως κηδεμόνα και διαχειριστή της καριέρας και της προσωπικής της ζωής, όπως αιτήθηκε από το ανώτατο δικαστήριο της Καλιφόρνια.

Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε και το δικαστήριο αποφάσισε ο πατέρας, Τζέιμι Σπίαρς, να συνεχίσει με τον ίδιο ρόλο έως και την 1η Φλεβάρη του 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στα 38 της, θέλει να απαλλαγεί από την «κηδεμονία» του πατέρα της

Free Britney: Τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ανησυχούν οι φαν

Υπενθυμίζουμε πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θέλησε να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος ελέγχει εδώ και 12 χρόνια τις προσωπικές και επιχειρηματικές υποθέσεις της, κατόπιν απόφασης δικαστηρίου. Πιο συγκεκριμένα ο Τζέιμι Σπίαρς ανέλαβε «κηδεμόνας» της ενήλικης κόρης του το 2008, αφού η ζωή της βγήκε εκτός ελέγχου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, δεν έχει δώσει καμία συναυλία από τον Οκτώβριο του 2018 και πέρσι εισήχθη και πάλι, για μικρό χρονικό διάστημα, σε ψυχιατρείο.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε ανέφερε ότι «είναι δεδηλωμένη επιθυμία της να μην δώσει παραστάσεις αυτήν την περίοδο», φαίνεται όμως πως για την ώρα η κατάσταση παραμένει ως έχει.

Εκστρατεία διάσωσης στα social media

Φαίνεται όμως πως σε αυτή την περιπέτεια η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει τους φανς της στο πλευρό της. Μάλιστα στο Twitter έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία μέσω της οποίας οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ζητούν την «απελευθέρωσή» της με το hashtag #FreeBritney. Η εκστρατεία αυτή είχε ξεκινήσει το 2008, όταν ξεκίνησαν και τα προβλήματα, και τώρα αναζωπυρώθηκε.

Πιστεύουν ότι την κρατούν αιχμάλωτη και ότι η ίδια στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα, παρακαλώντας να την ελευθερώσουν, μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – συνήθως ανεβάζει φωτογραφίες της ενώ χορεύει στο σπίτι της.

Παρόλ’ αυτά ο Τζέιμι Σπίαρς απέρριψε την εκστρατεία «Ελευθερώστε τη Μπρίτνεϊ», χαρακτηρίζοντάς την αστείο «Όλοι αυτοί οι συνωμοσιολόγοι δεν έχουν ιδέα. Επαφίεται στο δικαστήριο να αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο για την κόρη μου. Δεν είναι δουλειά κανενός άλλου», είπε.

Γράψτε ένα σχόλιο