Χαϊκάλης, Φιλλιπίδης, Σπυρόπουλος: ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙΣ το ΣΠΙΤΙ!..Οι νέες καταγγελίες και οι απαντήσεις! Είναι όλοι στο ίδιο…καζάνι;

Χαϊκάλης, Φιλλιπίδης, Σπυρόπουλος: ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙΣ το ΣΠΙΤΙ!..Οι νέες καταγγελίες και οι απαντήσεις! Είναι όλοι στο ίδιο…καζάνι; Περίεργα και επικίνδυνα παιχνίδια! Είναι όλοι στο ίδιο…καζάνι; Είναι σε διαφορετικά; Έχουν την ίδια ευθύνη και οι τρεις; Ο καθένας όπως είδαμε αντιμετωπίζει με τον δικό του τρόπο τις καταγγελίες και απ όσο φαίνεται, δεν είναι της ίδια κατηγορίας. Ή μήπως είναι; Πως βλέπετε εσείς όσα ακούγονται; Τι γνώμη έχετε; Παρακολουθήσατε και τις τρεις περιπτώσεις καταγγελιών;

Πάντως τα μηνύματα που έρχονται για επικείμενες καταθέσεις παρόμοιων πράξεων, είναι πολλά και δεν φτάνει αυτό, αλλά υπόσχονται πως θα…κλείσουν σπίτια. Έτσι δηλώνουν χαρακτηριστικά όσοι τοποθετούν τον εαυτότους στη μεριά του θύματος που δεν έχει μιλήσει ακόμα!

Ας δούμε μία ακόμα φορά το τι και το πως έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης, επιλέγοντας την άμεση και δημόσια τοποθέτηση ως μέσον υπεράσπισης του εαυτού του απέναντι στις καταγγελίες για παρενόχληση πρώην μαθήτριας του!

ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ: ΔΕΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ! ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑ…ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΕΣΩ MESSENGER!

Παύλος Χαϊκάλης: Εξηγεί γιατί παραδέχθηκε δημόσια ότι είναι αυτός που κατήγγειλε η Ηλιάνα Αραβή

Ο Παύλος Χαϊκάλης εξηγεί γιατί βγήκε δημόσια να πει on camera τη δική του εκδοχή στην καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή.

«Είναι μονταρισμένο, είναι φράσεις δικές μου, δεν υπάρχει διάλογος, δεν ξέρω τι να πω…» εξηγεί στη Σπυριδούλα Τριάντου ο ηθοποιός και συνεχίζει «Δεν ξέρω τι να σας πω, υπάρχει ανθρωποφαγία που δε μπορώ να κατανοήσω και να σας πω κάτι;

Αν κάποιος νομίζει πως οποιαδήποτε «Χ» συνομιλία είναι απόδειξη σεξουαλικής παρενόχλησης και δεν απαντήσει κάποιος κατανοώ.

Αν απαντήσει και υπάρχει διάλογος δεν μου λέει κάτι. Δεν ξέρω τι προφίλ είναι αυτό…(…)» ανέφερε ο ηθοποιός στην εφημερίδα On Time.

Σκέφτηκε να κινηθεί δικαστικά;

Ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρει:«Όχι, δεν πάω δικαστικά, δεν ασχολούμαι καν.

Πολλοί φίλοι που έχουν κάνει προφίλ και ξένα προφίλ λέγανε ότι έβριζα και έγραφα “να νεκροφιλήσω τις κόρες σας”. Είχα πάει στη Δίωξη τότε, στον Γιώργο Σφακιανάκη. Κοιτάξτε, εγώ δεν θα αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Όποιος πιστεύει ότι είμαι ελέφαντας δεν θα του αλλάξω γνώμη. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής».

Γιατί βγήκε δημόσια και παραδέχθηκε πως εκείνος ήταν το πρόσωπο που κατήγγειλε η ηθοποιός Ηλιάννα Αραβή;

Ο ίδιος εξηγεί πως «δεν ακυρώνω το λόγο κανενός.

Πάυλος Χαϊκάλης: Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να απαντήσει η κοπέλα, δεν ασχολούμαι πια όμως, τέλος

Ο καταγγέλλων έχει πάντα δίκιο. Θα μπορούσα να πω κι εγώ διάφορα, αλλά ας μη χάνουμε τη μπάλα γιατί κάποιος μπορεί να το κάνει για πέντε λεπτά δημοσιότητας. Δεν ακυρώνω κανένα, αλλά δε γίνεται να τον κυνηγήσω, δε μπορώ να το διαχειριστώ, είναι ανθρωποφαγικό.

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει πια. Όποιος πιστεύει σε μένα έχει καλώς.

Αν δεν είχα το θάρρος της γνώμης μου δεν θα μιλούσα. Βγήκα, τελείωσα και τέλος. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή».

Και υπογράμμισε: «Δεν έχω δικηγόρο, βγήκα μοναχός μου. Όταν βλέπεις ότι “φωτογραφίζεσαι” δεν βγαίνεις να πεις “ααα δεν ξέρω” και να κρυφτώ. Βγήκα ευθαρσώς, αυτή είναι η αλήθεια μου, θέλει να γίνει πιστευτή καλώς, δεν θέλει ok.

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει… να απαντήσει η κοπέλα… δεν ασχολούμαι πια όμως, τέλος».

Και αν χάσατε το στιγμιότυπο, δείτε το παρακά