Χαϊκάλης κατά Τσιμιτσέλη: «Με ενοχλεί όταν μιλούν άνθρωποι που…»

4

«Είχε βγει τότε και είχε κάνει μια δήλωση…».
Στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη έδωσε συνέντευξη ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος αναφέρθηκε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και στην εποχή που δημιουργήθηκε το θέμα με την off shore εταιρεία.

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχετε ακούσει για εσάς;

Πριν από δύο χρόνια διαλύθηκε μια δουλειά που ήταν να γίνει. Είχε βγει τότε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και είχε κάνει μια δήλωση χωρίς να είναι μέρος της δουλειάς και να γνωρίζει τις συνθήκες. Με ενοχλεί όταν μιλούν άνθρωποι που βρίσκονται εκτός της δουλειάς. Μετά έλεγαν ότι έδιωξα την Άννα Παναγιωτοπούλου. Βάσει ιεραρχίας, στο θέατρο το πρώτο όνομα ήταν η Άννα Παναγιωτοπούλου. Δεν μπορούσα, λοιπόν, να τη διώξω έτσι απλά. Ένα ακόμα πράγμα που με είχε πειράξει ήταν όταν ήμουν στην πολιτική και έγραφαν για την off shore εταιρεία. Όταν αποκαλύφθηκε ότι δεν υπήρχε τίποτα, κανείς δεν βρέθηκε να αποκαταστήσει την αδικία. Ήταν πρόστυχος ο τρόπος που το διαχειρίστηκαν.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com