Hit enter after type your search item
img

ΧΑΛΑΣΜΟΣ! ΑΦΗΣΕ τον Πέτρο Φιλλιπίδη η γυναίκα του!!! …ενώ προέκυψαν και άλλες, πιο ΣΚΛΗΡΕΣ καταθέσεις

/
/

ΧΑΛΑΣΜΟΣ! ΑΦΗΣΕ τον Πέτρο Φιλλιπίδη η γυναίκα του!!! …ενώ προέκυψαν και άλλες, πιο ΣΚΛΗΡΕΣ καταθέσεις. Εκεί που ο αριθμός ήταν στις 103 και σχετικά ακίνδυνες από πλευράς νομικών επιπτώσεων καταγγελίες, προέκυψαν σύμφωνα με την ειδησεογραφία και άλλες που τον βάζουν σε νέες περιπέτειες. Θα μου πέιτε: Λίγες είναι αυτές;

Όχι βέβαια. Δυστυχώς όμως για τον Πέτρο Φιλλιπίδη, τα προβλήματα βαραίνουν κια αυξάνοται αντί να εκτονώνονται.

Πέτρος Φιλλιπίδης: ΜΙΛΗΣΕ η ΓΥΝΑΙΚΑ του! Η συνέντευξη που αξίζει να διαβάσεις

Κάτω από τις συνθήκες αυτές, δεν διαχειρίζεσαι τίποτα εύκολα!Δεν ήταν μία, δεν ήταν δύο, δεν ήταν τρεις η καταγγελίες. Ήταν…103! Δηλαδή, από πυ να προφυλαχθείς, για πόσες να δικαιολογηθείς, για πόσες να εξηγήσεις;

Τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο. Το μυαλό κουράστηκε. Λύση; Πιστεύετε να υπάρχει λύση σ’ αυτό το τσουνάμι; Σε ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ σχοινί οι σχέσεις με τη γυναίκα του! Ναι, καλά διαβάσατε. Πόσο ν’ αντέξουν όλη αυτή την βοή; Όλον αυτόν το καταιγισμό καταγγελιών; Δεν είνια μία, δεν είναι δύο! Πόσο να δικαιολογηθεί ο Πέτρος Φιλλιπίδης και πόσο να τον διακιολογήσει ή να τον αθωώσει η σύζυγος του;

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν χρόνο να διαχειριστούν ακόμα τόση ένταση.

Όμως όσο παραμένουν στον ίδιο χώρο μέχρι να δουν πως ακριβώς θα χωρίσουν οι δρόμοι τους, τόσο δυσκολότερη γίνεται η κατάσταση!

Συγκρούσεις επι συγκρούσεων προσπάθεια αλληλοστήριξης.

Όσα όμως και σχεδιάζουν δυο άνθρωποι, είναι τόση η υπερπληροφόρηση, που έχουν βουλάξει σ’ έναν ωκεανό και το μυαλό παλέυει να βρει κάπου να πιαστεί.

Προφανώς η επιλογή να μην ανακοινώσουν κάτι σε τόσο δύσκολες στιγμές είναι και ασπίδα προστασίας για τους ίδιους.

Ο Φιλλιπίδης ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ! ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ υπέρ του! Ποιο είναι οι 54 που θα ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ τις κατηγορίες των ΟΚΤΩ!

Αφού καλό είναι να μην δεόιξουν διάσπαση παρά τα τόσα …διασπαστικά που “χτυπούν” σαν πολυβόλο το ζευγάρι!

Οι φήμες που θέλουν να μετακομίζει δεν ισχύουν αφού ο ηθοποιός είναι τόσο διάσημος ώστε όπου κι αν πάει δεν μπορεί να μην αντιμετωπίσει τα…βλέμματα του κόσμου!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΚΚΡΥΘΜΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ.

Αυτό δεν χρειάζεται φαντασία, αφού όσο και αν εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο σου, έχεις ανάγκη ν’ ακούσεις από το στόμα του πως τίποτα απ’ όσα κατηγορείται, δεν είναι αλήθεια. Όμως πως να διαχειριστείς την καταιγίδα των καταγγελιών;

Πως να πιστέψεις πως όλες είναι κατευθυνόμενες, προιόν μίσους, ζήλειας ή εμπάθειας για τα τόσα χρόνια διασημότητας;

Έπειτα, είναι και οι πολυμετωπικές καταγγελίες. Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί. Είναι μέχρι και η ταξιθέτρια. Οι πρώην μαθήτρια που πήγε απλά για να το συγχαρεί. Και δεν σταματάνε οι σοκαριστικές περιγραφές που δείχνουν έναν άνθρωπο γεμάτο υπεροψία, αλλαζονεία …

Αν όλο το θέατρο έχει αποφασίσει να καταστρέψει τον Πέτρο Φιλλιπίδη, αυτό, ούτε ο ίδιος θα μπορεί να το πιστέψει. Πόσο μάλλον να το αντικρούσει!

…συνεχίζεται!

 

Διαβάστε επίσης:Εκτός από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση υπήρξε και μια άγνωστη υπόθεση στο ευρύ κοινό το 2016 σχετικά με την παράσταση «Μπακαλόγατος» του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ας θυμηθούμε τι συνέβη!

Η σύζυγος του αειμνήστου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μουζάκη, ο οποίος είχε γράψει την μουσική στην ταινία και στο θέατρο το 1963 είχε αναφέρει για το θέμα τον Οκτώβριο του 2016.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφού ανέβασε την παράσταση στο θέατρο «Μουσούρη» το 2007, εμείς ως οικογένεια του μουσικοσυνθέτη δεν πήραμε ποτέ τα πνευματικά δικαιώματα από τη μουσική. Και αυτό γιατί ο κ. Φιλιππίδης ισχυρίστηκε στην ΑΕΠΙ τότε ότι είχε γίνει διασκευή.

Εμείς τρέξαμε αμέσως στην ΑΕΠΙ και ζητήσαμε να μάθουμε τι συμβαίνει. Μας είπαν λοιπόν, ότι ο κ. Φιλιππίδης είχε κάνει διασκευή και άρα δεν θεωρούνταν μουσική του Γιώργου Μουζάκη» είχε πει η Άννα Μουζάκη.

«Νιώθω πραγματικά ντροπή να απαλείφουν ακόμα και το όνομά του συζύγου μου.

Δεν υπάρχει περίπτωση αναβολής. Θα παραστώ και εγώ στο δικαστήριο, για να υπερασπιστώ το έργο του συζύγου μου, καθώς και το όνομά του. Διεκδικούμε τα νόμιμα και τίποτα περισσότερο».

Τα λεγόμενα του Φιλιππίδη….
Τι έλεγε τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης για την θεατρική διασκευή του Μπακαλόγατου;

«Στην διασκευή έχουν αλλάξει κάποιοι χώροι, ενώ έχουν προστεθεί μερικές ατάκες, οι οποίες ωστόσο δεν «προδίδουν» το έργο. Η εποχή έχει διατηρηθεί, απλώς το έργο προσαρμόστηκε για τη θεατρική σκηνή.

Στην έναρξη υπάρχει μια προβολή που ξεκινά από το σήμερα και γυρνάει στο 1963 με ευρήματα που δένονται με την επί σκηνής δράση.

Παρακολουθώντας τον Ζήκο σήμερα, στο σούπερ μάρκετ, γυρνάμε πίσω στον χρόνο και συνδέουμε τις εποχές αναζητώντας τι έφταιξε και τι όχι στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Δεν θέλω να ξεχάσει το κοινό την ταινία, αλλά στη σκηνή αντί για τον Ζήκο θα δει τον εγγονό του».

…και η παγωμάρα
Όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρω1νό, της Φαίη Σκορδά μίλησαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη για τα επαγγελματικά νέα του ηθοποιού και τα σχέδιά του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης λοιπόν ειπώθηκαν πολλά για την επικαιρότητα και όχι μόνο.

Λίγα λεπτά πριν αποχαιρετήσει το κοινό, η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον Πέτρο Φιλιππίδη σχετικά με την παράσταση «Μπακαλόγατος» και όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

«Να ρωτήσω κάτι τελευταίο; Αν θέλεις να πεις κάτι, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Με τον Μπακαλόγατο κάτι έχει γίνει;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά και ο Πέτρος Φιλιππίδης απόρρησε. «Τι έχει γίνει με τον Μπακαλόγατο;» είπε αφήνοντας την παρουσιάστρια σε αμηχανία.

«Τίποτα εντάξει άσ΄ το» είπε η Φαίη Σκορδά αφήνοντας το στην άκρη. «Ταράχτηκα! Επιτυχία έχει γίνει» συμπλήρωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης και το θέμα έμεινε εκεί.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :