Χαμός με Κατερίνα Καινούργιου – Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Αν μου έφερνες πανελίστα από το Survivor…»

Χαμός με Κατερίνα Καινούργιου – Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Αν μου έφερνες πανελίστα από το Survivor…» “Είναι σημαντικό για τη δική μου εικόνα ποιος θα κάθεται δίπλα μου. Η Κολιδά αποκτά μια εκπομπή από το πουθενά”.

Η Ειρήνη Κολιδά αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω άναψαν τα αίματα. Η Κατερίνα Καινούργιου και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα διαφώνησαν κάθετα…

Κατερίνα Καινούργιου καταγωγή! Γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη Αττικής

«Η εκπομπή της Ειρήνης Κολιδά θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο και θα έχει βασικό πυρήνα το ευ ζην, καλή διατροφή, άσκηση… Έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ. Θα είναι εβδομαδιαία, καλοκαιρινή εκπομπή και θα προβάλλεται ή Σάββατο ή Κυριακή», ήταν η πληροφορία που μετέφερε ο Μαρίνος Βυθούλκας.

Ο μισθός που παίρνει η Κατερίνα Καινούργιου- Το «καρφί» που την εξόργισε

Αυτή η πληροφορία έκανε έξαλλη την Τζωρτζέλα Κόσιαβα: ¨»Αν μου έφερνες πανελίστα από το Survivor, εγώ δεν θα καθόμουν! Εγώ είμαι δημοσιογράφος, δεν είναι ο τίτλος μου πανελίστρια. Εγώ δεν θα το δεχόμουν! Είναι σημαντικό για τη δική μου εικόνα ποιος θα κάθεται δίπλα μου. Η Κολιδά αποκτά μια εκπομπή από το πουθενά. Πήγε δυο μήνες εκεί, έχει μια εφήμερη δημοσιότητα…».

Σε εντελώς αντίθετο μήκος κύματος η Κατερίνα Καινούργιου, χαρακτήρισε τη συνεργάτιδά της υπερβολική.

Χαμός με Κατερίνα Καινούργιου – Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Αν μου έφερνες πανελίστα από το Survivor…»