Χαμός! Με…ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ο Τριαντάφυλλος! Ποιος τον…ΚΑΡΦΩΣΕ!

Χαμός! Με...ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ο Τριαντάφυλλος! Ποιος τον...ΚΑΡΦΩΣΕ!

Χαμός! Με…ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ο Τριαντάφυλλος! Ποιος τον…ΚΑΡΦΩΣΕ! Έχει μείνει ιστορικό το γέλιο που έπεφτε τότε που ξέσπασε η μεγάλη καριέρα του Τριαντάφυλλου το 1997! Οι φωτογραφίες του πάνω σε μπότες “Βέρμαχτ” που τις πρόσεχες ακόμα περισσότερο επειδή ήταν πάρα πολύ λεπτός, σχολιάστηκαν τότε σε πάρα πολλά έντυπα, τονίζοντας την ανασφάλεια του που ο ίδιος βέβαια δημόσια ποτέ δεν παραδέχτηκε.

Ήταν όμως σήμα κατατεθέν της εμφάνισης του για πολύ πολύ καιρό, μέχρι που έπαψε να τις φορά. Σήμερα η μεγάλη στιχουργός Εύη Δρούτσα που συνεργάστηκε μαζί τους στις πρώτες του επιτυχίες, ήρθε 25 χρόνια μετά να θυμίσει εκείνη την…ιστορία!
Η γνωστή στιχουργός Εύη Δρούτσα μίλησε για τον Τριαντάφυλλο και τη γνωριμία τους, όταν του έγραψε το πρώτο τραγούδι της καριέρας του. “Αυτός έκανε όλη την καριέρα της Νατάσσας Θεοδωρίδου”, τόνισε.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Κερδίζει το survivor ο Τριαντάφυλλος! Το ΜΥΣΤΙΚΟ που έμαθαν με…καθυστέρηση!

Για τον Τριαντάφυλλο, τη γνωριμία τους, την πορεία του στο “Survivor 4” και την καριέρα του μίλησε η Εύη Δρούτσα, ενώ αναφέρθηκε και στην Ελένη Φουρέιρα και την κριτική επιτροπή του “House of Fame”.

“Η Ελένη Φουρέιρα δεν μου αρέσει σαν παρουσιάστρια. Η Ελένη έχει το τραγούδι εκεί που το έχει. Η παρουσιάστρια πρέπει να έχει τόσο μεγάλη προσωπικότητα, να ξέρει πού απαντάει, να ρίχνει το φαρμάκι της εκεί που πρέπει και να χαϊδεύει εκεί που πρέπει. Πρέπει να μπορεί να κρατάει την παράσταση εκεί που πρέπει. Εκείνη πρέπει να φέρνει τα νούμερα”, δήλωσε η διάσημη στιχουργός.

Όσο για τον Τριαντάφυλλο, η Εύη Δρούτσα ανέφερε: “Εγώ τον έβγαλα τον Τριαντάφυλλο στο τραγούδι με το “Βλέπω κάτι όνειρα”. Με πήρε ο Γιαρμενίτης και μου λέει “να σου πω, έφερα έναν τραγουδιστή από τη Ρόδο, μην τρελαθείς που θα τον δεις. Έχει κατσαρό μαλλί, είναι 16 χρονών και φοράει ψηλά τακούνια”.

Ο Τριαντάφυλλος έκανε όλη την καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου

Δεν τον είχα δει ποτέ μου και του γράφω το “Βλέπω κάτι όνειρα”. Πάω στην εταιρεία και βλέπω ένα παιδί με ένα τακούνι τόσο! Του λέω “πώς περπατάς παιδί μου; Θα πέσεις κάτω”. Μου λέει “να νομίζω ότι είμαι κοντός”.

“Δεν είσαι κοντός” του λέω “βγάλε την τακούνα”! Ο Τριαντάφυλλος τότε έριξε την Ελλάδα κάτω. Πολύ καλά έκανε που πήγε στο “Survivor”. Δεν τον βγάζει κανένας έξω τον Ντάφυ. Θα μείνει στους πρώτους”.

«Και να τους δωροδόκησε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, που είναι το κακό; Γιατί τόση επίθεση;»

“Είναι φοβερός συνθέτης, έκανε όλη την καριέρα της Νατάσσας Θεοδωρίδου.
Ξέρεις ότι τραγούδησε με τη Νατάσσα τραγούδι για να πάρει τα πάνω της η Νατάσσα, γιατί τότε δεν ήταν τίποτα και ο Ντάφυ ήταν εκεί πάνω”, συμπλήρωσε η γνωστή στιχουργός.

Leave a comment

Your email address will not be published.