Χαμός με τη Βίκυ Κουλιανού: Άστο αυτό κάτω! Είναι δικό μου!

Χαμός με τη Βίκυ Κουλιανού: Άστο αυτό κάτω! Είναι δικό μου! Η πορεία της Βίκυς Κουλιανού είναι πραγματικά συναρπαστική, καθώς πέρασε απρόσκοπτα από τον κόσμο του μόντελινγκ για να ακολουθήσει καριέρα στην υποκριτική. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο να βλέπεις κάποιον που έχει καταναλώσει τόση προσοχή και θαυμασμό στη βιομηχανία του μόντελινγκ να ξεκινά τώρα ένα νέο ταξίδι στη σφαίρα της υποκριτικής. Αυτή η μετάβαση όχι μόνο αναδεικνύει την ευελιξία της Βίκυ ως ερμηνεύτριας αλλά δείχνει επίσης το έμφυτο ταλέντο και το πάθος της για τις τέχνες. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, η Βίκυ Κουλιανού, ένα διάσημο και εντυπωσιακό μοντέλο, βρήκε χρόνο για να συζητήσει με τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Η ίδια η συνέντευξη ήταν γεμάτη με ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, μία από τις οποίες ήταν η αρχική συμφωνία της Βίκυ να συμμετάσχει στην εξαιρετικά δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «You are my match». Ωστόσο, προς έκπληξη όλων, η Βίκυ αποφάσισε τελικά να αρνηθεί την προσφορά, επιλέγοντας να πει «όχι» η ίδια. Αυτή η απροσδόκητη απόφαση δείχνει την ατρόμητη και ανεξάρτητη φύση της Βίκυ, καθώς και την ικανότητά της να κάνει τολμηρές επιλογές που ευθυγραμμίζονται με τις προσωπικές της φιλοδοξίες. Εν κατακλείδι, η πρόσφατη συνέντευξη της Βίκυς Κουλιανού στο περιοδικό Hello, που έδωσε ο ταλαντούχος δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας, έριξε φως στην απρόσμενη απόφασή της να αρνηθεί έναν ρόλο στη δημοφιλή σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

 

Αυτή η απόφαση όχι μόνο δείχνει το ανεξάρτητο πνεύμα της, αλλά παρέχει επίσης μια ματιά στη δυναμική φύση της καριέρας της καθώς μπαίνει στον κόσμο της υποκριτικής. Είναι πραγματικά εμπνευσμένο να βλέπεις ένα τόσο πολύπλευρο άτομο να επιδιώκει άφοβα τα πάθη του και να κάνει τολμηρές επιλογές που συνάδουν με τις προσωπικές της φιλοδοξίες. Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που ολοκλήρωσε αυτό το έργο, το οποίο έχει σημαντικό νόημα για μένα. Θυμάμαι ευδιάκριτα τα λόγια του Βασίλη Διαμαντόπουλου, ο οποίος με θεωρούσε αγαπημένο του μαθητή και εκθείαζε τις ικανότητές μου. Ωστόσο, ρώτησε και για την αντοχή μου, αναφέροντας συγκεκριμένα αν είχα γερό στομάχι.

 

Με τον Διαμαντόπουλο ήμασταν απίστευτα στενοί φίλοι, περνούσαμε συχνά πολύ χρόνο μαζί εκτός σχολείου. Θα εμπλακούσαμε σε φιλικούς αγώνες σκακιού και θα κάναμε βαθιές συζητήσεις που έμοιαζαν να κρατούν για πάντα. Σε μια από τις συζητήσεις μας, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τα καλόκαρδα άτομα αντιμετωπίζουν συχνά δυσκολίες σε αυτή τη χώρα. Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισα, ποτέ δεν ένιωσα ότι μου φέρθηκαν άδικα. Έχω καταφέρει να διαπρέψω σε διάφορες εργασίες και έργα, αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι αν κάποια από αυτά θα μπορούσαν να είχαν πιο αξιοσημείωτο αποτέλεσμα. Έχω μια έντονη ανάμνηση από την εποχή που έπαιζες τον ρόλο του Λέχο στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «You are my match».

 

Ήταν πραγματικά αξιοσημείωτο να παρακολουθώ την εξαιρετική ερμηνεία σου και το πώς ενσάρκωσες αβίαστα τον χαρακτήρα. Ο τρόπος που βυθίστηκες στα παπούτσια του Lecho και ζωντάνεψες την προσωπικότητά του ήταν απλά εξαιρετικός. Η ερμηνεία σας του Lecho άφησε μια μόνιμη εντύπωση στο κοινό, αιχμαλωτίζοντας τις καρδιές του και αιχμαλωτίζοντας την προσοχή του με κάθε σκηνή που βρίσκεστε. Το ταλέντο και η αφοσίωσή σας έλαμψαν, καθιστώντας την μια αξέχαστη εμπειρία για όλους όσους συμμετείχαν στην παραγωγή. Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη για αυτό που συνέβη στη συνέχεια.

Βίκυ Κουλιανού

Ο εν λόγω ρόλος είχε γραφτεί ειδικά έχοντας στο μυαλό μου, γι’ αυτό και η πρωταγωνίστρια ονομάστηκε Βίκυ. Υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ της ομάδας για την έναρξη ενός project γυρισμάτων στην Αυστραλία, αλλά είχα ήδη κανονίσει με τον Λειβαδά να ασχοληθώ με το θέατρο. Αν και θα μπορούσαμε να είχαμε βρει μια λύση, πήρα την απόφαση να αρνηθώ την προσφορά τους.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!