Προτεινόμενα

ΧΑΜΟΣ με βίντεο της Ράλλη: ΣΤΡΙΜΩΞΕ το Χολίδη στο βουνό κι έτρεχε «ΓΥΜΝΟΣ να γλυτώσει»

Δεν το πιστεύαμε αυτό που ακούγαμε και δεν νομίζουμε πως τα είπε για να προκαλέσει. Μπορεί να ήθελα ν’ ακουστεί η συνέντευξη, αλλά παρουσιάστρια δεν κατάλαβε, το μέγεθος όσων αποκάλυψε ο Κοκλώνης και όσων εκείνη επιβεβαίωσε!!!

Μετά απ’ αυτά που ακούσαμε, να μετρήσουμε πόσο  καλεσμένους είχε;

Η Νικολέτα Ράλλη ήλπιζε; Τελικά πέτυχε; Δεν …ζεστάθηκε – όπως είπε η ίδια – ο Χολίδης; Γιατί; Δεν ήταν καλή στο ζέσταμα;

Καμία σχέση δηλαδή. Θα σου πω όλη την ιστορία που ειλικρινά τρομάζω που την ξέρεις. Κάποια στιγμή με τον Χρήστο χαθήκαμε και επειδή είχαμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση, αλλά καμία σχέση με ερωτικό κομμάτι για αυτό στο λέω – φλερτ υπήρχε, έτσι με πλησίασε, αλίμονο – όταν ξεκίνησα εγώ να κάνω την εκπομπή στο STAR, ήθελα ένα δυνατό όνομα για την πρεμιέρα μου, κατάλαβες;

Τι γινόταν λοιπόν, επειδή είχαμε χαθεί μετά το MAD, έτυχε, του είχα πει γιατί το θεωρούσα σωστό να τον συναντήσω πρώτα, για να μην τον δω πρώτη φορά στη συνέντευξη και πήγαμε όντως μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Είχα καιρό να τον δω και δεν ήθελα να τον δω πρώτη φορά στο πλατό γιατί τον ήξερα.

Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό ότι ο Χρήστος θα ήταν ο πρώτος καλεσμένος σε μια δική μου προσπάθεια πρώτη φορά σε ζωντανή εκπομπή σε ένα μεγάλο κανάλι. Λίγο να τον ζεστάνεις τον άλλον, όχι κυριολεκτικά! Κι έτσι πήγαμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Δεν έχει συμβεί αυτό που λες.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button