Χαμός στη Βρετανία: Ο Φίλιππος κεράτωνε την Ελισάβετ και ο Χάρι δεν μπορεί να πετάξει ελικόπτερο!

0

Η Emma Dent Coad, έχει ακούσε τα σχολιανά της αφού είπε δημόσια ότι ο Πρίγκιπας Φίλιππος απατούσε την Βασίλισσα Ελισάβετ και έκανε πλάκα με την στρατιωτική θητεία του Πρίγκιπα Χάρι λέγοντας ότι «δεν ξέρει να πετάξει ελικόπτερο».

Η νεοεκλεγείσα βουλευτής, στο Κένσινγκτον τα είπε όλα αυτά στο συνέδριο του κόμματος των Εργατικών στο Μπράιτον.

«Ο Χάρι δεν ξέρει να πιλοτάρει ελικόπτερο. Προσπάθησε να περάσει εξετάσεις 4 φορές αλλά κοβόταν συνέχεια και γι’ αυτό έγινε μόνο συγκυβερνήτης», είπε η βουλευτής σύμφωνα με την εφημερίδα Sun.

Και πρόσθεσε: «Έτσι, κάθεται δίπλα στον πιλότο και κάνει βρουμ – βρουμ».

Είπε ακόμα ότι τόσο ο Χάρι όσο και ο Γουίλιαμ δεν είναι και τα πιο έξυπνα παιδιά.

Φαρμάκι και για τον Πρίγκιπα Φίλιππο

Ο 96χρονος Πρίγκιπας Φίλιππος ήταν επίσης στην λίστα της βουλευτή.

«Η Βασίλισσα θα αποχωρήσει όταν θα πεθάνει η «αδελφή ψυχή της». Δεν ήταν πιστός σ’ εκείνη για αρκετά χρόνια», είπε. «Είμαι ο χειρότερος εφιάλτης της βασιλικής οικογένειας», πρόσθεσε.

Φυσικά, τα σχόλιά της προκάλεσαν την οργή πολλών συναδέλφων της τόσο μεταξύ των Εργατικών όσο και μεταξύ των Συντηρητικών.

Η ίδια βουλευτής στις αρχές της εβδομάδας είχε χαρακτηρίσει «γελοίους» την Κέιτ και τον Γουίλιαμ και ζήτησε να περικοπεί η χρηματοδότησή τους. Παλιότερα είχε παρομοιάσει την Κέιτ και τον Γουίλιαμ με τους Καρντάσιανς.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com