Η Χαρά Παππά αποκάλυψε σε Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά δύσκολο για εκείνη. Η μελαχρινή καλλονή, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM, χώρισε πρόσφατα μετά από τρει" />

Hit enter after type your search item

Χαρά Παππά: “Το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία…”

/
/
img

Η Χαρά Παππά αποκάλυψε σε Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά δύσκολο για εκείνη. Η μελαχρινή καλλονή, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM, χώρισε πρόσφατα μετά από τρεισήμισι χρόνια σχέσης με τον διάσημο Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί και προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες της ως single πλέον γυναίκα.

Όταν μια διαδικτυακή της φίλη στο Instagram την ρώτησε αν έχει περάσει κρίση πανικού, η Χαρά Παππά της απάντησε ειλικρινά πως ναι, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει και ψυχοθεραπεία, κάτι που την έχει βοηθήσει πολύ.

«Ναι, έχω περάσει και το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα! Έχω ξεκινήσει ψυχοθεραπεία και είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη με το πώς εξελίσσεται! 2 στους 3 ανθρώπους πλέον δυστυχώς αντιμετωπίζουν κάποια ψυχική διαταραχή! Και αν με ρωτούσε μια φίλη μου θα της έλεγα πως σε καμία περίπτωση δε θα έπρεπε να το αγνοήσει!» έγραψε χαρακτηριστικά η Χαρά Παππά.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :