Ως υποστηρικτές της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας σε όλο τον κόσμο, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μεριμνούν σταθερά για αυτούς που πάντα μιλούν και βοηθούν τους άλλους να ακουστούν. Ο Χάρι και " />

Hit enter after type your search item

Χάρι – Μέγκαν: Συζητάνε με τους νέους για ίσα δικαιώματα και δικαιοσύνη

/
/
img

Ως υποστηρικτές της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας σε όλο τον κόσμο, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μεριμνούν σταθερά για αυτούς που πάντα μιλούν και βοηθούν τους άλλους να ακουστούν. Ο Χάρι και η Μέγκαν συνέχισαν αυτήν την υπόσχεση όταν ένωσαν νέους που ηγούνται σε διάφορα κινήματα από όλο τον κόσμο, την περασμένη εβδομάδα για μια σε βάθος συνομιλία σχετικά με τα ίσα δικαιώματα, και τη δικαιοσύνη.

Σε υποστήριξη στο κίνημα Black Lives Matter, το Queen’s Commonwealth Trust διεξάγει εβδομαδιαίες συζητήσεις με νέους από το δίκτυο και ως πρόεδρος και αντιπρόεδρος του οργανισμού (αντίστοιχα), ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην τελευταία τους συζήτηση.

Κατά τη διάρκεια της τηλεσυζήτησης, το ζευγάρι μίλησε για τη σημασία της διασφάλισης και της προώθησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δικαιοσύνης, επιπλέον επισήμαναν την επείγουσα ανάγκη να προωθηθούν μακροπρόθεσμες και πρακτικές λύσεις για το μέλλον, ενώ τόνισαν γιατί είναι σημαντικό να αμφισβητούμε την ασυνείδητη προκατάληψη και να αναγνωρίζουμε λάθη του παρελθόντος.

«Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ή να αγνοήσουμε το γεγονός ότι όλοι μας έχουμε εκπαιδευτεί να βλέπουμε τον κόσμο διαφορετικά», δήλωσε ο Χάρι στην ομάδα. «Ωστόσο, μόλις αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι υπάρχει αυτή η μεροληψία, τότε πρέπει να το αναγνωρίσετε, πρέπει να κάνετε δουλειά για να γίνετε πιο συνειδητοποιημένοι… ώστε αντισταθείτε σε κάτι που είναι τόσο λάθος και δεν πρέπει να είναι αποδεκτό στην κοινωνία μας».

Η Μέγκαν επεκτάθηκε στο θέμα της ασυνείδητης προκατάληψης, προσθέτοντας ότι συχνά εκδηλώνεται με μυστικούς και περίπλοκους τρόπους. «Δεν είναι καν στις στιγμές έντασης, είναι στις ήσυχες στιγμές όπου ο ρατσισμός και η ασυνείδητη προκατάληψη βρίσκονται και ευδοκιμούν», εξήγησε.

Ο Χάρι στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ιστορική συνέχεια της αδικίας λέγοντας: «Όταν κοιτάζεις την Κοινοπολιτεία, δεν υπάρχει τρόπος να προχωρήσουμε εκτός αν αναγνωρίσουμε το παρελθόν. Τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει τόσο απίστευτη δουλειά να αναγνωρίσουν το παρελθόν και να προσπαθήσουν να διορθώσουν αυτά τα λάθη, αλλά νομίζω ότι όλοι αναγνωρίζουμε ότι πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη. Δεν πρόκειται να είναι εύκολο και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν θα είναι άνετο, αλλά πρέπει να γίνει, γιατί μαντέψτε τι, είναι προς όφελος του καθενός».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :