Χάρης Χριστόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που ακυρώθηκε ο γάμος με την σύντροφό του

0

Ο Χάρης Χριστόπουλος ήταν καλεσμένος στο Late Night Show, το οποίο παρουσιάζει o Γιώργος Λιάγκας και μίλησε μεταξύ άλλων για την σύντροφό του Anita Brandhuber, με την οποία είναι μαζί εδώ και 14 χρόνια και αποκάλυψε γιατί ακυρώθηκε ο γάμος τους το καλοκαίρι.

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του My style rocks, είπε: «Το κοντέρ σταμάτησε όταν γνώρισα την Anita. Μετράμε 14 χρόνια μεγάλης αγάπης και σεβασμού. Υπήρξε ένα διάλειμμα, τέσσερα πέντε χρόνια. Την γνώρισα πιτσιρίκα, ήθελε να κάνει τα δικά της, αλλά εγώ ήμουν πάντα εκεί, βράχος…»! Ο Χάρης τόνισε ότι αυτά τα 14 χρόνια που είναι μαζί δεν την έχει απατήσει και έχουν είκοσι χρόνια διαφορά.

Όσο γιατί ακυρώθηκε ο γάμος, ο φωτογράφος τόνισε: «ο γάμος ήταν να γίνει το καλοκαίρι που μας πέρασε. Έχω βρει και το μέρος, το εξωκλήσι και τον παππά… Και τι παππάς; Τραγούδαγε με στον Διογένη με την Βίσση! Αλλά δεν έγινε γιατί η Annita ήθελε να καλέσει 400 άτομα από την Ουγγαρία, κάτι χωριά και φρίκαρα γιατί δεν έβγαινε το budget».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com