ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ; Χάρης Χριστόπουλος: «Λαμβάνω χιλιάδες μηνύματα από τότε που ξεκίνησε το ‘My Style Rocks’

6

Ο Χάρης Χριστόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και αποκάλυψε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να δουλεύει μόνο στην τηλεόραση.

«Στο Next top model πήγα γιατί περνούσα μια περίεργη περίοδο αναθεώρησης κάποιων πραγμάτων και σκέφτηκα να ασχοληθώ με κάτι άσχετο για να ενθυμήσω. Έτσι ξεκίνησε αυτή η σχέση με την τηλεόραση. Στο My style rocks λέγονται πολλά. Τρελαίνομαι για το χιούμορ. Μου αρέσει η τηλεόραση και αισιοδοξώ να γίνει βασική μου δουλειά, θα ήθελα να κάνω ένα ζωντανό πρόγραμμα, να κάνω συζητήσεις που θα ήταν άμεσες. Λαμβάνω χιλιάδες μηνύματα από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα που με συγκινούν. “Είχα κατάθλιψη και γέλασα μαζί σου”, μου έγραψε ένας και πραγματικά με άγγιξε».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

6 Σχόλια

  1. Χμμμμ στο άρθρο

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΣΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ,ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com