Χάρης Σώζος ΓΑΜΟΣ! ”θα γίνω γυναίκα του” ειπε η 2 σύζυγος του

Χάρης Σώζος ΓΑΜΟΣ! ”θα γίνω γυναίκα του” ειπε η 2 σύζυγος του θα μιλήσει με τα πιο όμορφα λόγια για την οικογένειά του, αλλά και τον γάμο του με την Μελίνα Μαρνέρου. Ο Χάρης Σώζος, αυτή τη φορά πέρασε σε μια αποκάλυψη για την περίοδο που είχε γνωρίσει για πρώτη φορά τη σύζυγό του…

Αληθεύει ότι η δεύτερη σύζυγός σας, η Μελίνα Μαρνέρου, όταν σας είδε στο «Δις εξαμαρτείν», είπε στις φίλες της «θα γίνω γυναίκα του»;

Όντως, έτσι έγινε. Όταν ήταν μικρή, παρακολουθούσε στην Κύπρο, απ’ όπου κατάγεται, το «Δις εξαμαρτείν» και είχε πει «αυτόν κάποια μέρα θα τον πα­ντρευτώ». Μετά από χρόνια, πέρασε στο Εθνικό Θέατρο και έτυχε να βρεθούμε.

Χάρης Σώζος: “Δεν ήθελα να κάνω τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες”

Χάρης Σώζος ΓΑΜΟΣ! ''θα γίνω γυναίκα του'' ειπε η 2 σύζυγος του
Χάρης Σώζος ΓΑΜΟΣ! ”θα γίνω γυναίκα του” ειπε η 2 σύζυγος του

Τι ξεχωρίζετε σε εκείνη;

Είναι ένας πολύ προσγειωμέ­νος άνθρωπος. Ως σύζυγος και μητέρα, είναι εξαιρετική, υπέ­ροχη. Είναι καλλιεργημένη και έχει σταθεί σαν βράχος δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Χάρης Σώζος αποκαλύπτει για το “βιασμό” της Ανέτ στις Άγριες Μέλισσες

Είναι ουσιαστική σύντροφος. Έχου­με αντιμετωπίσει μαζί όλες τις δυσκολίες που μπορεί να πε­ράσει ένα αντρόγυνο.

Ο γιος σας Λεωνίδας Σώζος, ως συνθέτης, έχει γράψει πολύ γνωστά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, στους Απστολία Ζώη, Ηλία Βρεττό, Κατερίνα Στικούδη, Ζόζεφιν. Φαντάζομαι ότι είστε περήφανοί για εκείνον.

Χάρης Σώζος ΓΑΜΟΣ! ''θα γίνω γυναίκα του'' ειπε η 2 σύζυγος του
Χάρης Σώζος ΓΑΜΟΣ! ”θα γίνω γυναίκα του” ειπε η 2 σύζυγος του

Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου. Ο γιος μου είναι ένα σωστό, καλό παιδί και ταυ­τόχρονα ένας εξαιρετικός καλ­λιτέχνης. Προσπαθεί να υπάρ­ξει σε αυτόν το δύσκολο χώρο και τα έχει καταφέρει πολύ καλά. Είμαι fan του.

Ο Χάρης Σώζος (1954) είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Χάρης Σώζος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα και το 1976 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης – Κάρολος Κουν. Ξεκίνησε από τη δεκατεία του ’70 να εμφανίζεται στο θέατρο και του ’80 στον κινηματογράφο, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστός το 1993 μεσω της τηλεοπτικής σειράς Το δις εξαμαρτείν. Έχει διδάξει υποκριτική σε διάφορες δραματικές σχολές.

Χάρης Σώζος ΓΑΜΟΣ! ''θα γίνω γυναίκα του'' ειπε η 2 σύζυγος του

Το 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα με την παράταξη του Γρηγόρη Κατωπόδη και το 2017 ανεξαρτητοποιήθηκε και παρέμεινε στη θέση αυτή έως το 2019. Το 2015 έπαιξε σε σποτ της νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α., το οποίο, όπως δήλωσε, το έκανε αφιλοκερδώς.

Ο γιος του είναι ο μουσικός Λεωνίδας Σώζος.

Χάρης Σώζος: «Παραλίγο να μην υπάρχω αυτήν τη στιγμή»

“Αυτό πραγματικά σε κάνει να σκεφτείς κάποια πράγματα, να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές, να κάνεις τον απολογισμό σου και πιθανότατα αυτό να γίνει αιτία να βελτιωθείς ως άνθρωπος” δήλωσε ο Χάρης Σώζος.

Ο Χάρης Σώζος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου και μίλησε για το ρόλο του στη νέα σειρά του Star, Τρία Μίλια και για το ατύχημα που είχε.

Χάρης Σώζος ΓΑΜΟΣ! ''θα γίνω γυναίκα του'' ειπε η 2 σύζυγος του
Όταν ο ήρωάς σας αρρώστησε, εκτίμησε διαφορετικά τη ζωή. Μόνο αν χάσουμε την υγεία μας, κάνουμε τον απολογισμό μας;

Πριν από ένα χρόνο, είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή και παραλίγο να μην υπάρχω αυτήν τη στιγμή. Αυτό πραγματικά σε κάνει να σκεφτείς κάποια πράγματα, να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές, να κάνεις τον απολογισμό σου και πιθανότατα αυτό να γίνει αιτία να βελτιωθείς ως άνθρωπος. Έτσι κι ο ήρωάς μας, που κουβαλά μια αρρώστια και μη γνωρίζοντας ποιο θα είναι το υπόλοιπο της ζωής του, νομίζω ότι έχει εκτιμήσει διαφορετικά τα πράγματα. Για ατό και προσπαθεί να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη, να φτιάξει την κλινική για τους νησιώτες και να τακτοποιήσει τα πάντα γύρω του. Θέλει να είναι όλα εντάξει αν κι όταν του συμβεί το οτιδήποτε.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.