Hit enter after type your search item

Χαριτίνη Πανοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Καθηγήτρια Κλασικής – Σύγχρονης Κιθάρας και Σύγχρονου – Έντεχνου Τραγουδιού.

Η Χαριτίνη Πανοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από την ορεινή Κορινθία. Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών με Ειδίκευση στην Διδακτική των Μαθηματικών και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της Αγγλικής γλώσσας.
Στην ηλικία των 9 ετών πήρε τα πρώτα της μαθήματα στην κλασική κιθάρα.

Με τον μετέπειτα Καθηγητή της Διονύση Κατινάκη, μαθητή του κορυφαίου Δημήτρη Φάμπα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην κλασική κιθάρα και τα θεωρητικά. Έχει παρακολουθήσει επίσης μαθήματα αυτοσχεδιασμού και σύγχρονης κιθάρας με τον κιθαριστή Βασίλη Κετεντζόγλου αλλά και σεμινάριο με θέμα «Ενορχήστρωση στην κιθάρα» με εισηγήτρια την Εύα Ατματζίδου στο GIG (Guitar Institute of Greece).

Χαριτίνη Πανοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 2
Χαριτίνη Πανοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 2

Η 10η blind audition του The Voice of Greece σήμερα στον ΣΚΑΪ!

Με δασκάλα φωνητικής την τραγουδίστρια και μουσικό Σάσα Παπαλάμπρου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο έντεχνο – σύγχρονο τραγούδι και έλαβε το πτυχίο της με βαθμό άριστα παμψηφεί από το Θεομητορικό Ωδείο. Επίσης έχει σπουδάσει βυζαντινή μουσική με τον π. Εμμανουήλ Κροκίδη και ασχολείται και με την ψαλτική τέχνη.

Το 2013 διακρίθηκε στην Ακρόαση νέων Ερμηνευτών της Μικρής Άρκτου, από την οποία έχουν διακριθεί κατά καιρούς πολλοί νέοι και σημαντικοί σήμερα καλλιτέχνες. Επίσης έχει συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2005. Σημαντική ήταν και η γνωριμία της τα τελευταία χρόνια με τον κιθαρωδό και ερμηνευτή Λάκη Παππά, στενό συνεργάτη του σπουδαίου Χατζιδάκι.

Χαριτίνη Πανοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Πραγματοποιεί συναυλίες σε χώρους και μουσικές σκηνές που φιλοξενούν το καλό ελληνικό και το ξένο τραγούδι, και με την συνοδεία της κιθάρας της, αλλά συμμετέχει και σε εκδηλώσεις που αφορούν και το παραδοσιακό τραγούδι και όχι μόνο. Έχει εμφανιστεί σε σημαντικούς μουσικούς χώρους όπως το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη , το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Ηρώδειο αλλά και σε Μουσικές Σκηνές όπως η Σφίγγα, Χαμάμ, Απανεμιά, Φαίδρα κ.α. Επίσης έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες σε συνεργασία με Δήμους όπως Δήμος Βουλιαγμένης, Ν. Ιωνίας, Ν. Ηρακλείου, Φιλιατρών Μεσσηνίας κ.α.

Χαριτίνη Πανοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το 2016 συμμετείχε ως τραγουδίστρια στην παράσταση «Μικρασία.. φεύγαμε και για σένα λέγαμε» , η οποία παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού με μεγάλη επιτυχία.

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά αφορά την παράδοση, και είναι ένας διπλός δίσκος με τίτλο «Τραγούδια σαν προσευχή» που περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα αφιερωμένα στην Παναγία και ο οποίος κυκλοφόρησε το 2015 και επανεκδόθηκε το 2016. Στον δίσκο ερμηνεύει εξ ολοκλήρου η ίδια, με τη συνοδεία της Θεομητορικής Χορωδίας και είναι μία έκδοση του Συλλόγου του Ιερού Ναού Παναγίας Πρασίνου Λόφου , σε καλλιτεχνική επιμέλεια του τραγουδιστή Ζαχαρία Καρούνη, στενού συνεργάτη της Δόμνας Σαμίου.

Η Χαριτίνη Πανοπούλου προσθέτει άλλο ένα κομμάτι στη συλλογή των acoustic covers της, από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο ”Mystic emotions”, αυτή την φορά κινούμενη σε πιο ροκ ρυθμούς, με το «Dream On» των Aerosmith.

Ένας από τους ύμνους της ροκ, με τον δυναμικό στίχο και μουσική του Steven Tyler, ζωντανεύει μέσα από την κιθάρα της ερμηνεύτριας, ενώ η ιδιαίτερή της φωνή του χαρίζει τη δική της μοναδική εκδοχή.

Περιτριγυρισμένη από μια συλλογή drums και πεταλιών, δημιουργώντας έτσι μια ροκ ατμόσφαιρα, η Χαριτίνη Πανοπούλου δίνει την ερμηνεία της, παίζοντας ταυτόχρονα την σολιστική και δεξιοτεχνική μελωδία της μπαλάντας στην κλασική κιθάρα, προσθέτοντας ατμοσφαιρικές φράσεις που έχει επιμεληθεί και αυτήν την φορά στα πλαίσια της ενορχήστρωσης ο Παναγιώτης Μάργαρης.

Μάνος Τσαγκαράκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Χριστίνα Λαμπίρη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :