Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

ΧΑΣΟΥ από ΜΠΡΟΣΤΑ μου! Έτσι “ΕΔΙΩΞΕ” τον Πέτρο Φιλλιπίδη η γυναίκα του! Με τις παρέες των ηθοποιών να…”γυρίζουν ασβέστη” δηλαδή να σχολιάζουν παρασκηνιακά πολύ την υπόθεση Πέτρου Φιλλιπίδη και με δεδομένη την επικοινωνία πολλών μαζί του ίσως για λόγους κουτσομπολιού, ίσως από περιέργεια, δεν μπορείς να πεις πως είναι μόνος.

Όσο και αν και ο ίδιος γνωρίζει πως αυτό το…ενδιαφέρον των συναδέλφων του, δεν μπορεί μα την καμμία, να είναι αληθινό. Ποιο πολύ θα του τηλεφωνούν για να χαρούν για να διαπιστώσουν την…ήττα. Την θλίψη ή την ένταση. Πάντως από…αγάπη, δεν νομίζουμε να του τηλεφωνούν.

Πότε έγινε; Πριν λίγες βδομάδες! Μάλλον δεν είναι έκπληξη. Είναι όμως είδηση! Ποιος θα μπορούσε εξάλλου να σκεφτεί πως η σύζυγος του μπορεί ν’ αντέξει όλη αυτή την καταιγίδα από καταγγελίες; Πόσο να μην τις πιστέψει και η ίδια άραγε; Σε ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ σχοινί οι σχέσεις με τη γυναίκα του!

Πέτρος Φιλλιπίδης ΣΚΕΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! “Όταν εσύ τους θυμίζεις πως υπάρχει ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, αυτοί, ενοχλούνται”

Ναι, καλά διαβάσατε. Πόσο ν’ αντέξουν όλη αυτή την βοή; Όλον αυτόν το καταιγισμό καταγγελιών; Δεν είνια μία, δεν είναι δύο! Πόσο να δικαιολογηθεί ο Πέτρος Φιλλιπίδης και πόσο να τον διακιολογήσει ή να τον αθωώσει η σύζυγος του;

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν χρόνο να διαχειριστούν ακόμα τόση ένταση. Όμως όσο παραμένουν στον ίδιο χώρο μέχρι να δουν πως ακριβώς θα χωρίσουν οι δρόμοι τους, τόσο δυσκολότερη γίνεται η κατάσταση!

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. ΟΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ Η ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΑΞΕΙ Σ’ ΕΝΑΝ ΩΚΕΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΛΕΫΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ.

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ: ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΧΑΪΔΕΥΟΤΑΝ! “ΤΑ @ΡΧ…Α ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!” Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ

Προφανώς η επιλογή να μην ανακοινώσουν κάτι σε τόσο δύσκολες στιγμές είναι και ασπίδα προστασίας για τους ίδιους. Αφού καλό είναι να μην δεόιξουν διάσπαση παρά τα τόσα …διασπαστικά που “χτυπούν” σαν πολυβόλο το ζευγάρι!

ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΦΟΥ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΩΣΤΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ…ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Πάντως όλα δείχνουν ότι η κατάσταση μεταξύ τους είναι όχι απλά έκκρυθμη, αλλά πάρα πολύ έντονη.

Αυτό δεν χρειάζεται φαντασία, αφού όσο και αν εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο σου, έχεις ανάγκη ν’ ακούσεις από το στόμα του πως τίποτα απ’ όσα κατηγορείται, δεν είναι αλήθεια. Όμως πως να διαχειριστείς την καταιγίδα των καταγγελιών;

ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ – ΜΠΕΖΟΣ! “ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!”

ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ, ΠΡΟΙΟΝ ΜΙΣΟΥΣ, ΖΗΛΕΙΑΣ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑΣ;

Έπειτα, είναι και οι πολυμετωπικές καταγγελίες. Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί.

Είναι μέχρι και η ταξιθέτρια. Οι πρώην μαθήτρια που πήγε απλά για να το συγχαρεί. Και δεν σταματάνε οι σοκαριστικές περιγραφές που δείχνουν έναν άνθρωπο γεμάτο υπεροψία, αλλαζονεία …

Αν όλο το θέατρο έχει αποφασίσει να καταστρέψει τον Πέτρο Φιλλιπίδη, αυτό, ούτε ο ίδιος θα μπορεί να το πιστέψει. Πόσο μάλλον να το αντικρούσει!

…συνεχίζεται!

Διαβάστε όμως, τις πρόσφατες καταγγελίες που δυσχαιρένουν πολύ περισσότερο την θέση του ηθοποιού:

“ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑ…Ν Τ’ ΑΡΧ…Α ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ”! Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ …ΠΕΡΙΠΑΤΟ! ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ!

Απρόσμενα άφοβα την έπεφτε σύμφωαν πάντα με τις καταγγελίες που πέφτοθυν βροχή και έχεουν να κάνουν από τα…παλιά χρόνια μέχρι και τα πιο πρόσφατα όταν και τα αδικήματα δεν έχουν παραγραφεί!

Πουθενά στον κόσμο εκτός βέβαια της …μεγάλης Αμερικής δεν συνέβει παρόμοια ιστορία που νατραβήξει τα μάτια του κόσμου όλου πάνω της όπως…καλή ώρα στην Ελλάδα.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΩΝ! ‘ΑΛΛΟ ΕΝΑΣ, ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ! Ο ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ ΕΓΡΑΦΕ «ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ.

Το σεξ έχει να κάνει με την εξουσία» μάλλον δεν φαντάστηκε ότι η φράση του θα ήταν τόσο επίκαιρη στην Ελλάδα του 2021, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Αυτές που αποκαθήλωσαν εν μια νυκτί ταλαντούχους ανθρώπους με εξουσία στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης.

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ: “Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ… ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΩ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ”

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ: “ΑΝΤΕ ΓΑΜ… ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΡΟΛΟ!” ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΩΝ, ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΩΝ!

Αν η εβδομάδα που πέρασε ήταν «εβδομάδα Λιγνάδη», η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι, όπως όλα δείχνουν, «εβδομάδα Φιλιππίδη».

Οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ηθοποιό, καθώς ο φάκελος με τις καταγγελίες σε βάρος του έχει ήδη παραδοθεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) στην Εισαγγελία και η διαδικασία εξέτασης των καταγγελλόντων και των μαρτύρων ξεκινά.

ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ – Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΑΣ Ν.Μ.:

«Μου υποσχέθηκε να μου δώσει ρόλο με αντάλλαγμα να κάνουμε σεξ» – Ο ηθοποιός που μιλά για ξυλοδαρμό, τα εξώδικα και οι 54 μάρτυρες

Οταν ο Οσκαρ Ουάιλντ έγραφε «όλα σε αυτό τον κόσμο έχουν να κάνουν με το σεξ, εκτός από το σεξ.

Το σεξ έχει να κάνει με την εξουσία» μάλλον δεν φαντάστηκε ότι η φράση του θα ήταν τόσο επίκαιρη στην Ελλάδα του 2021, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτές που αποκαθήλωσαν εν μια νυκτί ταλαντούχους ανθρώπους με εξουσία στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης.

ΑΝ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΙΓΝΑΔΗ», Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ».

Οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ηθοποιό, καθώς ο φάκελος με τις καταγγελίες σε βάρος του έχει ήδη παραδοθεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) στην Εισαγγελία και η διαδικασία εξέτασης των καταγγελλόντων και των μαρτύρων ξεκινά.

Η διαδικασία προβλέπεται να είναι μακρά και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», ο φάκελος περιλαμβάνει ήδη οκτώ επώνυμες καταγγελίες, ενώ μία ακόμη γυναίκα που τον έχει καταγγείλει δημοσίως με συνέντευξή της αναμένεται να κληθεί να καταθέσει.

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ: «ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΡΟΛΟ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ»…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ!

ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ ΣΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 54!

Δείγμα και αυτό του φόβου που έχει μετά τις αποκαλύψεις που διέλυσαν τον μύθο του «Λάκη του γλυκούλη», που μόνο ως τέτοιος δεν εμφανίστηκε, σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί από τις γυναίκες που τον κατηγορούν.

ΤΑ ΧΑΔΙΑ, Η ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ «ΠΑΡ’ ΤΟΝ, ΠΑΡ’ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ», Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ, ΤΕΛΟΣ, Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Από αυτές τις καταγγελίες εικάζεται ότι μία μπορεί να εμπλέξει σε δικαστική διαμάχη τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς οι υπόλοιπες αφορούν αδικήματα που λόγω χρόνου έχουν παραγραφεί.

Αυτή που δεν έχει παραγραφεί θεωρείται αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η υπεράσπιση του ηθοποιού έχει ήδη στα χέρια της τον φάκελο με τις καταγγελίες που έχουν ήδη υποβληθεί και ετοιμάζεται να δώσει τις δικές της απαντήσεις πλέον στη Δικαιοσύνη.

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ: “ΑΝΤΕ ΓΑΜ… ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΡΟΛΟ!” ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΩΝ, ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΩΝ!

Η υπερασπιστική γραμμή του ηθοποιού-σκηνοθέτη θα είναι κατά τι διαφορετική από εκείνη του Δημήτρη Λιγνάδη:

επιλέγει πιο ψύχραιμη προσέγγιση υπεράσπισης, θα προσπαθήσει όμως να ακυρώσει τα στοιχεία και να αποδομήσει τα θύματα.

Στους 54 μάρτυρες συγκαταλέγονται γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου που θα μιλήσουν για τον ηθοποιό, αλλά και μάρτυρες που θα αποδομήσουν τις καταγγελίες με βάση τα όσα γνωρίζουν.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :