ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ από την Κατερίνα Καινούργιου! Πώς ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ τη Φαίη Σκορδά και τη Δανάη Μπάρκα

ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ από την Κατερίνα Καινούργιου! Πώς ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ τη Φαίη Σκορδά και τη Δανάη Μπάρκα! Είναι μία ακόμα μέρα από εκείνες τις καλές για ορισμένους και τις ανυπόφορες γι άλλους. Η Κατερίνα Καινούργιου ζει στην…τσίτα όπως και όλοι οι άλοι παρουσιαστές. Επειδή όπως καταλαβαίνετε δεν δίνεις μια μέρα εξετάσεις και ησυχάζεις για όλο το χρόνο. Ειδικά φέτος με την κατάσταση στους πίνακες τηλεθεάσης τόσο ευμετάβλητη, η χρονιά, είναι ο ορισμός του άγχους και του αγώνα για επιβίωση. Διότι όποιος αποτυγχάνει πάει σπίτι του! Πάει και ελπίζει στην επόμενη ευκαιρία.

ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ! ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε με τη νοήθεια γερής αρχισυνταξίας, να έχει το λιγότερο άγχος απ όλους, αφού και σε μικρότερο κανάλι βρίσκεται και πολύ υψηλότερα του αναμενόμενου νούμερα φέρνει. Σε αντίθεση με τις συναδέλφους της που και σε μεγαλύτερο κανάλι βρίσκουνται και τραγικά νούμερα φέρνουν. Εννοείται πως συνήθως είναι πρώτη στις πρωινές ψυχαγωγικές μαζί με τη Ζίνα Κουτσελίνη και τους ¨ΚΟυ – κου”. Αυτές οι τρεις εκπομπές κάνουν πρωταθλητισμό. Οι υπόλοιπες…

ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ MEGA

Open Beyond TV
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!
14,1% 13%
Star
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
13,6% 13,6%
Ant1
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
13,6% 13,3%
Star
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ
13,2% 8,9%
ΣΚΑΙ
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ
11,5% 25,6%
ΣΚΑΙ
LOVE IT
9,5% 11,9%
Alpha
ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ
7% 7,6%
ΣΚΑΙ
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ
6,8% 19,3%
Mega
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!
5,9% 4,9%
ΕΡΤ1
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
5% 5,7%

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.