Hit enter after type your search item

ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ από την Κατερίνα Καινούργιου! Πώς ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ τη Φαίη Σκορδά και τη Δανάη Μπάρκα

/
/
img

ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ από την Κατερίνα Καινούργιου! Πώς ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ τη Φαίη Σκορδά και τη Δανάη Μπάρκα! Είναι μία ακόμα μέρα από εκείνες τις καλές για ορισμένους και τις ανυπόφορες γι άλλους. Η Κατερίνα Καινούργιου ζει στην…τσίτα όπως και όλοι οι άλοι παρουσιαστές. Επειδή όπως καταλαβαίνετε δεν δίνεις μια μέρα εξετάσεις και ησυχάζεις για όλο το χρόνο. Ειδικά φέτος με την κατάσταση στους πίνακες τηλεθεάσης τόσο ευμετάβλητη, η χρονιά, είναι ο ορισμός του άγχους και του αγώνα για επιβίωση. Διότι όποιος αποτυγχάνει πάει σπίτι του! Πάει και ελπίζει στην επόμενη ευκαιρία.

ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ! ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε με τη νοήθεια γερής αρχισυνταξίας, να έχει το λιγότερο άγχος απ όλους, αφού και σε μικρότερο κανάλι βρίσκεται και πολύ υψηλότερα του αναμενόμενου νούμερα φέρνει. Σε αντίθεση με τις συναδέλφους της που και σε μεγαλύτερο κανάλι βρίσκουνται και τραγικά νούμερα φέρνουν. Εννοείται πως συνήθως είναι πρώτη στις πρωινές ψυχαγωγικές μαζί με τη Ζίνα Κουτσελίνη και τους ¨ΚΟυ – κου”. Αυτές οι τρεις εκπομπές κάνουν πρωταθλητισμό. Οι υπόλοιπες…

ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ MEGA

Open Beyond TV
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!
14,1% 13%
Star
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
13,6% 13,6%
Ant1
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
13,6% 13,3%
Star
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ
13,2% 8,9%
ΣΚΑΙ
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ
11,5% 25,6%
ΣΚΑΙ
LOVE IT
9,5% 11,9%
Alpha
ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ
7% 7,6%
ΣΚΑΙ
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ
6,8% 19,3%
Mega
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!
5,9% 4,9%
ΕΡΤ1
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
5% 5,7%

 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Pinterest

9 Comments

 1. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ; ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ! ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 8-9% ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ 14-15–16 % ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ; ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ( ΑΝΤ1 ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΣΑ 16-17 % ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ 11% ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ; ΟΤΑΝ ΤΟ OPEN ΕΧΕΙ Μ.Ο 7% ΚΑΙ Η ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ; ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤ1 ΕΧΕΙ Μ.Ο 17 % ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ 11-12 % ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ;
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ , ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ( ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ) ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ !!!!
  ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!!!

  • Ξέχασες να βάλεις την υπογραφή σου Κατκεν. Εκτός αν είσαι από αυτά τα ηλιθια που θαυμάζουν όποιον βγει στην τβ. Διάσημος και ΟΤΙΝΑΝΑΙ.

 2. ΜΜ ΠΆΨΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΣΙΛΑ. ΠΌΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΣΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΤΗΣ. ΤΑ ΝΤΥΣΊΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΜΟΙΆΣΕΙ ΤΗΝ ΙΩΆΝΝΑ. ΤΗΝ ΑΠΑΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ. ΤΙ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΞΈΡΕΙ. ΤΟ ΜΠΆΤΖΕΤ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΟΥ Έχει ΗΕΚΠΟΜΠΗ Είναι ΠΟΛΥΜΕΓΑΛΟ. ΠΟΙΟΝΚΟΡΙΟΔΕΥΕΙΣ.; ΑΥΤΉ ΑΠΛΆ ΒΆΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ. ΈΦΕΡΑΝ ΚΑΛΉ ΟΜΆΔΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ Η ΜΆΡΑ. ΑΥΤΉ ΜΙΛΆΕΙ ΚΑΙ ΣΚΈΦΤΕΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΈΣΕΙ Η ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΓΙΌΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΌ.

  • Ένας αχτραρμάς. Δε θέλω να σε σοκάρω αλλά όλα τα πρωινάδικα είαι τρασίλα με καφετζούδες, αστρολόγους και κουτσομπολιά. Είναι η Καινούβιου τρας και οι άλλες ο Κούντερα τρομάρα σου. Σημασία έχουν τα κουκιά και τις τρώει λάχανο τις άλλες πρωινατζούδες, τι να κάνουμε τώρα.

   • ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΤΡΑΣΙΛΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥς ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΛΑΧΑΝΟ ? ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΞΚΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΗ ΒΛΕΠΕ ΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΕΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ . ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ . ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ Η ΤΟ ΡΟΥΧΟ Η ΑΥΤΟ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΜΙΑ . ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ, ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΣΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ. ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

    • Πάτα λίγο το caps lock, μη κάνεις σαν υστερικιά. Στα τέτοια μου ποια είναι πρώτη από τις πρωινατζούδες. Κάποιες φορές που είμαι απογευματινός στη δουλειά και είμαι σπίτι το πρωί και τα βλέπω μου φαίνεται η καλύτερη. Γιατί δεν έχει τη δηθενιά των άλλων που μου το παίζουν και σοβαρές οι σουσούδες ενώ είναι όλες τους κουτσομπόλες και τρας. Αν ήταν σοβαρές θα έκαναν και σοβαρές εκπομπές όχι πρωινάδικα με ματζουνια, γιατροσόφια, ζώδια και άλλες σαχλαμάρες. Τουλάχιστον αυτή η Καινούβιου δεν το παίζει κάτι που δεν είναι για να νομίζεις εσύ τρομάρα σου ότι βλέπεις σοβαρά πράγματα ενώ βλέπεις αχαλίνωτη τρασίλα.

     • Ενω δε έχει. Μα τι είναι αυτά. Δηλαδή η ΤΡΑΣΟΙΣΤΟΡΙΕΣ που παίζουν και τα τηλέφωνα τα βρίσκεις φυσιολογικά. Τέτοια άτομα σαν αυτή δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στην τν είναι κακό παράδειγμα. Να ζηλέψει κάνεις τι. Τις πλαστικες τα βαψιματα, την άρθρωση,την κακή συμπεριφορά.,που διακόπτει συναδέλφους μετά από κάποιο διάστημα όταν θα πατώνει γιατί τα σκουπίδια δεν επιβιώνουν πολύ καιρό όλα θα φανερωθούν.

   • Εσείς τα κουκιά έτσι τα μετράτε στο χωριό σου; πρόσεξε γιατί θα δηλητηριαστειτε και θα μείνετε λίγοι. Αυτό βέβαια καλό όσο πιο λίγοι ανεγκέφαλοι τόσο το καλυτερο

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :