Hit enter after type your search item
img

Χατζηγιάννης Μακρυπούλια: ΝΥΧΤΑ ΘΡΙΛΕΡ! Στο ΠΟΔΙ η ΓΕΙΤΟΝΙΑ! ΦΩΝΕΣ ΑΝΑΦΙΛΗΤΑ, ΚΡΑΥΓΕΣ στο σπίτι του ζευγαριού!

/
/

Χατζηγιάννης Μακρυπούλια: ΝΥΧΤΑ ΘΡΙΛΕΡ! Στο ΠΟΔΙ η ΓΕΙΤΟΝΙΑ! ΦΩΝΕΣ ΑΝΑΦΙΛΗΤΑ, ΚΡΑΥΓΕΣ στο σπίτι του ζευγαριού! Συγκλονιστική νύχτα! Φωνές πόνου και απελπισίας στο σπίτι του ζευγαριού. Μετά την εγχείρηση η ψυχούλα της Ζάννης ζουσε την απόλυτην συμπαράσταση και το σωματάκι της το πρόσφατα εγχειρισμένο την πλάτη, τον απόλυτο πόνο!

Τι έζησε μαζί της η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης; Δεν άντεχαν να την ακούνε να σφαδάζει από τους πόνους.

Η ευαίσθητη και φιλόζωη Ζέτα Μακρυπούλια στο βίντεο που ανέβασε και στο οποίο βλέπουμε την σκυλίτσα της Ζάννη να υποφέρει, να σφαδάζει μετά την επέμβαση στη μέση της – είναι ανάπηρη από τη μέση και κάτω. Το βίντεο είναι από τη βραδιά του οδυνηρού χειρουγείου στην σπονδυλική της στήλη.

ΚΡΑΫΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ. ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗ ΖΕΤΑ.

Της μιλούσε με το την πονεμή άναρθρη κραυγή της. Της ζητούσε να την λυτρώσει. όμως η Ζέτα είχε ήδη κάνει το καλύτερο για κείνη. Μόλις την επέστρεψε σπίτι από το χειρουργίο στη μέση της!…

Αυτό το βίντεο είναι πολύ σκληρό για να το δεις, είναι πολύ ανθρώπινο και μέσα από τις οιμωγές αυτές της Ζάνη νοιώθεις περισσότερα. Κρίμα που πολλές φορές ευαίσθητες χορδές, χρειάζονται τόσο πόνο για ν’ αντιδράσουν.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Η ΖΕΤΑ, ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ Μ’ ΕΝΑ ΕΞΙΣΟΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΤΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ!…

Το βίντεο αυτό τραβήχτηκε από την γλυκιά Ζέτα Μακρυπούλια, το βράδι μετά το χειρουργείο.
Η φωτογραφία επίσης, είναι από το βίντεο που ανέβασε η Ζέτα στον λογαριασμό της στο instagram. Είναι σπαραχτικό το βίντεο. Βλέπεις τη Ζάννη να κοιτάζει τη Ζέτα και να σφαδάζει από τους πόνους.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ‘ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ’

Τι έγραψε η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια: ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. (δείτε το στο τέλος του κειμένου)

Είναι ακριβώς λίγα λεπτά αφότου ξύπνησε η Ζάννη από το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στην σπονδυλική της στήλη πριν από τρία χρόνια.

Αυτό το κλάμα που ακούτε άρχισε τη στιγμή που μου πρότεινε ο γιατρός να την αφήσω μέσα το βράδυ, όχι γιατί υπήρχε κίνδυνος να πάθει κάτι αν την έπαιρνα, αλλά για να μπορέσω να κοιμηθώ ήρεμη χωρίς να με ξυπνάει κάθε λίγο και λιγάκι.

Η ευαίσθητη και φιλόζωη Ζέτα Μακρυπούλια στο βίντεο που ανέβασε στο οποίο βλέπουμε την σκυλίτσα της Ζάννη να υποφέρει, να σφαδάζει μετά την επέμβαση στη μέση της – είναι ανάπηρη από τη μέση και κάτω.

Το βίντεο είναι από τη βραδιά του οδυνηρού χειρουγείου στην σπονδυλική της στήλη.

ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.

…και τη Ζέτα και με τον δικό της τρόπο, παρά τους πόνους του χειρουργείου …μιλούσε. Αυτό το βίντεο η Ζέτα, το συνόδευσε μ’ ένα εξίσου όμορφο κείμενο, στο οποίο περιγράφει την αγάπη που έχει ειστπράξει από τη Ζάννη αλλά και τα βράδια του πόνου!…

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης: μπήκαμε στο σπίτι τους!

Η φωτογραφία είναιαπό το βίντεο που ανέβασε η Ζέτα στον λογαριασμό της στο instagram. Είναι σπαραχτικό το βίντεο. Βλέπεις τη Ζάννη να κοιτάζει τη Ζέτα και να σφαδάζει από τους πόνους

Η φωτογραφία είναιαπό το βίντεο που ανέβασε η Ζέτα στον λογαριασμό της στο instagram. Είναι σπαραχτικό το βίντεο. Βλέπεις τη Ζάννη να κοιτάζει τη Ζέτα Μακρυπούλια και να σφαδάζει από τους πόνους.

Ζέτα Μακρυπούλια: ‘Δεν µπορώ να καταλάβω ποια είναι η διαφορά του να παντρευτείς αν δεν έχεις παιδιά.’

Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής σου ποια θεωρείς ότι ήταν;

ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ…
Σου συμβαίνει συχνά αυτό;

Όχι πολύ, όμως συμβαίνει.

Έχω διάφορες ψυχολογικές μεταπτώσεις ανά περιόδους, αλλά αρχίζω πια και το ελέγχω γιατί μπορώ πλέον να καταλάβω τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου, τι μηχανισμοί διεγείρονται τη συγκεκριμένη στιγμή.

Έχω δε παρατηρήσει ότι πολλές φορές δημιουργώ σενάρια και πέφτω ψυχολογικά και από μόνη μου – ενώ δεν μου φταίει κανείς.

Το δουλεύω πια. Αλλά, γενικά, όταν πέφτω ψυχολογικά, δεν μου αρέσει.

Έχω περάσει τέτοιες φάσεις στη ζωή μου, οι οποίες κράτησαν αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα, για λόγους προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς. Έχω περάσει περιόδους και χρονιές στη ζωή μου, που δεν ήταν όλα στρωμένα με ροδοπέταλα…

Απομονώνεσαι σε τέτοιες περιόδους;

ΓΕΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΞΑΛΛΗ ΖΩΗ.
Αν εξαιρέσεις μία περίοδο της ζωής μου που έβγαινα πάρα πολύ -χωρίς, όμως, να το μαθαίνει κανείς – ζω πάρα πολύ ήρεμα και με συγκεκριμένους ανθρώπους.

Δεν μπορώ, δηλαδή, να δεθώ ούτε να μοιραστώ τα πάντα με τον οποιονδήποτε.

Έχω πάρα πολλούς γνωστούς, αλλά οι άνθρωποι που επιλέγω για να βγω μαζί τους ή για να πάω μαζί τους διακοπές είναι πολύ συγκεκριμένοι – και είναι οι φίλοι μου.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ‘ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ’

Όταν, λοιπόν, δεν είμαι καλά ψυχολογικά, δεν απομονώνομαι. Τους φίλους μου τους θέλω πάντα μαζί μου.

Ζέτα Μακρυπούλια, Μιχάλης Χατζηγιάννης

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :