Chef Τίμος Ζαχαράτος, συνταγή: Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας

Ο 31χρονος Τίμος Ζαχαράτος έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι το Παρίσι όπου και εργάστηκε σε εστιατόρια με αστέρι Michelin.Μάλιστα στο Παρίσι βρέθηκε στο πλευρό του Joel Robunchon, που έχει βραβευτεί ως ο καλύτερος chef του 20ου αιώνα και είναι ο πρώτος chef στον κόσμο με τα περισσότερα αστέρια Michelin. Φέτος θα βρίσκεται στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
Στην πρώτη εκπομπή ο ταλαντούχος σεφ έφτιαξε μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνα και τσιπς
Για τη συνταγή θα χρειαστείτε:Μοσχάρι κοκκινιστό
1 κιλό ελιά μοσχάρι2 κρεμμύδια1 κουταλιά πελτέ500 γρ. κονκασέ ντομάτας60 ml κρασί κόκκινο2 φύλλα δάφνηςΓαρύφαλλο
Πουρέ μελιτζάνας
5 μελιτζάνες120 ml κρέμα γάλακτοςκύμινοαλάτιπιπέρι

https://freegossip.gr/