Χίλντα Ηλιοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Χίλντα Ηλιοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γέννηση
19/04/1972
Ηλικία
50 χρονών

Η Χίλντα Ηλιοπούλου είναι ηθοποιός που έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, αλλά παράλληλα ασχολείται και με το σπικάζ σε μεταγλωττίσεις ξένων σειρών.

Η Χίλντα είναι η κόρη του δημοφιλούς κωμικού Ντίνου Ηλιόπουλου. Η μητέρα της, που είχε Αυστριακή καταγωγή, έφερε το ίδιο όνομα με εκείνη (Χίλντεγκαρντ έλεγαν την ίδια).

Η Χίλντα Ηλιοπούλου εξομολογείται για τον πατέρα της, Ντίνο Ηλιόπουλο

Είναι παντρεμένη (ο άντρας της είναι designer και κάνει ειδικές κατασκευές), έχει μία κόρη, την Έλλη και ένα γιο, τον Ντίνο (φέρει το όνομα του αείμνηστου πατέρα της).«Μου δείχνει πολλή αγάπη. Το εκτιμώ πολύ αυτό, γιατί αυτά τα 13 χρόνια, που δουλεύω μόνο στη μεταγλώττιση, ο κόσμος δεν με ξέχασε», λέει η

Η Χίλντα Ηλιοπούλου, κόρη του Ντίνου Ηλιόπουλου μίλησε για τον πατέρα της και την ιδιαίτερη σχέση που είχαν.

Χίλντα Ηλιοπούλου: «Στην παιδική μου ηλικία δεν χόρτασα τον πατέρα μου»

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» κα τόνισε την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο, τη μυθοπλασία, αλλά και τη συμβουλή του πατέρα της, Ντίνου Ηλιόπουλου, που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Ο κόσμος τι σας λέει όταν σας συναντά στο δρόμο;
Μου δείχνει πολλή αγάπη. Το εκτιμώ πολύ αυτό, γιατί αυτά τα 13 χρόνια, που δουλεύω μόνο στη μεταγλώττιση, ο κόσμος δεν με ξέχασε. Έχοντας, λοιπόν, τώρα επιστρέψει και σε κάτι που ο κόσμος αγαπάει πολύ, βλέπω θαυμασμό κι αυτό μου δημιουργεί μεγαλύτερο σεβασμό για το κοινό.

Η κόρη του Ντίνου Ηλιόπουλου παίζει στις «Άγριες Μέλισσες»

Μην ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι αυτοί που μας παρακολουθούν, είναι η ζωή μας, από αυτούς ζούμε, αυτοί μας δίνουν δύναμη. Αυτοί οι άνθρωποι είναι που με κρατούν στη δουλειά κι έχω όρεξη να συνεχίσω. Ειδικά μετά τα τελευταία επεισόδια, με κοιτούν και με μια συμπόνια. Μου αρέσει που με ταυτίζουν με την Άννα Μόρτζου, είναι πολύ όμορφο και τρυφερό αυτό.

Πώς είδατε φέτος το άνοιγμα της τηλεόρασης στη μυθοπλασία;
Τι καλύτερο! Αυτό περιμέναμε, να δούμε ξανά μυθοπλασία, να ξαναδούμε τους ηθοποιούς στην τηλεόραση, να αγαπήσουμε ξανά ιστορίες και να έρθουμε κοντά πάλι με τη φαντασία. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ωραία πράγματα, γιατί ήρθε ο καιρός. Το είδαμε το άλλο το κομμάτι, έγινε ο κύκλος, είναι καιρός να επανέλθει η ιστορία στην τηλεόραση.Χίλντα Ηλιοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ποια συμβουλή του πατέρας σας, Ντίνου Ηλιόπουλου, δεν ξεχνάτε ποτέ;
“Θα θυμώσω αύριο”, το λέω πάρα πολύ συχνά. Μας έλεγε όταν θυμώνουμε να πέφτουμε για ύπνο και μόνο αν το πρωί θυμόμαστε ακόμη αυτό που μας θύμωσε, σημαίνει ότι έχει σημασία.

Χίλντα Ηλιοπούλου: Η κόρη του αξέχαστου Ηλιοπούλου παίζει στις Άγριες Μέλισσες – Αγνώριστη

Κι όμως μετά από χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, η Χίλντα Ηλιοπούλου, η κόρη του αξέχαστου Ντίνου Ηλιόπουλου επέστρεψε μέσα από την επιτυχημένη σειρά, Άγριες Μέλισσες και είναι αγνώριστη!

Μπορεί η Χίλντα Ηλιοπούλου να έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, ωστόσο τηλεοπτικά είχαμε να τη δούμε πολλά χρόνια.Χίλντα Ηλιοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Παράλληλα ασχολείται και με το σπικάζ σε μεταγλωττίσεις ξένων σειρών ενώ η τελευταία της τηλεοπτική συμμετοχή ήταν το 2001 στη σειρά του Star «Δροσουλίτες».

Πάντα γοητευτική και λαμπερή η Χίλντα Ηλιόπουλου έχει ήδη κερδίσει το κοινό με το ρόλο της στη σειρά. Η ηθοποιός υποδύεται την Άννα Μόρτζου, τη μητέρα της τηλεοπτικής Ρένας Μόρτζου.

Η Χίλντα είναι η κόρη του δημοφιλούς κωμικού Ντίνου Ηλιόπουλου.

«Δεν υπήρχαν Κυριακές για την οικογένεια Ηλιόπουλου και να είμαστε όλοι μαζί. Δεν υπήρχαν γιορτές, ρεπό, τίποτα. Υπήρχε πολλή δουλειά για τον μπαμπά. Πήγαινα εγώ στο θέατρο για να «γνωρίσω» τον μπαμπά μου. Εκεί τον είδα να μιλάει, να ανοίγεται, να βλέπω πόσο σπουδαίος και ευγενής άνθρωπος είναι. Το θέατρο για τον μπάμπω ήταν η ζωή του, η ανάσα του. Σκεφτείτε ότι ακόμα και σήμερα οι θαυμαστές του και οι άνθρωποι του θεάτρου γνωρίζουν περισσότερα από εμάς.Χίλντα Ηλιοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σε ηλικία 10 ετών είχα ήδη παίξει μαζί του και στο θέατρο και σε ένα σίριαλ. Ηξε¬ρε τη λατρεία μου για το σανίδι. Στην εφηβεία μου, μου έκανε δώρο τους δίσκους του και μου είπε: «Ξέρεις να ακούς». Μεγάλη κουβέντα αυτή και δεν θα την ξεχά¬σω ποτέ. Ο μπαμπάς μου άνοιξε τα μάτια και για τον χορό. Θυμάμαι κάποτε μου ‘χε πει: «Για να είσαι αυτό που ονειρεύεσαι πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα». Ο μπαμπάς μπορεί να ήταν «αόρατος» από την οικογένεια, αλλά παράλληλα βλέπαμε μα¬ζί μιούζικαλ, μάπετ σόου, ταινίες. Στην οικογένεια μας υπήρχαν αυτές οι αντιφάσεις της ζωής», έχει πει η ίδια