Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Χοντρό σκηνικό Μενεγάκη – Παντζόπουλου: “ΚΑΒΓΑΣ μέσα στο σούπερ μάρκετ”! Το δημοσιεύμα που τα λέει όλα.  Το Ciao εντυπωσιάζει με την αποκάλυψη χοντρού περιστατικού σε δημόσιο χώρο σύμφωνα με όσα γράφει και υποστηρίζει και εμείς δεν υιοθετούμε από την στιγμή που είναι δικό του το δημοσίευμα. Το δημοσίευμα από μόνο τυ αποτελεί γεγονός!

Διαβάστε πως μεταφέρει το ρεπορτάζ του το σκηνικό ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι! Δύσκολες στιγμές περνάνε αυτή την περίοδο η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της Ματέο Παντζόπουλος, λόγω του κορωνοϊού που έχει χτυπήσει και την δική τους επιχείρηση στα Άχλα της Άνδρου.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ! ΛΕΦΤΑ, ΛΕΦΤΑ, ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!

Όπως όλους μας, η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την Ελένη Μενεγάκη και το Ματέο Παντζόπουλο.

Πέρα απ’ όλα τα άλλα, η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, όπως έχει αναφέρει και η ίδια αρκετές φορές στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής, αυτή την περίοδο είναι αρκετά στενοχωρημένη και στρεσαρισμένη, αφού η μαμά της, Ζέτα Μισόκαλου, βρίσκεται μακριά της και συγκεκριμένα στην Κάρυστο για να προφυλαχτεί όσο γίνεται από τον ιό.

Και μπορεί η Ελένη να συνεχίζει -προς το παρόν- στην τηλεοπτική της εκπομπή, όμως για την επιχειρηματική δραστηριότητα που διατηρούν με τον Ματέο Παντζόπουλο στα Άχλα της Άνδρου, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά.

Ακριβώς το αντίθετο, μάλιστα.

“ΤΡΕΜΕΙ” η Καινούργιου! Την….ΣΤΟΧΕΥΕΙ η Μενεγάκη! Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο…Μικρούτσικος

Ο κορωνοϊός, που έχει πλήξει όλη την τουριστική βιομηχανία, έχει παγώσει τη λειτουργία του ξενοδοχείου του ζευγαριού στην Άνδρο.

Και αυτό δεν είναι το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ξενοδοχείο, αφού λίγο καιρό πριν εκδηλωθεί η πανδημία στην Ελλάδα, το Όνάρ, όπως ονομάζεται η ξενοδοχειακή μονάδα του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη είχε σχεδόν καταστραφεί, αφού ανέβηκε πολύ ψηλά η κοίτη του ποταμού Άχλα, ενώ ταυτοχρόνως κατέβαιναν πολλά νερά από τις πλαγιές κι άνοιγαν νέα ρέματα.

Αυτό είχε συμβεί συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά για να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές χρειάστηκε αρκετός χρόνος.

Και πολλά έξοδα, τα οποία επιβάρυναν πολύ το ζευγάρι, το οποίο ποντάριζε στην πολλά υποσχόμενη -μέχρι την ιστορία του κορωνοϊού- φετινή τουριστική σεζόν.

Τώρα η σεζόν αυτή μοιάζει πλέον τελειωμένη υπόθεση, ή πάντως πολύ διαφορετική απ’ ότι είχε σχεδιάσει το ζευγάρι, με συνέπεια τα έξοδα και τα δάνεια για τις επισκευές να τρέχουν και να μην υπάρχουν έσοδα.

Μενεγάκη σε Λάτσιο: “THIS IS….PARTA!” Έλα να τα ΠΑΡΕΙΣ!!!

Τα νεύρα και οι εντάσεις

Όπως είναι φυσικό, όλη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει πολύ το Ματέο και την Ελένη, με τους δύο τους να έχουν πάρα πολλή ένταση αυτή την εποχή.

Ένταση η οποία δεν κρύβεται από όσους βλέπουν το ζευγάρι και ένα περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες είναι πολύ χαρακτηριστικό της κατάστασης που υπάρχει ανάμεσά τους, μιας κατάστασης που δεν οφείλεται στη μεταξύ τους σχέση, όπως λένε όσοι τους ξέρουν, αλλά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ! ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Ο ΛΑΤΣΙΟΣ! ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ΒΙΛΑ ΤΩΝ 1000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ

Το ζευγάρι είχε πάει σε ένα σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά, εκεί όπου συνηθίζουν να κάνουν τα ψώνια τους, και ανάμεσά τους ξέσπασε ένας μεγάλος καυγάς, στον οποίο έγιναν μάρτυρες όσοι ήταν εκείνη την ώρα κοντά τους.

Η ένταση ήταν παραπάνω από εμφανής και τα νεύρα και των δύο έδειχναν να έχουν τεντωθεί επικίνδυνα.

Πάντως, όσοι ξέρουν καλά το ζευγάρι, λένε ότι η σχέση τους βασίζεται σε πολύ γερά θεμέλια και δεν κινδυνεύει από τις δυσκολίες…

Πηγή Ciao

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :