Χορεύτρια η Φαίη Σκορδά! Δες την 360 μαζί με την Γκαλένα Βελίκοβα!

Χορεύτρια η Φαίη Σκορδά! Δες την 360  μαζί με την Γκαλένα Βελίκοβα! Μια νέα δραστηριότητα αποφάσισε να εντάξει στην καθημερινότητά της η Φαίη Σκορδά, αφού έχει ξεκινήσει μαθήματα χορού.

Φαίη Σκορδά Η over 40 ηλικία και το ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ όνομα που δεν φαντάζεσαι

Η παρουσιάστρια του “Πρωινού” κοινοποίησε στιγμιότυπο στα social media που διατηρεί και η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα μας εξέπληξε, καθώς οι κινήσεις της αλλά και η άνεσή της ήταν έκδηλα. Δασκάλα της η Γκαλένα Βελίκοβα!

Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ της ΟΝΟΜΑ και η ηλικία

 

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά θέλησε να ανακοινώσει στους συνεργάτες της στην εκπομπή ότι σκέφτεται να κάνουν από εδώ και στο εξής διαφορετικές ενάρξεις.

Χορεύτρια η Φαίη Σκορδά! Δες την 360 να μαζί με την Γκαλένα Βελίκοβα!

 

Δεν είναι η πρώτη φορά:

 

 

Μετά από ξενύχτια και κόπους κατά την προετοιμασία της χορογραφίας της, η Φαίη Σκορδά κατάφερε να εντυπωσιάσει κοινό και κριτική επιτροπή το βράδυ της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου.

Η παρουσιάστρια του ANT1, χόρεψε στο 8ο live του φιλανθρωπικού show DWTS5 εκπληκτικά σε μία χορογραφία που ετοίμασε γι αυτήν η Γκαλένα Βελίκοβα.

Τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για την Φαίη Σκορδά! Νέα, κουτσομπολία, gossip, ανακοινώσεις

Με λευκό ασύμμετρο φόρεμα και πουέντ άρχισε το χορευτικό της πλαισιωμένη από μπαλέτο, ενώ στην πορεία, η Φαίη μας εξέπληξε καθώς το κοστούμι της μεταλλάχτηκε σε μαύρο tu tu μπαλαρίνας.

Στο τέλος του χορού, αποκάλυψε πως θα συνεχίσει τον χορό γιατί είναι κάτι που αγαπούσε παλιότερα και αφιέρωσε τον χορό της στον «Διευθυντή της Καρδιάς της», Γιάννη Λάτσιο.

Χορεύτρια η Φαίη Σκορδά! Δες την 360 να μαζί με την Γκαλένα Βελίκοβα!