ΧΩΡΙΣΑΝ” κιόλας Μουτσινάς – Συνατσάκη! Γιατί η Μαίρη ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΤΙ ΤΗΣ!

 ΧΩΡΙΣΑΝ” κιόλας Μουτσινάς – Συνατσάκη! Γιατί η Μαίρη ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΤΙ ΤΗΣ! Ωστόσο ήταν κάτι που είχε όλα τα στοιχεία της έκπληξης, ήταν ξαφνικό και απρόβλεπτο.
Κοίτα, τους έχω συναναστραφεί και τους δύο αρκετά τα τελευταία χρόνια της ζωής μου και για μένα δεν αποτελεί καμιά έκπληξη. Δηλαδή εγώ ξέρω με ποιον τρόπο συμβαίνει αυτό και μου φαίνεται φυσιολογικό.

Θα έπρεπε και για εμάς να είναι φυσιολογικό;
Όχι. Εγώ όμως τους έχω ζήσει αυτούς τους ανθρώπους. Εννοώ κοινωνικά, να φύγουμε από το στενό πλαίσιο της οικογένειας. Υπάρχουν πολλές απόψεις για αυτό το θέμα εκεί έξω και είμαι γενικά εναντίον τού να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι του κατεβαίνει. Το να προσθέσω εγώ μια ανολοκλήρωτη άποψη ενός ανθρώπου που δεν έχει κάνει οικογένεια είναι κάπως αφελές.

Νίκος Μουτσινάς προσωπική ζωή: Τι λέει ο ίδιος για την προσωπική ζωή του

Αν είχα να προσφέρω κάτι, θα το έλεγα δυνατά. Είμαι και εγώ με τα ερωτηματικά μου Ο Αιμιλιανός Σταματάκης, πρώην σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη, μίλησε στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» για το σύμφωνο συμβίωσης της παρουσιάστριας με τον Νίκο Μουτσινά.

«Ήμουν πολύ κλεισμένος στον κόσμο μου ώστε να παρακολουθήσω το οτιδήποτε, οπότε δεν θα ήθελα χωρίς να το έχω ψάξει να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό. Όχι γιατί δεν θέλω, αλλά γιατί δεν ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς. Πάνε και κάμποσοι μήνες τώρα (σ.σ. εννοεί από τότε που χώρισαν) και δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί».

Σε εξέπληξε όμως όταν το διάβασες;
Όχι. Δεν νιώθω εύκολα έκπληξη.