freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Χώρισε η κατερίνα καραβάτου! Το ΧΡΟΝΙΚΟ του ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ με τον Κρατερό Κατσούλη. Το ότι ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισε ν’ αγνοήσει το star και να πάρει μέρος σε σόου του Αντ1, το Your face sounds familiar”, εξέφραζε το κάκιστο κλίμα των σχέσεων ανάμεσα στο ζευγάρι και το κανάλι.

Αυτές οι σχέσεις φαίνεται πως είχαν σοβαρότατο αντίχτυπο και στο ίδιο το ζευγάρι! Δεν ξέρουμε και φυσικά δεν μπορούμε να πούμε πως φτάσαν ως εδώ, αλλά δεν είναι και δύσκολο να μαντέψει κανείς, αφού όταν τα πράγματα δεν βαίνουν ευνοικά, οι εντάσεις που μεταφέρονται είναι τεράστιες και πιάνουν ταβάνι όταν ένα τηλεοπτικο ζευγάρι είναι όλη τη μέρα μαζί στην δουλειά και πρέπει να διαχειριστεί αυτές τις καταστάσεις.

Καταστάσεις που προμηνύουν το τέλος της συναργασίας τους μ΄ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας.

Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν αναμενόμενα παρά την στήριξη από εκπομπές του Star που θεωρούνται όπλα για μία πρωινή εκπομπή η οποία μπορεί να έχει καλεσμένους τους πρωταγωνιστές τους.

Οι χαμηλές πτήσεις συνδιάστηκαν με δύο l;auh, “ολέθρια” για την παραμονή Καραβάτου – Κατσούλη στο star. Η απόφαση είχε παρθεί από χειμώνα ακόμα!

 

Η απόφαση είχε ληφθεί από τη διοίκηση του STAR από το περιστατικό με τους δίδυμους του «Big Brother». «Η Φωλιά των Κου – Κου» δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Κρατερός Κατσούλης που αποχώρησε νωρίτερα αλλά και η Κατερίνα Καραβάτου είχαν μια γενική γνώση του τι επρόκειτο να συμβεί.

Ωστόσο δεν μίλησαν καθόλου καθώς τα συμβόλαιά τους είχαν μεταξύ άλλων και συμφωνητικό εχεμύθειας.

Παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών η Κατερίνα Καραβάτου δεν συζήτησε καθόλου το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην πρωινή ζώνη του STAR.

Κατερίνα Καραβάτου: Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ Υγείας, Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ Και Ο… ΘΑΝΑΤΟΣ!

Άλλες προτάσεις έπεσαν στο τραπέζι και οι οποίες δεν προχώρησαν. Τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο για την επόμενη μέρα στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα υπάρχει κανονικό πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο ακόμη και αν παίζει ακριβώς απέναντι από το αντίστοιχο του Alpha όπου πιθανότατα μετακομίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Τι γίνεται με το αγαπημένο ζευγάρι; Τους χτύπησε η…παράδοση των πρωινάδικων; Δηλαδή τα παντρεμένα ζευγάρια που κάνουν εκπομπή, την κάνουν με επιτυχία, αλλα χωρίζουν.

Η αλήθεια είναι πως στην εκπομπη χωρίζουν τακτικά αφού πότε λείπει ο ένας, πότε ο άλλος. Όμως πέραν της πλάκας, συμβαίνει κάτι άλλο;

Βασικά οτιδήποτε γράφεται και τους αφορά, προφανώς και ενδιαφέρει.

Ο τίτλος προέκυψε από δημοσίευμα που διαβάσαμε και μπορούμε ν απούμε ήταν ανησυχητικό.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Είναι Βέβαια Και Ένα Από Τα Πιο Χαρακτηριστικά Τηλεοπτικά Δίδυμα Στο Κανάλι Του Star Και Μάλιστα Με Μεγάλη Επιτυχία! Διαβάστε Παρακάτω…

Κατερίνα Καραβάτου: Έπεσε η αυλαία για τη Φωλιά των Κου Κου

Οι οικοδεσπότες της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» είχαν παραχωρήσει κοινή συνέντευξη στο “TV Έθνος” μιλώντας για τη σχέση τους και αν το φορμάτ του ζευγαριού «πουλάει» τελικά στην ελληνική τηλεόραση.

Κατερίνα: Εγώ με τον Κρατερό δεν νομίζω ότι πουλάμε το ζευγάρι. Δεν είναι συχνές οι αναφορές στην οικογένειά μας.

Κρατερός: Δεν Το Πουλούσαμε Και Ποτέ Γενικότερα.

Προφανώς είμαστε ζευγάρι και οικογένεια, το το ξέρουν όλοι. Δεν αισθανόμαστε ποτέ ότι πρέπει να αναφερθούμε παραπάνω σε αυτό ή να κάνουμε κάποια μορφής προώθηση ή διαφήμιση.

Κατερίνα: Ίσως στην αρχή να ξεκίνησε έτσι, αλλά ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε είναι ότι εμείς είμαστε μαζί σε αυτήν την εκπομπή γιατί ταιριάζουμε και έχουμε έναν κοινό τόπο σε πάρα πολλά πράγματα, συνεννοούμαστε με έναν πολύ καλό τρόπο.

Χώρισε η κατερίνα καραβάτου! Το ΧΡΟΝΙΚΟ του ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ με τον Κρατερό Κατσούλη 2
Χώρισε η κατερίνα καραβάτου! Το ΧΡΟΝΙΚΟ του ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ με τον Κρατερό Κατσούλη 2

Ενώ, Πριν Από Λίγα Χρόνια Είχαν Δηλώσει Για Τις Μεταξύ Τους “Εκρήξεις” Σε Συνέντευξή Τους:
Κατερίνα Καραβάτου: «Μοιάζουμε σε βασικές αρχές, ο τρόπος διαχείρισης τους, όμως, στις συμπεριφορές μας είναι διαφορετικός. Δηλαδή, ο Κρατερός είναι πολύ πιο δυναμικός από μένα, παρόλο που συνήθως εγώ φαίνομαι πιο δυνατή».

Κρατερός Κατσούλης: «Η Κατερίνα είναι δυναμική, αλλά με το δικό της τρόπο. Είναι ήρεμη δύναμη.

Είμαι Της Άποψης Ότι Ένα Ζευγάρι Δεν Είναι Κακό Να Μη Συμφωνεί Απόλυτα Σε Όλα.
Δυο άνθρωποι, για να είναι καλά πρέπει να συμφωνούν στα πράγματα που οι ίδιοι στη σχέση τους έχουν ορίσει ως σημαντικά.

Στα βασικά, λοιπόν, ως ζευγάρι έχουμε, συμφωνήσει.

Κατερίνα Καραβάτου: “Είναι ένας μικρός θάνατος, πέρασα τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν”

Επέστρεψαν Στον Αέρα Οι Κου Κου – Τι Είπαν Κατσούλης Και Καραβάτου
Τα υπόλοιπα, στα οποία τυχαίνει να διαφέρουμε, απλώς δημιουργούν ποικιλία στη σχέση μας, όχι πρόβλημα. Είμαστε ένα κανονικό ζευγάρι, υπάρχουν και εκρήξεις στη σχέση μας.

Στα Πράγματα Που Διαφέρουμε, Όμως, Ο Ένας Πάντα Προσπαθεί Να Καταλάβει Και Να Αναλύσει Την Αντίδραση Του Άλλου, Ώστε Να Μην Αφήνουμε Τον Εγωισμό Να Μας Απομακρύνει».

Και πάμε στο θέμα μας!

Το Star, πρέπει να τονίσουμε, ότι την επιτυχία της πρωινής ζώνης την οφείλει στο ζευγάρι αυτό, που δίνει καθημερινά τη δική του μάχη στην τηλεθέαση και στην οποία πολλές φορές κατακτά ακόμα και την πρωτιά απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό!

Πάντως, Δεν Θέλω Καθόλου Να Σταθώ Σε Όσα Μαθαίνω, Από Πηγές Και Από Κουτσομπολιά, Που Λένε Ότι Η Προσωπική Τους Σχέση Δεν Είναι Και Τόσο Καλή, Ότι Δηλαδή Τσακώνονται Συχνά Μεταξύ Τους Και Πίσω Από Τις Κάμερες Υπάρχει Έντονη Γκρίνια!

Βέβαια, θα μου πεις, είναι λογικό, αφού η καθημερινή τριβή σε δουλειά και σε σπίτι, φέρνει και εντάσεις και… μουρμούρα!

Είναι κάτι άλλωστε που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, που μοιράζονται την ίδια στέγη σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο! Οπότε, δεν θα επεκταθώ παραπάνω σε αυτό το κομμάτι…

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner