ΧΩΡΙΣΕ και ΣΩΘΗΚΕ ο Χατζηγιάννης! Η…ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ της Ζέτας και των ΕΞΩΦΥΛΛΩΝ!

Όλα μπαίνουν στην παλιά τους σειρά. Πάνε σχεδόν δέκα χρόνια από τότε που άρχισε το “τραίνο” Μιχάλης Χατζηγιάννης, να παρεκκλίνει της …ασκητικής ΔΟΞΑΣ του!

Αυτής, μακριά από τα κουτσομπολιά, που πραγματικά μιλούσε με τις…ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ του και μόνο μ’ αυτές!

Μετά ήρθαν τα εξώφυλλα με τη Ζέτα Μακρυπουλια κι όλα ΠΗΓΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ! Δεν μπορεί βέβαια κανείς αφελής, ν’ αποδώσει στη Ζέτα, παρά μόνο στις συγκυρίες την γκαντέμικη περίοδο του τραγουδιστή!
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επανέρχεται! και…Σωπάτε που ντε και καλά με τους χωρισμούς πρέπει να τα βάφουμε μαύρα. Πολλές φορές ένας χωρισμός, είναι μια νέα αρχή. Άλλες φορές είναι και λύτρωση. Εκτιμάς πράγματα που άφησες πίσω ή που άλλαξες.
Ποιος ξέρει, ίσως τώρα η καριέρα του πιο πολυτραγουδισμένου καλλιτέχνη της τελευταίας 15νταετίας, διανύσει δεύτερη μεγάλη τροχιά.

Διότι, συγκυριακά, όσο ήταν με τη Μακρυπούλια πέρασε ύφεση!! Μεγάλη ύφεση. Αυτό όλοι θα το χετε προσέξει. Όπως και το ότι ήταν σαν προσωπικότητα στο…απυρόβλητο πριν δει εξώφυλλο τον εαυτό του εξαιτίας της σχέσης του! Δεν την έιχε ανάγκη. ήταν τεράστιο όνομα πριν γνωρίσει τη Ζέτα!
Όλα μπορεί να έγιναν για καλό!

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.