Hit enter after type your search item

Χρηστίδου – Μαραντίνης: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ μετά ΒΑΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ και 2 αβγά Τουρκίας! «Εγώ κάνω μια δουλειά που έχει μια διαφορετική οπτική και η Σίσσυ μια δουλειά με άλλη οπτική. Ίσως μπερδεύτηκαν λίγο οι ισορροπίες», εξηγεί ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα κι αναφέρθηκε αρχικά, στο ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου, μελλοντικά.

«Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Είναι πολύ νωρίς ακόμα και να σκεφτώ, αν θα πάω και σε γάμο φίλου μου», δήλωσε.

Όσ Σο για τη δημοσιότητα και το θέμα του χωρισμού του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ανέφερε: «Τα Μέσα μου φέρθηκαν αρκετά καλά. Κάποιες φορές στεναχωρήθηκα. Σαφώς ξέφυγαν κάποιες φορές. Μετά τον χωρισμό μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα απ’ ό,τι περίμενα. Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ παραήταν στο προσκήνιο, υπάρχει βέβαια κι η παγίδα με το social».

«Προς τιμήν τους, κάποιοι δημοσιογράφοι, όταν μιλήσαμε, σεβάστηκαν το θέμα του ότι δεν μπορούμε να γράφουμε ό,τι θέλουμε, όταν υπάρχουν παιδιά και λειτούργησαν σε ένα διαφορετικό επίπεδο.

Τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Επομένως, σε έναν μέσο όρο, θα έλεγα ότι μου φέρθηκαν καλά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Χρηστίδου - Μαραντίνης: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ μετά ΒΑΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ και 2 αβγά Τουρκίας!

Διαβάστε ακόμα:
Ο frontman των Onirama απάντησε σε κάθε ερώτηση, μεταξύ των οποίων και για τη σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου και την υπερέκθεση της σχέσης τους, που ξεπέρασε τα όριά του και επισκίασε την καριέρα του, όπως πιστεύει ο ίδιος.

“Θεωρώ ότι υπήρχαν όντως στιγμές που το κομμάτι της έκθεσης της σχέσης μου με τη Σίσσυ ξέφυγε λίγο παραπάνω σε ότι έχει να κάνει με το δικό μου όριο. Κοιτώντας πίσω θεωρώ ότι δεν χρειαζόταν να το κάνουμε, τουλάχιστον όχι εγώ και κάποιες φορές νομίζω επισκίασε το κομμάτι της καριέρας. Κάποια στιγμή ο κόσμος ασχολούνταν μόνο με αυτό αντί με την καριέρα μου. Η καριέρα της Σίσσυς δεν επηρεάζεται αυτό, ίσως να τη βοηθάει. Αλλά στο μέσο όρο του θεωρώ ότι το χειριστήκαμε καλά και οι δυο” είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

“Όσο μεγαλώνω τείνω να πιστεύω ότι όταν κάτι το διατηρείς λίγο πιο προσωπικό έχει μια μεγαλύτερη ομορφιά. Δε μπορεί να καταπιέζεσαι και να φτάσεις στο άλλο άκρο, να μη μπορείς να βγεις έξω για φαγητό αν έχεις μια σχέση αλλά δε χρειάζεται να μολύνεις τη σχέση σου με την υπερπροβολή”.

Θοδωρής Μαραντίνης: Ξεπέρασα τα όριά μου με τη Σίσσυ Χρηστίδου – Επισκίασε την καριέρα μου
Ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε και στους γιους του λέγοντας πως τους έχει μιλήσει για τον έρωτα.

“Έχει γίνει κουβέντα με τα παιδιά μου για το θέμα της σεξουαλικότητας κυρίως με τον Φίλιππο όταν αντιλήφθηκα ότι το παιδί έχει μπει πλέον σε μια ηλικία που ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά του. Επειδή με το internet έχουν πρόσβαση στην πληροφορία και μπορεί να τους έρθει πληροφορία που μπορεί να μην αρμόζει στην ηλικία τους είπα να το προλάβω και να πω έστω τα βασικά. Ήταν φοβερά αμήχανο και για τους δυο. Είπαμε για τον ερωτισμό, την ασφάλεια, τον σεβασμό…” είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Διαβάστε ακόμα τι είπε πέρυσι η Σίσσυ Χρηστίδου!
Η Σίσσυ Χρηστίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως σήμερα, δυο χρόνια μετά, δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει πλήρως.

«Δυο χρόνια μετά είμαι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής, δεν είναι ότι το χω ξεπεράσει πλήρως και είμαι μια χαρά… Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν με τον Θοδωρή, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται σε σχέση με εμάς και τα παιδιά» ανέφερε η παρουσιάστρια στο διαδικτυακο κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου

Όσο για το πως είναι σήμερα η ζωή της απάντησε: «Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είναι όλες οι ευθύνες πάνω σου ξαφνικά υπάρχουν μέρες που είσαι ελεύθερος φοιτητής, είναι πολύ μπερδευτική αυτή η ζωή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών αλλά είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρα πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον και support σύστημα που με βοηθά να το αντιμετωπίσω». Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Φίλιππο Ραφαήλ ανακοίνωσε το διαζύγιό του δυο χρόνια πριν.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :