Χρηστίδου – Μαραντίνης: ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ;!!!

Οι λόγοι του χωρισμού πιστεύουμε, υπάρχουν με το παραπάνω. Όμως, αντί να φτάσει ο…κόμπος στο χτένι κάποια στιγμή, θα μπορούσε να μη φτάσει ποτέ! Έτσι δεν συμβαίνει με πολλά ζευγάρια;

Επειδή όλα τα σοβαρά, εδώ τα διαβάζετε. Μετρήστε για παράδειγμα, όχι πόσες απόψεις – όπως καλή ώρα – αλλά πόσες ειδήσεις έχετε διαβάσει εδώ. Ειδήσεις που όλοι οι άλλοι, σε πολλές περιπτώσεις ή αγνοούσαν ή διέψευδαν. Ο χρόνος δείχνει όμως πάντα!… και συνήθως, πολύ σύντομα την αλήθεια.

Χρηστίδου – Μαραντίνης: ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ; Διάβασε τις…σκέψεις μας Στην περίπτωση του χωρισμού Χρηστίδου – Μαραντίνη, θα πούμε κάτι όχι ως είδηση. Θα σας πούμε κάτι ως υπόθεση. Το κάνουμε απλά επειδή κανείς δεν μπορεί να είναι στο μυαλό τους και πολλοί λίγοι εκείνοι που θ’ άκουγαν τις μύχιες σκέψεις τους.
Μάλιστα, ακόμα και στην περίπτωση που ήμασταν αυτήκοες, την αμέσως επόμενη, θα μας διέψευδαν. Αν λέγαμε πως ο χωρίσμός τους θα μπορούσε να είναι “στημένος”, ακόμα κι αν ήταν, πως θα το αποδεικνύαμε; Ακόμα και στην περίπτωση που τα ξανάβρισκαν βάση σχεδίου, πώς θα δείχναμε ότι δεν έτυχε απλά, να τα …ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ;
Βλέποντας λοιπόν όλα αυτά τα δημοσιεύματα για το χωρισμό τους, λογικό είναι να είναι να θυμόμαστε τα δεδομένα που ξέρουμε γι αυτούς όλα αυτά τα χρόνια αλλά ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες. Αυτά τα δεδομένα, μας οδηγούν στο συμπέρασμα, πως κάποιο λάκο έχει η φάβα.

Χωρισμός Μαραντίνη Χρηστίδου
Πάντως η Σίσσυ δεν έδειχνε να νιώθει άνετα με αυτή την ένδειξη αγάπης του Θοδωρή μπροστά στο φακό

 
Αν νομίζετε πως το γράφουμε για να ξεχωρίσουμε, απλά, δεν μας ενδιαφέρει.

Ένα από τα γεγονότα θα πούμε σαν αιχμή των αμφιβολιών μας, παρά το ότι το τέως; ζευγάρι, είχε πολλούς λόγους να είναι πραγματικά χωρισμένο!

Δεν γίνεται να γνωρίζουν δημοσιογράφοι που εργάζονται στο OPEN βδομάδες πριν, πως Χρηστίδου και Μαραντίνης, δεν θα χωρίσουν απλά, αλλά πως θα βγάλουν και … ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ αυτές τις μέρες. Έτσι το μάθαμε εμείς, και επειδή φωτογραφίζουμε τη Σίσσυ και το Μαραντίνη άμα τύχει, διαπιστώσαμε πως δεν μένουν μαζί, με τη σημαντικότατη όμως λεπτομέρεια: Εκείνος τραγουδούσε Θεσσαλονίκη! Άρα, πως να βρίσκεται σπίτι τους;
Πάνω απ όλα οικογένεια όπως έγραψαν και στο κοινό ανακοινωθέν. Μαζί στη Θεσσαλονίκη τους είδαν σε παιδική χαρά και αυτό δείχνει πολιτισμό , σοβαρότητα.
Όμως έλα που για να το γνωρίζουν δημοσιογράφοι του σταθμού, για μας δεν είναι τυχαίο και δεν σημαίνει μόνο πως γνώριζαν τον χωρισμό νωρίτερα. Χρηστίδου Μαραντίνης, Θα μπορούσαν να χωρίσουν στ’ αλήθεια, θα μπορούσαν και να μας δουλεύουν.
Μια χαρά “ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ” ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ εκεί που δεν συζητιόταν. Ο χρόνος θα δείξει. Φυσικά και δεν ευχόμαστε να μείνουν χωρισμένοι. Ευχόμαστε, ότι κι αν επιλέξουν να τους κάνει ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ! 

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.