Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Δείτε την πιο τρυφερή κοινή τους φωτογραφία

7

Μπορεί να τους χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα αλλά ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δεν σταματούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες από τι αξέχαστες στιγμές που πέρασαν στον Άγιο Δομίνικο, αφού λείπει πολύ ο ένας στον άλλον.
Εδώ και λίγο καιρό η αγαπημένη του παρουσιαστή έχει αποχωρήσει από το νησί, καθώς σε λίγο καιρό έρχεται ο τελικός του παιχνιδιού.
Ο Σάκης Τανιμανίδης ανήρτησε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει μαζί της ενώ είναι ξαπλωμένος στα πόδια της.

Την φωτογραφία συνόδευε γράφοντας στην λεζάντα: «Σύντομα…».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

7 Σχόλια

  1. ΜΠΡΡΡΡΡ στο άρθρο

    ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟΙ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΕΙΣΑΝ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ\

  2. ΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ στο άρθρο

    ΑΥΤΗ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΥΦΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΨΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕ ΣΑΚΗ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΛΕΩ ΓΩ