Χριστίνα Κοντοβά βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Χριστίνα Κοντοβά βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Χριστίνα Κοντοβά έχει σπουδάσει Βιοϊατρική Τεχνολογία και στη συνέχεια Styling το οποίο και την κέρδισε. Από το 2008, διατηρεί τη δική της επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία μαγιό, ρούχων για παραλία και αξεσουάρ μόδας με έδρα τη Γλυφάδα.

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι 45 ετών
Γεννήθηκε στη Ναύπακτο
Κατάγεται από την ΠάτραΧριστίνα Κοντοβά βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Χριστίνα Κοντοβά βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Χριστίνα Κοντοβά: Τα ΜΥΣΤΙΚΑ της ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ!

Μεγάλωσε στην Πάτρα από τα 8 μέχρι τα 18 της, ενώ πιο μικρή, λόγω της δουλειάς του πατέρα της που ήταν χειριστής βαρέων μηχανημάτων, είχε ζήσει στη Ναύπακτο, στο Αγρίνιο, στην Κόρινθο και στην Άρτα
Έχει σπουδάσει Βιοϊατρική Τεχνολογία και στη συνέχεια Styling στη Σχολή Βελουδάκη το οποίο και την κέρδισε
Από το 2008, διατηρεί τη δική της επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία μαγιό, ρούχων για παραλία και αξεσουάρ μόδας

Χριστίνα Κοντοβά βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Χριστίνα Κοντοβά! Αυτός είναι ο χώρος εργάσιας στην δουλειά της

Η Χριστίνα Κοντοβά τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον Τζώνη Καλημέρη
Χριστίνα Κοντοβά Ηλικία! Ετσι είναι με ΜΑΓΙΟ στα 42 της χρόνια

Χριστίνα Κοντοβά Ηλικία! Ετσι είναι με ΜΑΓΙΟ στα 42 της χρόνια

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι @ckontova κι έχει 101.000 followers

Τον Απρίλιο του 2021 η Χριστίνα Κοντοβά δημοσιοποίησε ότι θα υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από τιν Ουγκάντα το οποίο θα βαφτίσει η κολλητή της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της “‘Ελα Χαμογέλα”

Χριστίνα Κοντοβά: Έγινε 43 TO 2021 και το γιόρτασε με την κόρη της, στην Ουγκάντα

Η Χριστίνα Κοντοβά γιόρτασε σίγουρα τα πιο ευτυχισμένα της γενέθλια, αυτά που όπως έγραψε η ίδια σε Instagram Story της της απέδειξαν ότι οι ευχές μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Κι αυτό γιατί άκουσε τις ευχές της κόρης της, Ada και κρατούσε το δικό της χέρι καθώς έσβηνε τα κεριά της τούρτας της.

Η Χριστίνα Κοντοβά πέρασε τα φετινά της γενέθλια στην Ουγκάντα. Εκεί όπου περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου προκειμένου να ολοκληρωθεί η υιοθεσία της κόρης της, Ada. Μπορεί, λοιπόν, να βρίσκεται μακριά από την οικογένεια και τους φίλους της στην Ελλάδα, αλλά σύμφωνα με τα Instagram Stories της, δέχθηκε ευχές από τους δικούς της ανθρώπους μέσω βίντεο, ενώ είχε ως φυσική παρουσία κοντά της την «Οικογένεια της Ουγκάντα», όπως αποκάλεσε τους ανθρώπους με τους οποίους έχει έρθει κοντά εκεί.

Χριστίνα Κοντοβά: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός με την Ada πριν φύγει από την Ουγκάντα
Πάνω και πρώτα απ’ όλα, είχε κοντά της την Ada. Που τρυφερά της τραγούδησε το Happy Birthday κι ακόμα πιο τρυφερά έβαζε τη μικρή της χούφτα στη δική της. Μόλις δεις τα εν λόγω στιγμιότυπα, που ανάρτησε η Χριστίνα Κοντοβά μέσω Instagram, τα μάτια σου θα γεμίσουν σκουπιδάκια, εγγυημένα. «Η απόδειξη πως οι ευχές μπορούν να γίνουν πραγματικότητα», έγραψε φωτογραφίζοντας την τούρτα της. Και της ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν όσες επιπλέον ευχές κι αν κάνει.

Η ίδια σε μία ανάρτηση που έκανε με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, αποκάλυψε την ηλικία της και μίλησε για το πώς ο χρόνος είναι προνόμιο τελικά κι όχι ένας αριθμός που προσδιορίζει την βιολογική μας ηλικία.

«Η ηλικία δεν είναι αριθμός, είναι αυτό που έχουμε γίνει, όσα έχουμε ζήσει, όσα έχουμε μάθει. Η ηλικία είναι προνόμιο! Τα αγαπώ τα 43 μου χρόνια και τα γιορτάζω! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!», έγραψε από την Ουγκάντα η γνωστή σχεδιάστρια.

Η Χριστίνα Κοντοβά συμπύκνωσε την ουσία των γενεθλίων σε λίγες προτάσεις. Ναι, η ηλικία είναι προνόμιο. Ο χρόνος είναι το μεγαλύτερο δώρο μας, αυτό που αν το δούμε σαν δώρο κι όχι σαν βάσανο δεν θα παύει να γεμίζει εμπειρίες και δεν θα σταματήσει να μας φέρνει όλο και πιο κοντά στα όνειρά μας. Κι αυτά μια μέρα θα γίνουν πραγματικότητα, όπως έγιναν για τη Χριστίνα Κοντοβά.

Εξελίσσοντας την εταιρεία σου σκέφτηκες πως άφησες πίσω την προσωπική σου ζωή;

Δεν ξέρω αν την είχα αφήσει πίσω. Παράλληλα έκανα προσπάθειες, αλλά προτεραιότητα είχε πάντα η δουλειά μου, από την οποία βιοπορίζομαι. Σήμερα, δεν έχει προτεραιότητα η δουλειά μου. Πλέον το επαγγελματικό και το προσωπικό κομμάτι είναι ισάξια.

Η Χριστίνα Κοντοβά μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη

Είσαι σε φάση που θέλεις να επενδύσεις περισσότερο στην προσωπική σου ζωή;

Το κάνω ήδη! Έχω ισορροπήσει τον επαγγελματικό με τον προσωπικό μου χρόνο. Ίσως, κάποιες φορές, να δίνω πιο πολύ χρόνο στην προσωπική μου ζωή. Είμαι σε μια φάση που ξέρω τι θέλω και πώς να περνάω καλά, οπότε μπορώ να τα συνδυάζω. Για παράδειγμα, όταν είμαι χαρούμενη με τα προσωπικά μου, έχω περισσότερη έμπνευση και νιώθω πιο δημιουργική.

Με το σύντροφό σου, Τζώνη Καλημέρη, κάνετε δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο δεν έχεις μιλήσει ποτέ για τη σχέση σας.

Είναι αυτή η σχέση που βλέπεις στις φωτογραφίες. Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι περισσότερο γιατί είμαι καλά. Αισθάνομαι ολοκληρωμένη σ’ αυτό το κομμάτι.

Τι είναι αυτό που σε έχει κερδίσει στο σύντροφό σου;

Είναι πολλά αυτά που θαυμάζω στο σύντροφό μου, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άντρας για να σε κερδίσει;

Να έχει προσωπικότητα και να ξέρει ποιος πραγματικά είναι. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν ζήσει τη ζωή τους και έχουν κατασταλάξει στα «θέλω» τους. Ακόμα και στις φιλίες μου θέλω δίπλα μου ανθρώπους που είναι πετυχημένοι, δεν επαναπαύονται και έχουν όραμα. Αυτή τη στιγμή είμαι με έναν τέτοιο άνθρωπο.