Χριστίνα Μπόμπα ύψος κιλά: Πρώτη ΦΟΡΑ το τέλειο ΣΩΜΑ της με ΜΑΓΙΟ μετά την γέννα

Χριστίνα Μπόμπα ύψος κιλά: Πρώτη ΦΟΡΑ το τέλειο ΣΩΜΑ της με ΜΑΓΙΟ μετά την γέννα

Χριστίνα Μπόμπα ύψος κιλά: Πρώτη ΦΟΡΑ το τέλειο ΣΩΜΑ της με ΜΑΓΙΟ Η Χριστίνα Μπόμπα ανέκαθεν ήταν πολύ ενεργή στο Instagram και έτσι έχει καταφέρει να χτίσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της που αποτελείται από ειλικρίνεια και σεβασμό.

ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΜΠΌΜΠΑ: ΤΙ ΚΆΝΕΙ 2 ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΤΟ …ΚΡΑΞΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Το τελευταίο διάστημα η γνωστή influencer έχει κάνει μια παύση από την έντονη δραστηριότητά της στα social media, καθώς αφιερώνει όλο τον χρόνο της στις δίδυμες κόρες της.

Τα κορίτσια ήρθαν στη ζωή στις 23 Ιουνίου, κάνοντας πιο ευτυχισμένους από ποτέ τους γονείς τους, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η γλυκιά μανούλα αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της τη “γυμνή” αλήθεια της, περνώντας έτσι ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα.

Η Χριστίνα Μπόμπα μας συστήνει τον άνθρωπο που τη βοήθησε να μείνει έγκυος

Ειδικότερα, η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε στο φακό, δείχνοντάς μας το “καινούργιο” σώμα της, όπως χαρακτηριστικά το αποκάλεσε. Χωρίς φίλτρα, photoshop ή μακιγιάζ η γνωστή infuencer λάμπει από ευτυχία. Η ίδια μας παρουσιάζει τη νέα εικόνα του σώματός της, ούσα ευγνώμων για το τεράστιο δώρο που της χάρισε.

Η ”Νεκρική” ΣΙΩΠΗ της Χριστίνας Μπόμπα μετά το ”ΣΚΑΝΔΑΛΟ” με το ΕΜΒΟΛΙΟ και την ΔΗΜΟΣΙΑ κατακραυγή

“Εγώ και το καινούργιο μου σώμα! Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ… κι ευγνωμονώ το σώμα μου που έφερε στον κόσμο 2 πολύτιμα πλασματάκια!”, σημείωσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα ύψος κιλά: Πρώτη ΦΟΡΑ το τέλειο ΣΩΜΑ της με ΜΑΓΙΟ μετά την γέννα