Χριστίνα Παππά: Οι ΚΑΤΑΡΕΣ με κλάματα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Χριστίνα Παππά: Οι ΚΑΤΑΡΕΣ με κλάματα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Στον αέρα της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” βγήκε η Χριστίνα Παππά, η οποία κλαίγοντας απάντησε στα όσα είπε για την ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Happy Day.

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου Βιογραφικό: Το Εξωπραγματικό Ύψος Της, Η Ηλικία, Τα Κιλά, Η Καταγωγή Και Οι Σπουδές

«Όπως ξέρετε εγώ είχα μια δικαστική διαμάχη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν μιλούσαμε, εγώ θεωρούσα ότι είχε άδικο η Κωνσταντίνα, η ίδια θεωρούσε ότι είχα άδικο εγώ, ο καθένας με τα δίκια του, δεν μιλάγαμε. Ο άνθρωπος που μας έκανε να μιλήσουμε και μου πιπιλούσε τα αυτά επί εβδομάδες ήταν η Χριστίνα. “Γιώργο, είναι καλό κορίτσι, το έχεις παρεξηγήσει, έλα να φάμε”, μου έλεγε συνέχεια η Χριστίνα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όχι Με 1 Αλλά Με 2 ΕΚΠΟΜΠΕΣ Στον ΣΚΑΙ.

«Οι άνθρωπο δεν είμαστε για τα εύκολα, αλλά και για τα δύσκολα. Όταν η Κωνσταντίνα είχε χωρίσει από μια μεγάλη σχέση γνωστή που είχε, όλοι την είχαν κάνει πέρα. Τη θεώρησα αδύναμη, στεναχωριόμουν, έβλεπα ένα όμορφο κορίτσι που δεν του μιλούσε άνθρωπος. Είχα πει στον κύριο Λάτσιο να την πάρει στον ΑΝΤ1 στο Dancing. Προσπάθησα και τη στήριξα με όσες γνωριμίες έχω.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχέσεις: Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος της παέι… πολύ

Από τη στιγμή που με έπαιρνε 100 τηλέφωνα την ημέρα και πλέον δεν μου λέει ούτε καλημέρα. Είχα ανοίξει το μαγαζί στη Μύκονο και είχα ανάγκη να με στηρίξουν οι φίλοι μου, και δεν ήρθε ποτέ. Κι επειδή έχω και μια υπερηφάνεια, πήρα μία, δύο…

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα σενάρια για την παρουσία της στον ΣΚΑΪ

Την προηγούμενη εβδομάδα την κάλεσα στη Μύκονο να την φιλοξενήσω, τόσο χαζή είμαι, πιο αφελής από όλους. Αυτό που είπε με ενόχλησε γιατί εγώ δεν είμαι καμιά γυναίκα που τα έχει βρει όλα έτοιμα, ούτε μου έχει δώσει κανείς το βήμα στην τηλεόραση, ούτε καμία εκπομπή. Τα έχω κάνει μόνη μου, έχω παλέψει μόνη μου και με πιάνει το παράπονο. Και δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει για τη δουλειά μου. Της είχα γράψει σε ένα μήνυμα ότι όλα εδώ πληρώνονται κάποια στιγμή, ο Θεός από εκεί επάνω βλέπει και κρίνει», είπε κλαίγοντας η Χριστίνα Παππά.

 

Χριστίνα Παππά: Οι ΚΑΤΑΡΕΣ με κλάματα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου