Χριστίνα Παππά: Βιογραφικό η ηλικία το ύψος τα κιλά η καταγωγή και οι σπουδές

Χριστίνα Παππά: Βιογραφικό η ηλικία το ύψος τα κιλά η καταγωγή και οι σπουδές. Η Χριστίνα Παππά έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στο Βόλο. Μετά το λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει θέατρο και συγκεκριμένα στη Δραματική Σχολή της Ευγενίας Χατζίκου. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής στη Νέα Υόρκη με την Linda Cressel. Σε ηλικία 16 ετών φέρνει στον κόσμο τον γιο της Δημήτρη.

Ποια είναι η ηλικία της; Η ηθοποιός έχει γεννηθεί στις 22 Ιουνίου 1969. Είναι 53 ετών.

Έχει παίξει σε πολλές επιτυχημένες σειρές στην Ελλάδα και στην Ιταλία και είναι μέλος της διεθνούς φήμης Ιταλικής θεατρικής ομάδας “Zelig”.

Αλέξης Παππας βιογραφικό: Η ηλικία, η καταγωγή, το ύψος, τα κιλά και οι σπουδές

Κάποιες από τις θεατρικές παραστάσεις που έπαιξε στην Ελλάδα είναι οι “Μια Κυριακή στη Νέα Υόρκη”, “Ο πρωτάρης και η πρωτέζα”, “Ο κουρέας της Ρηγίλης”, “Ο κύριος της κυρίας υπουργού”, “Μαίρη Μαίρη”, “‘Οτι πείτε υπουργέ μου” κ.α. Επίσης συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως “Η αγάπη της γάτας”, “Άφρικα”, “Λάμψη”, ¨Καλημέρα ζωή”, Τμήμα ηθών”, “Οι δρόμοι της πόλης”, “Ανατομία ενός εγκλήματος”, “Ζωή πατίνι”, Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα”. Έχει παρουσιάσει τις καθημερινές εκπομπές “Καυτές παραλίες” στον ΑΝΤ1 και “Μετά μεσημέρι” στην ΕΡΤ3. Στην Ιταλία συμμετειχε στις τηλεοπτικές σειρές “Incantesimo” (ΡΑΙ2), “Tisana Boom Boom” (ΡΑΙ2), και “Sotto Casa” (RAI1).

Αναλυτικά: Το 1987, υποδύθηκε την Κική Βουλάκου στη σειρά της ΕΡΤ2 “Ορκιστείτε παρακαλώ” στο επεισόδιο “Τα θύματα του Ερμόλαου”. Το 1990 έπαιξε στη σειρά Άγγελος κατά λάθος στον ΑΝΤ1.

Γιώργος Κοψιδάς βιογραφικό: Η ηλικία, η καταγώγη, το επαγγελματικό μπάσκετ το ύψος και τα κιλά!

Το 1991 μέχρι και το 1992 συμμετέχιε με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του Mega “Η αγάπη της γάτας” κάνοντας την “Αγνή”. Τη σεζόν 1992-1993 έπαιξε στη σειρά “Άφρικα” στο MEGA έχοντας τον ρόλο της Νάντιας.

Το 1993 συμμετείχε ως Σόφη στο επεισόδιο: “Image Maker” της σειράς “Μάνα είναι μόνο μία” στο MEGA.

Την ίδια χρονιά μπήκε στο βασικό καστ της σειράς Καλημέρα Ζωή στο ρόλο της Σέσυ και έμεινε για δύο χρόνια.

Το 1994 συμμετείχε στο επεισόδιο “Άρωμα ελευθερίας” στη σειρά Τμήμα Ηθών έχοντας το ρόλο της Δάφνης Ζώη, την ίδια χρονιά παίζε στο επεισόδιο “Ο δράκος” στη σειρά “Ανατομία ενός εγκλήματος” και στο επεισόδιο “Ταξίδι του μέλιτος” στη σειρά Τολμηρές ιστορίες.

Και οι τρεις σειρές ήταν στον ΑΝΤ1.

Το 1995 συμμετέχει στις σειρές: Τμήμα Ηθών (ANT1) Ρόλος: Θάλεια Επεισόδιο: “Η επιθυμία είναι παγίδα”, Έλλη και Άννα (ANT1) Ρόλος: Ήβη Επεισόδιο: “Το απρόοπτο”, Ανατομία ενός εγκλήματος (ANT1) ρόλος: Κοραλία Γεωργοπούλου Επεισόδιο: “Νύχτα τρόμου”, Τολμηρές ιστορίες (ANT1) ρόλος: Ρένα Επεισόδιο: “Παιδικός έρωτας”, Τμήμα Ηθών (ANT1) ρόλος: Άννυ Αποστολίδη Επεισόδιο: “Καυτή γραμμή”.

Τη σεζόν 1995-1996 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά “Ζωή πατίνι” στον ANT1 υποδύοντας την Άννυ Ερασμίου. Την ίδια σεζόν έπαιξε σε 3 επεισόδιο της σειράς “Δρόμοι της πόλης” στον ANT1.

Το 1997-1998 πρωταγωνιστεί στη σειρά “Απιστίες” στου ANT1 έχοντας το ρόλο της Νίκης. Τη σεζόν 1998-1999 πρωταγωνιστεί στη σειρά του ANT1 “Μπαμ, μπαμπάς και μπέμπα” έχοντας το ρόλο της Αλίκης. Τη σεζόν 2003-2004 συμμετείχε σε 12 επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 “Φιλί ζωής” στο ρόλο της Βέρας Στρατάκη.

Τη σεζόν 2005-2006 πρωταγωνιστεί και πάλι στη σειρά Καλημέρα Ζωή έχοντας το ρόλο της “Χριστίνας Κρεουζή”.

Το 2008 συμμετέχει στη σειρά “Αληθινοί Έρωτες” στον Alpha στο επεισόδιο “Πάρτι γενεθλίων” στο ρόλο της Μάρως, ενώ την επόμενη χρονιά συμμετέχει και πάλι στην ίδια σειρά στο επεισόδιο “Η μπάλα” στο ρόλο της Άννας.

Το 1988 συμμετείχε ως Λιάνα στην ταινία “Ξενοδοχείο Καστρί” και ως Ρίτα στην ταινία “Και δειλός και τολμηρός”. Η Χριστίνα Παππά έχει παίξει και σε πάρα πολλές βιντεοταινίες.

 

Το 1986 συμμετείχε στις βιντεοταινίες: Μάρθα: Το χρονικό ενός βιασμού, Κως: Το κυνήγι των παρανόμων, Καυτά θρανία, Ο σωφέρ και το μανούλι, Ο φαταούλας. Το 1987 συμμετείχε στις ταινίες: Παλικάρι στα θρανία, Τρελλά κανάλια, Ο σοφός και η Σοφία Νο1 , Ο μπάτσος του Πειραιά, Κουφά τρελά κι απίθανα, Ο γυφτοστάρ, Έρωτας κεραυνοβόλος, Εραστής για κλάματα, Δυο κοκόρια και κοκότες, Της σοφίτας το κάγκελο, Το καθιστό βουβάλι και οι τηλεζουλού, Το λύκειο με τις τρελές, Φάτε πιάτα άδεια.

Το 1988 έπαιξε στις ταινίες: Αδέσποτος καβαλάρης,Ο Ταμτάκος στο ναυτικό, Ξαφνικός πειρασμός, Το χαμάμ, Ο σεξοβόμβος, Ο παπα-Ράμπο, Ακαταμάχητος πιλότος, Ένας μπόμπος στα θρανία, Και πετάει… και πηδάει.

Το 1989 συμμετείχε στις ταινίες: Το κορίτσι της σοφίτας, Τα δίδυμα, 4 κούκλες για έναν. Το 1990 στις ταινίες: Ένα σκιουράκι στη σουίτα μου, Ο εραστής, Ερωτιάρης από κούνια. Το 1991 έπαιξε στην ταινία “Το τελευταίο express”. Τη σεζόν 2004-2005 συμμετείχε σε 30 επεισόδια της σειράς “Incantesimo” στο RAI 2 στην Ιταλία έχοντας το ρόλο της “Demetra”.

 

Τη σεζόν 2005-2007 πρωταγωνιστεί στη σειρά “Sottocasa” στο RAI 1 της Ιταλίας στο ρόλο της “Gloria Bassiakos”.

 

Τη σεζόν 1999-2000 παρουσίασε την εκπομπή “Μέρα μεσημέρι” στην ΕΤ3. Η Χριστίνα Παππά έχει παίξει και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Κάποιες από αυτές είναι: Bam bam, Let’s talk about –, Μπόμπ και Μαίρη, Ό,τι πείτε υπουργέ μου.

 

Το 2011 συμμετείχε στην εκπομπή “The real housewifes of Athens” στον ANT1 , το 2011 συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι “Dancing on ice” από το οποίο ποχωρήσει λόγω σοβαρού τραυματισμού στον κόκκυγα. Το 2020 συμμετέχει στο “Just the two of us” στο Open με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Στο παιχνίδι αυτό είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Φραντζή.