Χριστίνα Σάλτη: Ο άντρας που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της


Όπως ομολογεί η Χριστίνα Σάλτη , τα δέκα χρόνια που κολυμπά στα βαθιά νερά της μουσικής βιομηχανίας, υπήρξαν και στιγμές που απογοητεύτηκε, αλλά τελικά δεν το έβαλε κάτω. «Μετά από τα πρώτα τρία χρόνια, που δεν κατάφερα να κάνω δισκογραφία, σκέφτηκα να τα παρατήσω και να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στις σπουδές μου» ομολογεί, καθώς τότε φοιτούσε στο τμήμα Ιταλικής φιλολογίας.
Η επιτυχία, όμως, δεν άργησε να έρθει. Η πρώτη της τηλεοπτική εμπειρία ήταν με το Dream Show 2. Είχε δει το τρέιλερ και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της δηλώνοντας συμμετοχή. Εκείνη τη χρονιά, μάλιστα, ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ήταν ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Δήμος Αναστασιάδης. Η ίδια, πάντως, μόνο ως ονειρική δεν θυμάται τη συγκεκριμένη τηλεοπτική εμπειρία. «Το concept ενός παιχνιδιού που σε παρακολουθούν με κάμερες δεν ήταν το καλύτερό μου. Το The Voice μου αρέσει πολύ, διότι εστιάζει στη φωνή και θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να δείξεις τις φωνητικές σου δυνατότητες».
Βάζουμε στην άκρη τα επαγγελματικά και τη ρωτάμε και για τα προσωπικά της. Σκάει ένα πονηρό χαμόγελο, δίνοντάς μου την εντύπωση πως πρέπει να υπάρχει κάτι συναρπαστικό στη ζωή της. «Πράγματι υπάρχει, αλλά είναι πολύ φρέσκο για να πω κάτι παραπάνω» λέει με νάζι, ενώ παράλληλα εξομολογείται πως σε καμία από τις σχέσεις που είχε δεν έφτασε κοντά στο γάμο. «Ο γάμος είναι κάτι που, μέχρι στιγμής, δεν έχω σκεφτεί. Δεν έχω συζήσει, διότι ποτέ δεν είχα συνδυάσει στο μυαλό μου το μέλλον μου με έναν άντρα. H αλήθεια είναι πως δεν ήμουν ιδιαίτερα τυχερή στον τομέα “σχέσεις”. Τώρα, βέβαια, έχω αλλάξει και σκέφτομαι διαφορετικά. Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι είμαι ερωτευμένη. Μέχρι τώρα, δεν είχα βρει αυτόν που θα μου δώσει μεγάλη χαρά και θα με κάνει να μη σκέφτομαι μόνο τη δουλειά» αποκαλύπτει στο People.
Είναι πολύ σταθερή τόσο στις ερωτικές όσο και στις φιλικές της σχέσεις. «Τους φίλους μου τους αγαπώ πολύ και τους γνωρίζω πολλά χρόνια. Θέλω να περνάμε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Η καλύτερή μου φίλη, για παράδειγμα, μένει μόνιμα στο Λονδίνο, οπότε μου είναι δύσκολο να τη βλέπω συχνά». Εδώ και πολλά χρόνια, κάνει στενή παρέα με τον τραγουδιστή Κώστα Μαρτάκη.
«Ο Κώστας έχει απίστευτο χιούμορ. Παρότι είναι πολύ όμορφος, του αρέσει να τσαλακώνεται. Είμαστε πολύ άνετοι μεταξύ μας. Έχουμε κάνει διακοπές στη Μύκονο και την Αντίπαρο και πάντα τον θυμάμαι να κάνει πλάκα και να είναι ο εαυτός του. Δεν είναι άνθρωπος που προσποιείται, είναι αυθεντικός. Όταν βγαίνουμε, χορεύουμε και διασκεδάζουμε μέχρι τελικής πτώσης. Ακόμα και στο σπίτι, όμως, να καθίσουμε για φαγητό και ταινία, περνάμε τέλεια. Είναι σχεδόν απίθανο να βαρεθεί ένας άνθρωπος, όταν κάνει παρέα με τον Μαρτάκη. Είναι η ψυχή της παρέας!».