freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! ΗΛΙΚΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΥΨΟΣ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ, και η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. Θέλετε να μάθετε για την ηλικία, το Instagram, τον ρόλο του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στο Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα και τη σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα;

Δείτε ακόμη: Δανάη Μπάρκα: Η σχέση με τον πατέρα της, η ηλικία, το Instagram, το Μega και η συμμετοχή της στο Είσαι το ταίρι μου, που δεν κατάλαβε κανείς

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους έλληνες ηθοποιούς με πολλά χρόνια καριέρας στο ενεργητικό του. Συμμετείχε σε επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης όπως τα Εγκλήματα και φέτος τον απολαμβάνουμε στη σειρά του Mega, συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα.

Βίκυ Σταυροπούλου: Πως αποκάλυψε τον κορονοϊό της κόρης της Δανάη Μπάρκα

Πάμε όμως να μάθουμε όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη:

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτου, είναι ελληνας ηθοποιός.

Γεννήθηκε στην Αγιάσο της Λέσβου το 1958.

Είναι 63 ετών.

Έχει μία ιδιαίτερη και βαθιά σχέση με τη Βίκυ Σταυροπούλου και την κόρη της, Δανάη Μπάρκα.
Το instagram του είναι christos_chatzipanagiotis

Η καριέρα του Χρήστου Χατζηπαναγιώτου στην υποκριτική

Έχει συμμετοχές σε πολλές σειρές, ταινίες και παραστάσεις. Μεγάλη επιτυχία γνώρισε μέσα από τον ρόλο του ως Αχιλλέα, σύζυγο της Φλώρας που υποδυόταν η Υρώ Μανέ, στη σειρά «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1, την περίοδο 1998-2000.

Έχει επίσης συμμετάσχει στις σειρές “Οι μεν και οι δεν”, “Αχ Ελένη”, “Ντόλτσε Βίτα”, “Στρίβειν δια του αρραβώνος” και “Όλα του γάμου δύσκολα”.

Την περίοδο 2006-2007 συμμετείχε στη ανατρεπτική μαύρη κωμωδία “Πόσο γλυκά με σκοτώνεις” μαζί με την Μαρία Λεκάκη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Αβάσταχτο ΧΤΥΠΗΜΑ για τη Βίκυ Σταυροπούλου! Ο ΘΑΝΑΤΟΣ που την συγκλονίζει!!

Την επόμενη τηλεοπτική περίοδο, 2007-2008, έκανε μία guest εμφάνιση στη σειρά “Γιούγκερμαν”.

Έχει κάνει κάποιες guest εμφανίσεις στις σειρές “Κόκκινο Δωμάτιο”, “Safe Sex”, “7” Επτά θανάσιμες πεθερές, Δια Ταύτα, Κάτω παρτάλι, «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα», Ο άντρας των ονείρων μου, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, Δέκα μικροί Μήτσοι και Το σόι σου.

Φέτος συμμετέχει με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του Mega Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εδώ και πολλά χρόνια συγκατοικεί με τη Βίκυ Σταυροπούλου σε ένα πανέμορφο σπίτι στην Ανθούπολη.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί στη Δανάη Μπάρκα ως δεύτερος πατέρας και έχουν μία πραγματικά ιδιαίτερη σχέση.

 

Σε κοινή συνέντυεξή τους που είχαν παραχωρήσει στο Dot., η Δανάη Μπάρκα είχε αναφέρει πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι αυστηρός μαζί της και ο ηθοποιός, συμπλήρωσε πως έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους μία σχέση ειλικρίνιας, αγάπης και εμπιστοσύνης.

 

Η Βίκυ Σταυροπούλου έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον επίσης ηθοποιό και κολλητό της φίλο Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να κάνουν παρέα όταν ήταν ακόμη έγκυος στη Δανάη η γλυκιά ηθοποιός.

Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή της παλαιότερα, η ζωή τους έφερε να συγκατοικήσουν όταν μετά το σεισμό τα σπίτια τους είχαν ζημιές και τότε η Βίκυ βρήκε ένα όμορφο, μεγάλο σπίτι στο Περιστέρι. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μεγάλωσε ουσιαστικά μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου τη Δανάη σαν πατέρας όπως έχουν αναφέρει.

Για τη γνωριμία και τη σχέση τους έχει μιλήσει και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Τη Βίκυ Σταυροπούλου την γνώρισα το 1992, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και σιγά σιγά ήρθε όλο αυτό από μόνο του.

Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση. Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς.

 

Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου».

 

Πλέον οι δύο στενοί φίλοι έχουν προχωρήσει σε μία επιχειρηματική κίνηση στη Μάνη. Σε μία μαγευτική τοποθεσία, Σάντοβα στον Κάμπο της Μάνης, δημιούργησαν μία μονάδα αγροτουρισμού.\

 

Διαβάστε ακόμα: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!

 

Γεννήθηκε το 1958 στην Αγιάσο της Λέσβου. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1982 και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό με την συμμετοχή του στην πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Εγκλήματα, την περίοδο 1998-2000.

Πριν τον πρωταγωνιστικό του ρόλο σε αυτή την σειρά, είχε βρεθεί για έντεκα χρόνια στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου, στους Δέκα Μικρούς Μήτσους, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Έχει επίσης συμμετάσχει στις σειρές “Οι μεν και οι δεν”, “Αχ Ελένη”, “Ντόλτσε Βίτα”, “Στρίβειν δια του αρραβώνος” και “Όλα του γάμου δύσκολα”.

Την περίοδο 2006-2007 συμμετείχε στη ανατρεπτική μαύρη κωμωδία “Πόσο γλυκά με σκοτώνεις” μαζί με την Μαρία Λεκάκη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Την επόμενη τηλεοπτική περίοδο, 2007-2008, έκανε μία guest εμφάνιση στη σειρά “Γιούγκερμαν”. Ακολούθησαν guest εμφανίσεις στις σειρές “Κόκκινο Δωμάτιο”, “Safe Sex” και “7” Επτά θανάσιμες πεθερές και Δια Ταύτα και Κάτω παρτάλι καιΣτο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα και Ο άντρας των ονείρων μου και Μην αρχίζεις τη μουρμούρα και Δέκα μικροί Μήτσοι και Το σόι σου και Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα.

Προσωπική ζωή
Εδώ και αρκετά χρόνια συγκατοικεί με την επίσης ηθοποιό και καλή φίλη Βίκυ Σταυροπούλου στην Ανθούπολη Περιστερίου. Παρότι μένουν μαζί, η σχέση τους είναι πάντα φιλική.[εκκρεμεί παραπομπή]

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :