Χρήστος Χολίδης: Backstage φωτογραφίες από το νέο του κινηματογραφικό βίντεο κλιπ

0

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας επιτυχίας του Χρήστου Χολίδη «Ποιος Σε Κρατάει», σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους του Θάνου Παπανικολάου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Τι συμβαίνει όταν ένας άντρας προδίδεται από μια γυναίκα; Πώς αντιδράει ο Χρήστος Χολίδης στη θέα της πρώην κοπέλας του, στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου;

Στο νέο του βίντεο κλιπ «Ποιος Σε Κρατάει», ο Χρήστος Χολίδης προκαλεί σε μάχη τον αντίζηλό του, εκπροσωπώντας επάξια τους προδομένους άντρες από το αναποφάσιστο γυναικείο φύλο.

Το ερώτημα είναι… θα μπορέσει τελικά να βγει νικητής μέσα από αυτή τη μάχη; Συντονιστείτε για να δείτε τον ολοκαίνουργιο Χρήστο Χολίδη στο πιο εντυπωσιακό και δυναμικό βίντεο κλιπ της καριέρας του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες από τη Minos EMI / Universal.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com