Χρήστος Κούτρας βιογραφικό ηλικία ύψος και οι 33 τσακωμοί που έγραψαν ιστορία

Χρήστος Κούτρας βιογραφικό ηλικία ύψος και οι 33 τσακωμοί που έγραψαν ιστορία Εκτός από τις εντυπωσιακές συνεργασίες του με πολλά διάσημα περιοδικά, έχει επιδείξει και τις ικανότητές του ως ραδιοφωνικός παρουσιαστής, φιλοξενώντας πολλές εκπομπές. Από το 2020 έως το 2021, ο Χρήστος Κούτρας κατείχε τη θέση του αρχισυντάκτη στην πολύ δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή «60 δευτερόλεπτα σε κλήση» με παρουσιαστή τον Γιώργο Τσαλίκη. Ο Χρήστος Κούτρας ασχολείται από μικρός με τη δημοσιογραφία και την παρουσίαση, χτίζοντας μια μεγάλη και εντυπωσιακή καριέρα στο χώρο.

Χρήστος Κούτρας ηλικία
Χρήστος Κούτρας βιογραφικό ηλικία ύψος και οι 33 τσακωμοί που έγραψαν ιστορία 3

Είναι ο ιδρυτής και διευθυντής της πολύ αναγνωρισμένης ιστοσελίδας fthis.gr, καθώς και συμπαρουσιαστής στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στη δημοφιλή εκπομπή «Καλύτερα δε γέιδα», όπου παραδίδει το δικό του επιτυχημένο κομμάτι. Ο Κούτρας έχει καθιερωθεί ως εξέχουσα προσωπικότητα στον κλάδο, γνωστός για το ταλέντο και την εξειδίκευσή του στη δημοσιογραφία και τη ραδιοφωνία.

Διαβάστε παρακάτω μερικές σημαντικές πληροφορίες για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή: Ο Χρήστος Κούτρας, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής, κατάγεται από την όμορφη πόλη της Δράμας, στην οποία επιστρέφει ακόμα συχνά.

Γεννημένος στις 7 Μαΐου, σήμερα είναι 36 ετών, έχοντας στο ενεργητικό του μια πληθώρα εμπειριών και γνώσεων. Από μικρός, ο Κούτρας αιχμαλωτίστηκε από τον κόσμο της δημοσιογραφίας, ωθώντας τον να συνεχίσει τις ανώτερες σπουδές στον τομέα της «Επικοινωνίας και των Μέσων Ενημέρωσης» στο περίφημο «SUNY – Empire State College». Ο Χρήστος Κούτρας έχει επιδείξει την ευελιξία και την επινοητικότητα του σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του αντιμετωπίζοντας με επιτυχία ένα ευρύ φάσμα έργων.

Επιπλέον, το 2010, μαγνήτισε το κοινό ως ο κύριος οικοδεσπότης του εξαιρετικά επιτυχημένου παιδικού καναλιού «Nickelodeon». Εκτός από τη διεύθυνση του fthis.gr, ο Κούτρας διαχειρίζεται και το δικό του προσωπικό blog, επιδεικνύοντας τα πολύπλευρα ταλέντα του και το ποικίλο φάσμα ενδιαφερόντων του. Μεταξύ των ετών 2013 και 2018, κατείχε θέση στο τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας Li-LA-LO.

Επιπλέον, ανέδειξε τα ταλέντα του ως τραγουδιστής το 2019, συνεργαζόμενος με άλλους αξιόλογους Έλληνες διασημότητες για την παραγωγή του φιλανθρωπικού χριστουγεννιάτικου τραγουδιού «Χριστούγεννα μαζί σου». Το περιστατικό με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Χρήστο Κούτρα ήρθε στο φως τον Οκτώβριο του 2023 όταν ο καταξιωμένος Χρήστος Κούτρας αποφάσισε γενναία να μοιραστεί δημόσια την εμπειρία του.

Χρήστος Κούτρας βιογραφικό
Χρήστος Κούτρας βιογραφικό ηλικία ύψος και οι 33 τσακωμοί που έγραψαν ιστορία 4

Σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Happy Day», ο σκηνοθέτης του fthis.gr αποκάλυψε ότι στην εκπομπή «Καλύτερα δε γέιδα» είχε αποκαλύψει το επιλεγμένο όνομα για το παιδί του Δημήτρη Αλέξανδρου και της Ιωάννας Τούνη. Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια φέρεται να αντέδρασε με απειλές προς τον Κούτρα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Χρήστος Κούτρας, γνωστός για την ειλικρίνεια του, εξέφρασε τις σκέψεις του για ένα συγκεκριμένο θέμα. Ανέφερε συγκεκριμένα πώς προς το κλείσιμο της προηγούμενης σεζόν έκανε μια αποκάλυψη για το πιθανό όνομα που θα επέλεγε το ζευγάρι για το παιδί του εμφανιζόμενος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Αυτή η πληροφορία του έφερε απέραντη χαρά, καθώς είχε ενημερωθεί για ένα ζευγάρι που βρισκόταν συνεχώς στη δημοσιότητα.

Χρήστος Κούτρας! Ποια ειναι η ΗΛΙΚΙΑ του σήμερα, και ποιά η δημοσιογράφος σύζυγος Ο Χρήστος Κούτρας είναι Ο Χρήστος Κούτρας, πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, έχει δημιουργήσει μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. Έχει παντρευτεί με την δημοσιογράφο Λυδία Αδαμοπούλου και μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τον Ορέστη και τη Μελίνα.

Χρήστος Κούτρας σύζυγος! Έχει παντρευτεί με την δημοσιογράφο Λυδία Αδαμοπούλου

Το ζευγάρι φροντίζει να κρατά την οικογενειακή εστία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διατηρώντας μια ήρεμη και αγαπημένη οικογενειακή ζωή.

Ωστόσο, πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Χρήστο Κούτρα με την σύζυγό του. Έλληνας δημοσιογράφος
Γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1973.
Είναι 48 χρονών.

Ο Χρήστος Κούτρας σε αινιγματικό διάλογο για το μέλλον των “Αταίριαστων”

Κατοικεί στην Αθήνα εδώ και 24 χρόνια.
Ο Χρήστος Κούτρας σπούδασε δημοσιογραφία.
Το προσωπικό του Facebook έχει όνομα Chris Koutras.
Το προσωπικό του Instagram έχει όνομα chris.koutras.

Ο Χρήστος Κούτρας έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην Αρκαδική Τηλεόραση, στον ΑΝΤ1 αλλά και στην ΕΡΤ.
Έχει συνεργαστεί με περιοδικά, εφημερίδες και ενημερωτικά sites.

Ο Χρήστος Κούτρας σε αινιγματικό διάλογο για το μέλλον των “Αταίριαστων”

Στον ΣΚΑΪ βρίσκεται τα τελευταία 13 χρόνια, έχοντας λάβει μέρος σε πλήθος δημοσιογραφικών αποστολών και σε πολλούς τομείς του ενεργού ρεπορτάζ.
Από το 2014, δηλαδή εδώ και 8 συναπτά έτη, ο Χρήστος Κούτρας παρουσιάζει μαζί με τον Γιάννη Ντσούνο την ενημερωτική εκπομπή “Αταίριαστοι” στον ΣΚΑΪ.

Σε συνέντευξη του στην δημοσιογράφο Εύη Ευσταθίου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο ο Χρήστος Κούτρας μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για την καθημερινότητα του, τι του αρέσει να κάνει στον ελεύθερό του χρόνο, αλλά και ποια τηλεοπτικά προγράμματα παρακολουθεί, όταν φυσικά μπορεί.

“Ο χρόνος είναι περιορισμένος έτσι κι αλλιώς και η μόνη σταθερά μου στην τηλεόραση είναι το μπάσκετ, το οποίο παρακολουθώ σχεδόν φανατικά. Οπότε, όταν βλέπω τηλεόραση, θα το κάνω από επιλογή. Έχει βοηθήσει πολύ η τεχνολογία και κάποια πράγματα που μου αρέσουν τα παρακολουθώ «on demand», όπως το «Happy Traveller».

Αν είμαι σπίτι μεσημέρι βλέπω Μουτσινά και το βράδυ, τώρα που ξεκίνησε, θα αντέχω να δω για λίγο –λόγω του πρωινού ξυπνήματος– «ΜasterChef». Κατά τα άλλα, αν θέλω να ξεφύγω παρακολουθώ εκπομπές τεχνολογίας, ανακατασκευής παλαιών αυτοκινήτων και τώρα τελευταία έχω ανακαλύψει εκπομπές για συλλέκτες“, είχε απαντήσει χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά στην ενασχόλησή του με την δημοσιογραφία και πως ξεκίνησε αυτή, ο Χρήστος Κούτρας έκανε λόγο για μια συνειδητή απόφαση, αναγνωρίζοντας πάντως και την συμβολή της τύχης, πέρα από την δουλειά, σε αυτή την εξέλιξη:

“Προέκυψε συνειδητά. Με οδήγησε η ζωή εκεί. Μετά τον στρατό, έπιασα δουλειά στην Αρκαδική Τηλεόραση. Αμέσως κατάλαβα πως είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, έκανα το βήμα, ήρθα στην Αθήνα και ευτυχώς μου «βγήκε». Το ευτυχώς το λέω γιατί πολλά παιδιά που το έχουν όνειρο δεν τα καταφέρνουν, είναι συνδυασμός δουλειάς αλλά και τύχης“, ήταν η απάντησή του στην σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.

Χρήστος Κούτρας βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Χρήστος Κούτρας είναι ένας έμπειρος δημοσιογράφος, με μεγάλη πορεία στον χώρο.
Καθημερινά μας ενημερώνει –μαζί με τον Γιάννη Ντσούνο– για τις πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και διεθνείς εξελίξεις, ενώ μας παρουσιάζει και θέματα σχετικά με τον αθλητισμό, την υγεία και την τεχνολογία μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Αταίριαστοι». Επιπλέον, καθημερινά οι δυο τους μας κρατούν συντροφιά και μέσα από το ραδιόφωνο του σταθμού.

Τι σας αρέσει να παρακολουθείτε στην τηλεόραση;

Ο χρόνος είναι περιορισμένος έτσι κι αλλιώς και η μόνη σταθερά μου στην τηλεόραση είναι το μπάσκετ, το οποίο παρακολουθώ σχεδόν φανατικά. Οπότε, όταν βλέπω τηλεόραση, θα το κάνω από επιλογή. Έχει βοηθήσει πολύ η τεχνολογία και κάποια πράγματα που μου αρέσουν τα παρακολουθώ «on demand», όπως το «Happy Traveller». Αν είμαι σπίτι μεσημέρι βλέπω Μουτσινά και το βράδυ, τώρα που ξεκίνησε, θα αντέχω να δω για λίγο –λόγω του πρωινού ξυπνήματος– «ΜasterChef». Κατά τα άλλα, αν θέλω να ξεφύγω παρακολουθώ εκπομπές τεχνολογίας, ανακατασκευής παλαιών αυτοκινήτων και τώρα τελευταία έχω ανακαλύψει εκπομπές για

x