Hit enter after type your search item

Χρύσα Κλούβα βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Χρύσα Κλούβα (Αθήνα, 9 Μαίου 1986) είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου Διαβάζουμε στο βιογραφικό σας πως είστε απόφοιτος Διαιτολογίας-Διατροφολογίας αλλά και απόφοιτος Σχεδιάστρια Αρχιτεκτονικού Σχεδίου. Η υποκριτική πώς προέκυψε στη ζωή σας;
Ακόμη το ψάχνω κι εγώ… Προέκυψε ίσως ως μια αίσθηση κενού που μου άφηνε ότι είχα κάνει μέχρι τότε και από την ανάγκη για έναν διαφορετικό τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας. Μέσα στον κόσμο της υποκριτικής νιώθω ολοκληρωμένη.

Εδώ και λίγο καιρό πρωταγωνιστείτε στην παράσταση «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» του Peter Quilter στο Θέατρο Ήβη. Μιλήστε μας για την ηρωίδα που υποδύεστε.
Η ηρωίδα που υποδύομαι θα έλεγα πως είναι μια εγκλωβισμένη γυναίκα μέσα σε ένα σκληρό κόσμο γεμάτο στεγανά και απολυτότητες. Θα μπορούσα να την δω απ’ έξω ως μια δυστυχισμένη γυναίκα.

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζετε σε αυτή;
Αυτό που θα κρατήσω δεν είναι τα λόγια της, αλλά ο τρόπος της. Δεν έχει τόση σημασία το τι λέει αλλά ο τρόπος που το λέει, παράδειγμα προς αποφυγή, πληγώνεται πολύ και την βλέπουμε με σκληρό τρόπο να λέει την αλήθεια της και να πληγώνει θανάσιμα.

Μιχάλης Μενιδιάτης βιογραφικό! Η ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή, τα κιλά και το ύψος

Μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παράσταση «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη». Φωτογραφία: Κικη Παπαδοπουλου

Μπαίνοντας κατά κάποιο τρόπο στον κόσμο της Florence Foster Jenkins, υπάρχει κάτι που ανακαλύψατε σε σχέση με το έργο, τον εαυτό σας, ή ακόμη και για την ίδια κατά τη διάρκεια προετοιμασίας του;
Ανακάλυψα την ευαισθησία και τον ρομαντισμό της Florence Foster Jenkins αλλά και των ανθρώπων που είχε στο περιβάλλον της και κυρίως του Σεντ Κλαιρ, του συντρόφου της. Πόσο σημαντική και αδιαπραγμάτευτη ήταν και είναι η αγάπη για να μπορέσουμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και σίγουρα μέσα από το ρόλο μου ήρθα σε επαφή με πλευρές του εαυτού μου που αντιμετώπιζα με φόβο και καχυποψία, έμαθα να είμαι ακόμη πιο ανοιχτή σε όλα και να μπαίνω ακόμη περισσότερο στη θέση του άλλου, κατανοώντας την «αλήθεια» του.

Χρύσα Κλούβα βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Τι είναι αυτό που θα κρατήσετε από αυτή την εμπειρία της συνεργασίας με την Κατερίνα Βρανά και τον Γιώργο Καπουτζίδη;
Ώρες ατελείωτες θα μπορούσα να μιλάω για την Κατερίνα και τον Γιώργο. Υπάρχει καταιγισμός συναισθημάτων και λέξεων που μου έρχονται στο άκουσμα και μόνο των ονομάτων τους, ευγνωμοσύνη, στήριξη, εμπιστοσύνη, έμπνευση, πάθος, μοναδικότητα, θαυμασμός, αυθεντικότητα, χιούμορ, δύναμη, δοτικότητα, γενναιοδωρία, καλοσύνη, αποδοχή, αλήθεια, και πόσα ακόμη… Αυτά είναι με μια ανάσα, μόνο με μια πρώτη σκέψη.

Αντωνία Καούρη βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Κατερίνα και ο Γιώργος, αλλά και όλος ο θίασος, ήρθαν στη ζωή μου τη στιγμή που τελικά ήμουν έτοιμη να τους συναντήσω. Επηρεάζοντας και αλλάζοντας την ύπαρξη μου, τη σκέψη μου και τη ζωή μου τόσο θετικά και τόσο καταλυτικά. Νιώθω πολύ τυχερή για την συνύπαρξη μαζί τους τόσο σκηνικά και καλλιτεχνικά όσο και παρασκηνιακά. Είναι προσωπικότητες με άπειρα ερεθίσματα, άνθρωποι σύμβολα για την εποχή μας, πηγή έμπνευσης από τον τρόπο ζωής τους και τις επιλογές τους ως τον τρόπο συνύπαρξης μας. Αυτό που κρατάω είναι το μεγαλείο τους να μιλάνε χωρίς λόγια, αλλά μέσα από τα παραδείγματα τους.

Χρύσα Κλούβα βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Χρύσα Κλούβα βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :