Χρυσηίδα Δημουλίδου κατά Χάρη Βαρθακούρη και ΣΚΑΙ – «Καλύτερα να προσέχει, για το καλό του το έκανα»

Χρυσηίδα Δημουλίδου κατά Χάρη Βαρθακούρη και ΣΚΑΙ - «Καλύτερα να προσέχει, για το καλό του το έκανα»

Δείτε όλα όσα είπε η Χρυσηίδα Δημουλίδου για τον Χάρη Βαρθακούρη.
Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Χρυσηίδα Δημουλίδου για τη μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με τον Χάρη Βαρθακούρη.
«Συνηθίζω να κάνω τέτοιου είδους αναρτήσεις, ο λόγος που πήρε έκταση οφείλεται στον κύριο Βαρθακούρη. Άνοιξα την τηλεόραση κι έπεσα πάνω στην εκπομπή του κυρίου Βαρθακούρη και παρατηρώ ότι φέρεται περίεργα με έναν τρόπο, ότι μιλάει με έναν περίεργο τρόπο στη γυναίκα του. Με ενόχλησε ως τηλεθεάτρια κι εκείνη την ώρα έγραψα αυτό που έγραψα, ότι ο κύριος Βαρθακούρης δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι σπίτι του, ότι φέρεται αγενώς προς την κατά τ’ άλλα ευπρεπή γυναίκα του, την οποία τη συμπαθώ πάρα πολύ. Στο προφίλ μου άρχισε ο κόσμος να με βρίζει. Ο ίδιος έδωσε έκταση και τροφή σε ανθρώπους που καν δεν με γνωρίζουν να μπουν στις δικές μου σελίδες και να λένε “ποια συγγραφέας, τι βιβλία έγραψε, το ξέρει η μάνα της ότι έγραψε βιβλία;”», είπε αρχικά η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θίξανε το έργο μου, θίξανε την προσωπικότητά μου με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Δεν μιλάμε για επέμβαση στην προσωπική του ζωή, μιλάμε για μια έκθεση σε ώρα μεσημεριανή που τη βλέπουν κι ανήλικα, όπου θεωρώ ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο και γι’ αυτό κατηγορώ και το κανάλι, όταν ο κύριος Βαρθακούρης παρουσιάζει μια σεξιστική συμπεριφορά. Ο κύριος μου κάνει bullying. Του έστειλα ένα κείμενο για να κατεβάσουμε τις αναρτήσεις μας και δεν μου απάντησε. Και καλύτερα να προσέχει γιατί εγώ το έκανα για το καλό του. Ας μου στείλει ένα μήνυμα και να μου πει “κυρία Δημουλίδου, επειδή νιώθω προσβεβλημένος με αυτά που γράφετε και δεν με αντιπροσωπεύουν, σας παρακαλώ πολύ κατεβάστε την ανάρτηση”».

Γράψτε ένα σχόλιο