Χρυσηίδα Δημουλίδου ΣΟΚ: Παραλίγο να καεί ζωντανή – Η συγκλονιστική περιγραφή της

Χρυσηίδα Δημουλίδου ΣΟΚ: Παραλίγο να καεί ζωντανή – Η συγκλονιστική περιγραφή της Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, και το ότι ζει το αποδίδει σε θαύμα. Όπως εξομολογήθηκε στην κάμερα , ξύπνησε μέσα στις φλόγες από βραχυκύκλωμα που είχε γίνει στο ηλεκτρικό υπόστρωμα που είχε ξεχάσει αναμμένο. Όπως αποκάλυψε η γνωστή συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου:

Κατερίνα Καινούργιου: Μας δείχνει το σαλόνι από το πατρικό ΣΠΙΤΙ της και το…. ΑΓΟΡΙ της

«Ήμουν τυχερή ξύπνησα από την αναλαμπή της φωτιάς αλλιώς θα είχα καεί ολοζώντανη… Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί»! Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συγκλονιστική περιγραφή της.Εφιαλτικές στιγμές έζησε η επιτυχημένη συγγραφέας, Χρυσηίδα Δημουλίδου, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, όταν ξύπνησε τυλιγμένη στις φλόγες εξαιτίας ενός βραχυκυκλώματος της ηλεκτρικής κουβέρτας που χρησιμοποιούσε.

Κατερίνα Καινούργιου ΕΞΑΛΛΗ με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη! Τον ΠΑΡΑΤΗΣΕ στα ΚΡΥΑ του ΛΟΥΤΡΟΥ

Η συγγραφέας μιλώντας αποκάλυψε την απίστευτη περιπέτεια που έζησε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς: «’Αρχισε να καίγεται το σεντόνι! Αν δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να βρίσκομαι σε κάποιο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη, να είχε καεί το σπίτι μου! Δεν θέλω να το σκέφτομαι! Είμαι πάρα πολύ τυχερή που ξύπνησα», είπε η Χρυσηίδα Δημουλίδου και πρόσθεσε: «Έχω αυξημένα αντανακλαστικά ως πρώην αεροσυνοδός, γι΄αυτό άνοιξα αμέσως το παράθυρο και μπήκε μέσα ο παγωμένος αέρας».