Ροή ειδήσεων

Dakota Johnson: Η μεγάλη επαγγελματική επιτυχία της γύρισε… μπούμερανγκ;

Έπειτα από την πρωτόγνωρη, για την ίδια, επαγγελματική επιτυχία που γνώρισε τους τελευταίους μήνες, ύστερα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που ανέλαβε στην ταινία «50 Shades Of Grey», η Dakota Johnson δεν καλείται μόνο να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση της τεράστιας αναγνωρισιμότητας και της πίεσης, αλλά και ένα ακόμα γεγονός, αυτή τη φορά δυσάρεστο, αφού χώρισε με τον σύντροφό της και μουσικό, Matthew Hitt.
 

 Το πρώην ζευγάρι, παρότι έδειχνε πολύ αγαπημένο και αχώριστο, από τον περασμένο Ιούλιο, που η σχέση τους ξεκίνησε, αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Οι δύο πλευρές μπορεί να μην έχουν δηλώσει κάτι δημοσίως, ωστόσο… καπνός χωρίς φωτιά, μάλλον δεν υπάρχει.
 

 Και ο λόγος που τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί; Μα φυσικά, η τρομερή αλλαγή στη ζωή της ηθοποιού και οι τρελοί ρυθμοί στους οποίους μπήκε, ύστερα από την ρόλο της ως Anastasia Steele, που έστρεψε το ενδιαφέρον των Μέσων και του κοινού πάνω της και την έκανε μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς διεθνώς. Είδε και… απόειδε ο Matthew λοιπόν, πήρε… το καπελάκι του και έφυγε, αφού δεν ήθελε να συμμετέχει στους ξέφρενους αυτούς ρυθμούς της ζωής της. Και κάπως έτσι, χώρισαν, αρκετά φιλικά, σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντός τους.
 

 Εδώ που τα λέμε δεν θα ήταν και ό,τι πιο ευχάριστο για τον ίδιο, αλλά και για οποιονδήποτε σύντροφο κάποιας σταρ, να ξυπνά και να κοιμάται με τα φλας των παπαράτσι πάνω του, ενώ μέχρι πρότινος κάτι αντίστοιχο δεν συνέβαινε. Όσο για την γλυκιά ενζενί, αναρωτιόμαστε από ποιόν θα συνοδεύεται τη μέρα των Όσκαρ, στο κόκκινο χαλί. Μάλλον, από την μητέρα της, Melanie Griffith.

Back to top button