Δαλιάνη: «Μόνο αν είναι κάτι προσβλητικό»

3

Στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Αγγελική Δαλιάνη.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της και συγκινημένη περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε αφού το μωράκι της ήρθε στον κόσμο πρόωρα.

«Πήγαινα δυο φορές την ημέρα. Στο σπίτι ήταν σαν να είχα το μωρό γιατί έπρεπε να βγάζω το μητρικό γάλα με θήλαστρο ανά τρεις ώρες.

Τώρα είναι όλα καλά», είπε ενώ σχολίασε και την φωτογραφία που «ανέβασε» πρόσφατα στο Instagram με το μωράκι της να θηλάζει.
Πώς αντέδρασε στα αρνητικά σχόλια;

«Γενικά δεν με επηρεάζει. Δεν απαντώ. Δημοκρατία έχουμε μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει. Θα με πειράξει μόνο αν είναι κάτι προσβλητικό. Εκεί απλά το σβήνω», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός στο πλατό της εκπομπής Εδώ.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. απορια στο άρθρο

    Δε μιλάω για το φαίνεστε αλλά για την ουσία. Θυμάμαι εγώ και στα δυο παιδια (που δεν είμαι καθόλυο παραδοσιακή μαμα), 50 μέρες προσπαθούσα να εδραιώσω το θηλασμό με θηλές εισέχουσες, πόνο, εξάντληση, νεύρα. Το μόνο που ήθελα ήταν ύπνος και βοήθεια στο παιδί. Δε λέω ότι όλοι είμαστε ίδιοι αλλά… γεννήθηκε το μωρό σου πρόωρα, το παίρνεις κάποια στιγμή σπίτι και βγαίνεις στο γυαλί; Βρε παιδιά, η ζώη δεν είναι ότι ποστάρουμε και ότι κοινοποιούμε στους άλλους. Είναι κυρίως αυτά που δεν κοινοποιούμε στους άλλους.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com